PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc DOI ani (188)
Raspunsuri - Pagina 9
bujo spune:
La multi ani tuturor pepenasilor care s-au sarbatorit si celor care se vor sarbatori si nu voi apuca sa le spun 

Si Filip se mai uita in laturi cand alearga dar de obicei e prea concentrat pe viteza ca sa mai intoarca capul.
Pe mine ma dispera lumea care ii face observatie cand il vad in carucior ( destul de rar). Ii spun "da-te jos ca esti baiat mare". Culmea e ca eu il pun in carucior atunci cand am drum lung de facut si n-am timp de stat dupa el sa culeaga pietre sau sa fuga dupa autobuz. Azi de exemplu a iesit cu buni afara care voia sa mai cumpere cate ceva si i-am sugerat sa iasa cu caruciorul. Cand a auzit de el, s-a suit urgent ca il avem pe hol. Nu mai fusese de mult cu el ca in parc merge de manuta.
Cristina nu te stresa cu greutatea, a luat mai mult decat altii dar nu e bai, o sa compenseze cand incepe cu solide.
bujo mami de Filip
monalac spune:
LA MULTI ANI ALEXANDRA!
LA MULTI ANI RYAN!
SA AVETI O COPILARIE MINUNATA SI SA FITI SANATOSI!
SUN,nasoala faza...eu i as fi arit la gat aleia...asa i a zis un mos[care era cu nepoata sa] lui codrin''vaai,dar ce rusine,baiat mare cu suzeta...si eu am zis''nu e mami,nicio rusine''si ala,nimic,tot continua ''ba da,vaai,baiat mare...''asa ca m am intors si i am taiat o scurt ''vezi ti,domne,de treaba dumitale''.
altul[unul pana n 20 de ani],m a intrebat cati ani are codrin.si dupa ce i am raspuns,ma intreaba''pai si are suzeta la 2 ani?''
l am intrebat si eu ''pai tu de ce fumezi?ca ti place,nu?e,asa i place si lui sa traga din suzeta''.. a ramas ala cu gura cascata.
codrin a scapat definitiv de pampers,fara niciun efort din partea mea.
mai pune cineva linkul cu olitele portabile?
iriss27 spune:
mona, uite pe www.mothercare.com/Pottete-PLUS-Travel-Potty-Trainer/dp/B001CFQWHW/ref=ts_dp_1/277-9811284-0712724?_encoding=UTF8&mcb=core" target="_blank">aceasta o avem noi. Eu o recomand din suflet, pt ca se poate pune si pe WC si ai reductor. A costat ceva bani, parca 77 ron, nu mai stiu exact.
iriss27 spune:
Fetele, la bazar este o mamica aflata la operatie cu baiatul (are doar 2 anisori) si nu mai are bani de intoarcere. Ii trebuie pana marti 350E sa ii cumpere lui Alex bilet de avion. Poate va tenteaza si pe voi ceva de la bazar sau poate doar sunteti dispuse sa donati ceva:
Aici sunt produsele: http://picasaweb.google.com/BazarGeneral
Aici sunt discutiile si licitatiile: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=153310&whichpage=36
Aici este cazul lui: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149144&whichpage=1
bobitamica spune:
Neata...
MONA....si la noi e aceesi poveste...cu suzeta....dar nu ma intereseaza.
Si Irina a renuntat singurica la pampers.
IRISS....super olita. Pot sa te intreb daca ati luat-o din Ro sau ati facut comanda pe net??
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
dia_filipas spune:
Salut fetele!!
Sun si Miruna se uita in spate sau in alta parte si cade, dar mai rau e cand se loveste de alti oameni...
'geaba ii spun, ca si eu tot singura vorbescc...Cat despre "binevoitori", si de noi se leaga cu suzeta sau ca de ce o duc in brate...
Bubite de la caldura avem si noi, da le tram numai cu mixtura agitanta, din aia mentolata. A fost chiar o isterie la cresa cu ele, ca aveau mai multi copii si au crezut ca e varicela, mai tineti minte ca ziceam eu de un coleg de-a lui Miruna ca are...ei bine erau doar bubite de-astea, ca a fost mama lui la dermatolog si la infectioase cu el si i-au confirmat.
Mada ce ai facut la interviu?
Mi-a sarit o tasta de la laptop...tasta "m", se mai poate pune oare la loc??
Ca ma scalpeaza al meu ca nu am grija de el (ceea ce nu prea am, e drept
...heeelp! Si mai am si mult de tradus azi...
Dia, mami de soferita in devenire
Miruna (15.07.2008) 
ana_a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sibylle Buna seara dragelor, asa e, o fi o greseala, totusi mai sunt 18 albume mai vechi, din 2009 si chiar din 2008. In al meu erau doar 6 poze, deci nu cred ca ocupa prea mult spatiu. Dar asa e omul, mai si greseste .LA MULTI ANI, Rayan si Alexandra! Sa fiti sanatosi si sa aveti o viata frumoasa! Sib http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/ ***** www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA Nasterea ariciului Vladimir ***** ***** Anna, o nastere cu viteza |
eu insa, imi amintesc ca aveai un album mai nou, pe care l-ai sters. Ei numai asa, daca nu il mai ai nici pe cel vechi sa faci bine sa pui altul nou!

blog de mamica
proud
Participam la concurs! Povestea afiselor noastre :
Operatiunea I Love DC!
O poveste cu si despre stejari
dia_filipas spune:
LA MULTI ANI CASIAN
LA MULTI ANI DENIS!!
SA FITI SANATOSI SI SA AVETI O COPILARIE FERICITA!!
Ce mai stiti de the_andreea? Parca si ea trebuie sa nasca, nu?
Dia, mami de soferita in devenire
Miruna (15.07.2008) 
ana_a spune:
La multi ani fericiti Alexandra si Rayan sa cresteti mari si sa aduceti numai bucurii
parintilor vostrii!!!
blog de mamica
proud
Participam la concurs! Povestea afiselor noastre :
Operatiunea I Love DC!
O poveste cu si despre stejari
iriss27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bobitamica Neata... MONA....si la noi e aceesi poveste...cu suzeta....dar nu ma intereseaza. Si Irina a renuntat singurica la pampers. IRISS....super olita. Pot sa te intreb daca ati luat-o din Ro sau ati facut comanda pe net?? Bobitamica-mami de IRINA 16 iulie2008 |
Din ro, o gasesti la orice magazin mothercare. Poti sa copmanzi si de pe situl din uk, dar nu mai stiu cat era trimiterea. Oricum, ajungi cam tot acolo, daca nu vrei sa o iei sh de pe ebay (asa ai sanse sa o iei la pret de chilipir).