Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (84)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

neata!

vad ca ati inceput cu apa/ceai la bebe .... nu stiu ce sa spun, eu chiar nu as vrea sa ii dau alceva. mie nu mi se pare ca se deshidrateaza, e f f vesel. suge ce-i drept mai des dar asta nu e o problema ptr mine.

alta tb ca vorbea cineva de storcatorul de fructe, sita tb curatata f f bine. mie mi-a trebuit ceva timp sa-mi dau seama de treaba asta si s-a vazut apoi la cantitatea de suc . il curat cand il folosesc (f rar ...) cu o periuta de dinti.

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Lorex te scot la 11 metri... cum adica sa nu te citim? Eu cu ce ma mai delectez daca nu cu voi? Sa-ti fie rusine 5 minute ca ai gandit asa .
Noi votam Bobita frumusica si saptamana viitoare!

Decenuela sa foloseasca santatos suportul! (Sta in fundulet? Ca eu am studiat alea si erau doar dupa ce statea in fundulet).

Xela, bafta cu copiii si cu Andreea... chiar o sa treaca in curand!

Lorex... mere cu lapte...yac... dar daca copilul papa... cred ca poti sa-i pui si pepene in combinatie .

Beatrice, felicitari ca esti asa harnicuta. Ca sa nu mai vorbesc si cat de darnica cu tot neamul (eu ma recunosc in postura celor ce nu dau pe la camp cu anii si cand dau sunt pe post de sofer). Dar nici nu am pretentii... si recunosc meritele cui face/se pricepe

Yasmine, admirat iedutza cu urechi, pe cea cu semne de buna purtare si gimnastul. Pare performanta ce face Andreas...

Sagetutza, hai mai des! Merci de sfat.

Al3csa, sa treaca repede starile astea provocate de caldura. Eu azi-noapte dupa ce s-a terminat furtuna am deschis geamul la dormitor... a fost asa bine .

Miremia, esti tu fata prea simtita... eu ii raspundeam: "Zuza esti matale" urgent. fetele.

Ayanna... am ras cu ananasul... dar si ca aia care rad de ce-si amintesc... cunosc o personalitate care a rupt trei instrumente d-alea de curatat cartofi sa curete un ananas.
Pupam micuta codana sa-i treaca supararile.

Editez ca mi-a fugit mesajul inainte sa multumesc de cafea si sa-l cosmetizez. So Decenuela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

neataaa!!!
de cofee

bea Ivanel fomist si simpatic foc

decenuela iti dai seama ca nu o sa le bag pe toate de acum, ca n-am innebunit, o sa mai vad eu, acum pana la 6 luni ii dau doar supa + fructe

vreau si eu scaun

Sagetutza, ms de sfat, m-am prin eu
sa aveti o zi superba si racoroasa!

Dana, mamica de cretzulin Dragos Andrei (27.12.2009)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

neata fluturelele mele dragi!
cu speranta ca va mai aduceti aminte de mine am intrat sa va salut si sa va fac o cinste mare ca mi-e dor de voi. sunt cu 9 capitole in urma, deci... ajung la zi undeva pe la craciun.
va ofer din tot sufletul niste clatite cu branzica si smantana la cuptor, o salata de fructe de sezon, o bavareza cu fructe de padure, cornulete cu mult, mult rahat, cornuri cu gem, socata, inghetata tot cu fructe de padure, pe care, de cand e plecata soacra in concediu, chiar le-am facut si le-am papat. sic! recunosc, ma rusinez, nenea monti e strain de casa mea! dar vine repede soacra inapoi si nu vreau s ratez nici un moment de bucatareala, draga mie! urmeaza saratele, negresa, pandispane, dobos plus alte nebunii!

bbTo are intr-un final, mai mult decat motanul, am trecut pragul psihologic de 6 kile, iar in legatura cu diversificarea... am in casa mere si cereale, dar am vaga impresie ca o sa ma joc cu ele deocamdata. pup pufuletii. si mai ales pe mamicile lor, dragi mie!

incerc sa lucrez la o surpriza, daca imi iese o sa fiti primele vizate!

sa fluturiti bine!

I will survive...

www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

neata!

vad ca ati inceput cu apa/ceai la bebe .... nu stiu ce sa spun, eu chiar nu as vrea sa ii dau alceva. mie nu mi se pare ca se deshidrateaza, e f f vesel. suge ce-i drept mai des dar asta nu e o problema ptr mine.

alta tb ca vorbea cineva de storcatorul de fructe, sita tb curatata f f bine. mie mi-a trebuit ceva timp sa-mi dau seama de treaba asta si s-a vazut apoi la cantitatea de suc . il curat cand il folosesc (f rar ...) cu o periuta de dinti.

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010)

Noi o sa avem drum lung de facut (12 ore) si d-aia as vrea sa se invete sa bea apa din bibe, ca daca opresc eu de cate ori vrea el sa suga ajugem de Revelion.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

jiji dak s-a trez devreme...a readormit singur...si ink naneste...

io incerc sa ingrash pork la craciun... k ionvatatul asta...mama lui

cristies///jiji sta din ce in ce mai bine in fund....dar il iai k era 40 ron...si nu il voi fol mmaine..sa fie acolo..

si apropo de ..rusine 5 min...va sun o faza...
cand lucr in inv...am mers in ex cu o inv mai in varsta. io am fost genul...anti violentze de orice tip....un copil de-al ei a fc ceva EA I-A SPUS...SA-TI FIE RUSINE 5 MIN...DA-TI ACU 2 PALME SA NU-TI DAU EU!

am ramas shocata si copiii mei la fel.....baietelel s-a conformat si si-a tras 2 plame de era rosu...:(

RUSINEEEE...
am rams shocata...si copiii

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

O TONA DE GRESELI....scuze...si mananc in ac timp...intewlegeti voi ce-am vrut sa scriu...nu mai corect

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

jiji dak s-a trez devreme...a readormit singur...si ink naneste...

io incerc sa ingrash pork la craciun... k ionvatatul asta...mama lui

cristies///jiji sta din ce in ce mai bine in fund....dar il iai k era 40 ron...si nu il voi fol mmaine..sa fie acolo..

si apropo de ..rusine 5 min...va sun o faza...
cand lucr in inv...am mers in ex cu o inv mai in varsta. io am fost genul...anti violentze de orice tip....un copil de-al ei a fc ceva EA I-A SPUS...SA-TI FIE RUSINE 5 MIN...DA-TI ACU 2 PALME SA NU-TI DAU EU!

am ramas shocata si copiii mei la fel.....baietelel s-a conformat si si-a tras 2 plame de era rosu...:(

RUSINEEEE...
am rams shocata...si copiii

poze

La noi era ca gluma, cand povesteam cate-o isprava neplacuta concluzionam: "Mi-a fost rusine 5 minute si iata-ma acasa!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

bea ms
plateea....ma facusi curioasa....de pofta nu mai zic...am citit pe sarite bunatatile alea pupici lui bbTO
lucia am tot uitata sa-ti zic...am salvat si eu reteta de praji...poate in week ma apuc
sagetutza
cristies ...zuza esti tu.....

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

aici puteti vota o printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

incerc sa fac o 'lipie' si nu-mi iese...LOL... ....adica am facut-o,dar nu m-am inregistrat/logat ... ...mai incerc eu..... maine

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

aici puteti vota o printesa

Mergi la inceput