Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (84)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Plateea, felicitari pentru cresterea lui BbTo! Eu nici nu ma uit la ce promiti tu ca pe tastatura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

bunaa!!
desi nu prea am timp si vreo 2 capitole de recuperat, ma bag si eu in seama ca am o maaare dilema....adica..asa cum se intampla in viata, CM-ul iti vine cand nu trebuie, cand te mariti, cand mergi la mare....in cazul meu, cand am botez la primul meu copil!! 2 luni am stat pe uscat intrebandu-ma de ce nu vine (intrasem la idei, desi iau cu sfintenie Cerazette), iar azi dimineataa...surpriza!!!! sambata am botez! ce fac?! imi citeste preotul ceva special, sa pot intra totusi in biserica? sau stau afara umflata de plans ca nu pot asista la botezul copilului? pliiiz, un raspuns, ceva...o parere...

mama unui pui...Stefan

Ce-ai bre? De ce sa nu intri in biserica? Eu stiam ca pana la 40 de zile nu se intra...

_
Povestea unei .
Cresc

Cand esti pe stop nu ai voie sa intri in biserica. Nu are legatura cu lauzia sau altceva, in genera nu intri in biserica cand esti pe stop..

ANA eu zic sa ai rabdare, daca iei Cerazette in continuare sigur nu e ciclu ci una din sangerarile care pot interveni in timpul pastileor si de regula astea nu tin mai mult de 2-3 zile deci e posibil sa iti treaca. Si oricum nefiind CM poate nu se pune....

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:

Citat:

bunaa!!
desi nu prea am timp si vreo 2 capitole de recuperat, ma bag si eu in seama ca am o maaare dilema....adica..asa cum se intampla in viata, CM-ul iti vine cand nu trebuie, cand te mariti, cand mergi la mare....in cazul meu, cand am botez la primul meu copil!! 2 luni am stat pe uscat intrebandu-ma de ce nu vine (intrasem la idei, desi iau cu sfintenie Cerazette), iar azi dimineataa...surpriza!!!! sambata am botez! ce fac?! imi citeste preotul ceva special, sa pot intra totusi in biserica? sau stau afara umflata de plans ca nu pot asista la botezul copilului? pliiiz, un raspuns, ceva...o parere...

mama unui pui...Stefan

Ce-ai bre? De ce sa nu intri in biserica? Eu stiam ca pana la 40 de zile nu se intra...

Cand esti pe stop nu ai voie sa intri in biserica. Nu are legatura cu lauzia sau altceva, in genera nu intri in biserica cand esti pe stop..

ANA eu zic sa ai rabdare, daca iei Cerazette in continuare sigur nu e ciclu ci una din sangerarile care pot interveni in timpul pastileor si de regula astea nu tin mai mult de 2-3 zile deci e posibil sa iti treaca. Si oricum nefiind CM poate nu se pune....

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Daaa??? Pai eu ma duceam de inviere si daca eram si daca nu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

ca sa zic adevarul pana la capat, am avut 2 zile cand nu am luat pilulele (duminica si luni). lene sa merg pana la farmacie....oare de asta? poate totusi e alarma falsa....desi ma incearca usoare dureri...sunt si ametita...in fine.....va multumesc pentru raspunsuri! revin probabil duminica. o sa pun si poze.
alexutzzza, desi luam cerazette de o luna, am avut prin aprilie un CM de peste o saptamana!!! uite ca totusi poate sa vina....

mama unui pui...Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:

ca sa zic adevarul pana la capat, am avut 2 zile cand nu am luat pilulele (duminica si luni). lene sa merg pana la farmacie....oare de asta? poate totusi e alarma falsa....desi ma incearca usoare dureri...sunt si ametita...in fine.....va multumesc pentru raspunsuri! revin probabil duminica. o sa pun si poze.
alexutzzza, desi luam cerazette de o luna, am avut prin aprilie un CM de peste o saptamana!!! uite ca totusi poate sa vina....

mama unui pui...Stefan

distractie placuta!

mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

din ciclul ASA NU

rumegat io la neuron..ce-a zis cris.d...si m-am gand ca e bine, asa ca azi nu i-am mai fc coctail...ci i-am dat un singur fruct pasat...caisa...

si papa jiji meu..papa
je...s-a plictisit si..ce m-am gandit io..hai sa vb ..barbateste cu feciorul meu si i-am zis...MAI JIJEL, A VENIT VREMEA SA MANCI SINGUR...zis si facut...duc linguritza la gura lui...ii pun mana pe ea si continuat operatiuna...la a2-a lg...jiji a pus singur mana pe ea si a dus-o la gura ( evident si io tineam de ea) insa...inca nu a inteles ca se manca doar continutul nu si lg...el ar fi inghitit-o...si ete ca asa m-am chinuit sa tin pana a terminat de mancat de capatul lg...pt ca el o insfaca....deci....sa nu aveti astfel de disc INCA CU JIJEII vostri

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

din ciclul ASA NU

rumegat io la neuron..ce-a zis cris.d...si m-am gand ca e bine, asa ca azi nu i-am mai fc coctail...ci i-am dat un singur fruct pasat...caisa...

si papa jiji meu..papa
je...s-a plictisit si..ce m-am gandit io..hai sa vb ..barbateste cu feciorul meu si i-am zis...MAI JIJEL, A VENIT VREMEA SA MANCI SINGUR...zis si facut...duc linguritza la gura lui...ii pun mana pe ea si continuat operatiuna...la a2-a lg...jiji a pus singur mana pe ea si a dus-o la gura ( evident si io tineam de ea) insa...inca nu a inteles ca se manca doar continutul nu si lg...el ar fi inghitit-o...si ete ca asa m-am chinuit sa tin pana a terminat de mancat de capatul lg...pt ca el o insfaca....deci....sa nu aveti astfel de disc INCA CU JIJEII vostri

poze

imi plac discutiile voastre...

mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)

asa creste Alex

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

bunaa!!

mama unui pui...Stefan

_
Povestea unei .
Cresc

se refera cred..ca i-a venit ciclul...SI FEMEIA PE CICLU NU INTRA IN BISERICA...sincer...eu n-as fi ratat asa eveniment pt un biet de ciclu..asta sa fie pacatul cel mai mare...nu vreau sa par toima necredinciosul....dar anumite chestii...mi se par....par la ceas si k nu au leg cu credintza

poze

Mergi la inceput

faza tare

jiji a rams in scaun..e f confortabil....si eu scriu de pe pat si cu piciorul misc scaunul...are 4 roti....jiji rapus de cise a adormit...viatza nenik...

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Buna ziua!
Cred ca chestia asta cu "nu intra in biserica daca esti la ciclu" e tot din batrani. Preotul nostru a zis ca nu e nici o problema. Eu zic sa-l intrebi pe preotul care boteaza. Sincer, n-as rata asa ceva pentru nimic.

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

Mergi la inceput