PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc DOI ani (188)
Raspunsuri - Pagina 10
ana_a spune:
La multi ani CASIAN
La multi ani DENIS!!
Sa fiti sanatosi si sa aduceti numai bucurii parintilor vostrii!!!
blog de mamica
proud
Participam la concurs! Povestea afiselor noastre :
Operatiunea I Love DC!
O poveste cu si despre stejari
kla78 spune:
va salut si eu din "an in paste"si pt asta imi cer scuze dar timpul e tare limitat,insa astazi e o zi speciala pt noi deorece "bebe meu mic" s-a facut baiat mare,of nu-mi vine sa cred ca au trecut 2 anisori deja,as vrea sa ramana mereu asa dar asta e cursul vietii si trebuie acceptat,mie imi place tare mult asa cum e acum,curios,neastamparat etc,stiti si voi cum e,asa ca urez toti pepenashilor care au implinit si urmeaza sa implineasca 2 anisori un sincer LA MULTI ANI SA VA OFERE VIATA TOT CE E MAI BUN SI FRUMOS PT VOI SI PARINTII VOSTRI CARE STIU SIGUR CA VA IUBESC ENORM,CA SSANATATE SI TOT CE VA DORITI!!!UNTETI UNIVERSUL NOSTRU !!!!!!!!!SA AVETI PARTE DE MULTAAAAA
PS:Denis e un mic "tiran"al familiei,face cu noi ce vrea el iar daca nu i se face pe plac urla cu lacrimi de crocodil,stie sa ne ademeneasca,e un lingusitor,daca ii spun ca "NU"atunci vine si ma pupa si zice ca NENI BESTE MAMI numa sa-l las sa faca ce vrea,nu vrea sa faca la olita,nu vrea sa arunce suzeta,off e un incapatanat,in rest e sanatos ,vorbeste toata ziua,cateodata imi doresc sa mai si taca ca-mi face capul calendar,spune multe cuvinte corect,nu sta locului un minut e mereu in miscare ,doarme mult,abia il iau din patut daca trebuie sa ies dimineata undeva se prinde de gratii si zice nani nani si plange,na copilul vrea sa doarma .
azi avem controlul de 2 ani abia astept sa vad cate kg are si inaltimea mai ales ca e foarte inalt,ii cumparam hainute de 3 ani ca cele de 2 ii sunt mici.cam atat despre noi,fug sa vad cum il trezesc ca la 10 trebuie sa fim la medic.
pup toti piticii si pe mamicile,nu stiu cand voi mai putea intra dar va citesc din cand in cand.
kla78 spune:
nu stiu ce s-a intamplat dar va ca s-a sters o parte din mesaj
voiam sa scriu ca ureZ MULTA SANATATE PITICLOR SI FERICIRE TUTUROR PEPENASHILOR!
Didi81 spune:
Daaa, si Aida se uita in orice directie cand alearga, numai in fata nu 
Mda, si noua ni se intampla sa mai dam de cate un "bagator in seama" care sare cu gura cand o vede in spate la Cristi si ii zice sa se dea jos de acolo; in timp ce noi ne buburam ca sta pt ca altfel ar trebuii sa alergam dupa ea peste tot daca o lasam pe jos ![]()
Sun, Aida nu deseneaza nici macar jumatatea de cerc, ci doar niste mazgaleli in legea ei, na! Atat i-ar trebuii ciuva sa ii faca observatie pt asta!
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
kamelya spune:
Casian 
Denis 
tocmai am vb la servici si ma intorc mai devreme cu 10 zile deci pe 5 iulie ma duc la munca
Daria doarme asa ca ma duc sa spal geamuri
Chuny spune:
Ana, eu nu am mai avut alt album. cel de la Londra era a lui Mada si l-a sters ea.
LA MULTI ANI DENIS si CASIAN !!! Sa fiti sanatosi!
Sun, tu esti o fata tare desteapta, nu mai fi asa dezarmata in fata unor nemernici. Pai trebuia sa-ti pui o mana in sold si sa te ratoiesti la baba si sa o intrebi :" ia spune-mi matale in ce an a fost Revolutia Franceza? " Si apoi? " Cuuuum? Nu stiiiiiii? La varsta taaaaa? " etc etc Eventual ii mai pui si alte intrebari si o faci de cacao.
Sib http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/ ***** www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA
Nasterea ariciului Vladimir *****
***** Anna, o nastere cu viteza
anaco spune:
LA MULTI ANI! FLAVIUS ... sa cresti mare si sanatos! 

LA MULTI ANI! DENIS... multe bucurii sa ai la fiecare pas si toata viata! Kla78 , sa iti traiasca "micul tiran"
, ce bine ca ai mai scris cate ceva!

Sun, am zambit putin la comentariul cu cercul...pai ce copil stie sa faca un cerc la 2 ani? sau , ma rog, or fi...cativa... Eh..asa sunt multi oameni care comnenteaza, eu personal nici nu ii bag in seama. Am avut si noi reprize cand se trezea de ex cate o mamica sa o certe pe Mara sa dea jos pietre sau ce mai cerceta ea de pe jos sau sa tipe deodata sa nu puna mana etc. Ma feresc de astfel de persoane si gata....ca altfel daca se ridica tonul (au fost unul sau 2 cazuri de astfel de persoane), Mara chiar se supara sincer si i se umezesc ochisorii de ti se rupe sufletul de suferinta ei, ca de acasa nici nu stie ce e aceea cearta.
Si cu alergatul, mai are si Mara momente cand se uita aiurea si alearga, dar in general e atenta cat de cat. Nu am avut nici o cazatura mai serioasa, doar asa usor cateodata... Insa cred ca abia de acum vor incepe sa fie din ce in ce mai zburdalnici!![]()
anaco...mami fericita de comoara Mara Alexandrina
12.08.08
merg spre cei doi anisori...
ana_a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sibylle Ana, eu nu am mai avut alt album. cel de la Londra era a lui Mada si l-a sters ea. Sib http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/ ***** www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA Nasterea ariciului Vladimir ***** ***** Anna, o nastere cu viteza[/size=1] |
ok, am inteles.
oricum, nu ar strica poze noi cu voi

sun-ule, hai mai, faci si tu ca mine!
Ca sa nu mai zic ca la mine....ZILNIC se iau 2-3 vecine de mezin ca nu vorbeste! Dar pe langa ca nu vorbeste... culmea ca intelege tot...asta e nedumerirea lor
Eu am scapat de faze dastea/
Matei ieri a construit un avion din lego
Este innebunit cu piesele mici de lego ale lui Stefi, le imbina tot mai bine si face tot felul de chestii numa de el stiute...la care mai apoi le da viatza in jocurile lui.

Azi sunt mai libera, il avem pe verisorul Victor in vizita si vad ca sunt toti 3 in plina joaca, ii aud doar din camera, zbotalesc cu piese de lego, Matei pe langa cei mari, vad ca e liniste....
Va doresc o zi minunata!
Sa auzim de bine!
blog de mamica
proud
Participam la concurs! Povestea afiselor noastre :
Operatiunea I Love DC!
O poveste cu si despre stejari
dana81 spune:
LA MULTI ANI CASIAN!!!!LA MULTI ANI DENIS!!!
Fetele mele dragi...cand vad majoretele ma ia asa o nostalgie si o emotie, abia astept sa va dau vestea cea mare...Moni te SMS-uiesc si pe tine si pe SUN.
Sun mmmmm Banderas zici...daca rationez atunci te voi suna cu siguranta sa palavragim.Hehe ce aruncam baba in aer in locul tau
.Mie mi se tot intampla sa se lege de pampers si eu zic ca port si eu ca e mai comod.Cu uitatul pe cer , aoleu Clara e tare impiedicata, cea mai impiedicata si pe mine ma doare fiecare zgarietura a ei.Off dar vb ta cresc ele.
Ma duc la trebi ca azi nu mai am contractii vad
38+
RIANA
MAMI de
CLARA 06.08.08