PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc DOI ani (188)
Raspunsuri - Pagina 11
bobitamica spune:
La multi ani,Casian!!!
La multi ani Denis!!!! sa cresteti mari puiuti frumosi si sa aveti o copilarie si o viata frumoasa!!!!
IRISS...merci frumos! 
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
SunSmile spune:
Buna ziua la bostana,
La multi ani Casi si La multi ani Denis! Sa va dea Dumnezeu tot ce-i mai bun, frumos si senin pe lume!

Kla ma bucur sa te revad si te asteptam mai des, cu povesti, masuratori, pozici cu sarbatoritul! Mi-am bagat eu coada la semnatura si l-am vazut, e un minunaaaaaaaaat!
Dia, Andreuta inca nu a nascut, "burtica trebuie sa mai stea mai putin de o luna", ca s-o citez pe ea. Presimt ca ne face si ea o vizita...nu-i asa, Andreea?![]()

Mona felicitari pt dezpamperseala! Olita despre care zice Irissul , gasesti la orice mothercare (la cel din dorobanti au sigur, am vazut-o eu zilele trecute! de livrat in Ro nu o mai fac de vreo 6 luni, asta asa, daca vroiai s-o comanzi de pe site-ul lor)
Bobita multumim....foarte altruista esti, stii asta, sper!
Fetele cucuietele...inteleg ca bagatorii in seama is un soi de "a doua persoana de langa noi". Urate toate fazele pe care le-ati patit toate...dar cand aud aia cu " e rusine", indiferent la ce se refera, incep sa vad rosu pe bune. Eu nu vreau ca T sa auda asta, pt ca NU, nu e rusine nici sa aiba suzi, nici sa bea din bibe, nici sa stea in brate, etc. Eu nu inteleg DE CE ii freaca grija de copilul altuia, ca, in fond...nu-i afecteaza pe ei cu nimic. Pe copiii nostri, apostrofati, uneori chiar bruscati...insa da, ii poate afecta. Urat- urat in tara asta...
Sib esti DEMENTIALAAAA! Am ras in hohote, esti cea mai tare!
Ai acelasi umor sarcastic ca D, ca si el (care in 98% din cazuri este cu noi in parc, aseara nu, din pacate) se oftica aseara de numa, ca vroia s-o intrebe pe tanti daca stie cine-i inventatorul televizorului, ca s-o trimita la telenovele si sa lase copiii altora in pace. Ai dreptate, insa. Si tu si Ana, care are dom'le copil mut dar care intelege (ntz ntz ntz
) ziceti bine, ar trebui sa ignor sau sa le zic vreo 2 dar....io-s mai tolomaca si ma cam blochez pe moment.
Danuta, hai mai, cred ca nu ma uita nici acum dom' banderas, cum ii admiram eu bucile in gura mare, la telefon cu tine....si omu trebuia sa se concentreze sa-mi scoata finutul cu bine. Dar nooh, daca ai nevoie sa vb despre orice, da un bip la orice ora si stau si fac si respiratie cu tine la tel...n-am experienta dar invat
. Si mai ai si tu grija cu atatia saci, ia-o catinel asa, ca de mutat, va mutati voi! Scumpa Claruta
Asa, saru'mana si de raspunsurile cu impiedicatii:)). E clar, T, pe cat de cataratoare si alpinista e in general, pe atat de julita din cauza de uitat dupa avioane e. Ei, am mai zis, cresc ei...trec astea, vin altele si tot asa!
Ahhh, am vb si cu Dma. Este foarte prinsa cu piticii (care au fost bolnaviori cam continuu), constructia casei si alte nebuneli. Mi-a promis ca o sa intre cand se mai linistesc si ei. Simonelu' cu Bogdaniciu Pogoniciu sau Onutz, "za sexiest graviduta evar"
, s-ar putea sa avem nevoie s-o ajutati cu un medicament din Hu, pe Monica. Va contacteaza ea. Multu'.
Pfiuuuu...vine ea si sora'mea sa va spuna vestile bune. Pupa mama pi ea de scolarita precoaca!![]()

Nu mai stiu. Puuup la voi, tare, mare si mult!![]()

Mamica unui MIRACOL
2+
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá
moni_or spune:
CASIAN
DENIS
ANKA
nu, saptamana viitoare pe 24 e ziua mea, doar ca 17 iunie e o zi f. speciala pt. mine ca atunci am fost operata la inima la 3 ani, operatie fara de care cu siguranta nu mai ajungeam sa scriu mesajul asta, de aia ii zic eu noua mea viata. Ca eu fac 30, bine ar fi sa fac doar 27
CRISTINA, si Alex a luat f. bine in greutate tot alaptat exclusiv, mie imi creste inima cand vad ce bine ia, eu zic sa te bucuri nu sa te ingrijorezi. Mie mi-e groaza in fiecare sapt. cand trebuie sa-l cantaresc ca la cat sunt de obosita si abia apuc sa ciugulesc ceva ma tot gandesc sa nu-mi scada laptele sau sa fie apa chioara, asa ca daca pune bine sunt tare fericita.
frumosilor, ai niste copii minunati, am vazut pozele dar n-am apucat sa comentez.
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!
"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)
flo1980 spune:
hello
eu mi's cu pregatiri pentru ca maine ne desmotzam, iupiiii!
La multi ani cu sanatate si mult noroc in viata pepenasilor sarbatoriti azi:
Flavius si Denis 
Sib imi pare rau de album, acum cateva zile era, ca m-am uitat eu la toate, cred ca din greseala l-a sters cineva.
Va pupic!
_
Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!
dana81 spune:
FLO petrecere frumoasa!!!!
Alexandra(mai3) ai avut o petrecere foarte frumoasa, si tu parca ai mai crescut asa, o adevarata domnisoara de 2 ani.Inca o data LA MULTI ANI si sa te bucuri de cadourile alea minunate.De tort...
, nu mai zic nimic.
Xenia esti o frumusete fata, si ce bine iti sta intre flori
.Poza cu olitza e tareeee![]()
Iriss spune-mi si mie te rog exact tipul de pungi pt olita aia.Alea de zicei tu ca le-ai luat de la care4.Vreau si eu sa o achizitionez si vreau sa mi fac si stocul de pungi.Multumesc
38+
RIANA
MAMI de
CLARA 06.08.08
iriss27 spune:
dana, hai ca am scotocit netul de mi-au iesit ochii ![]()
Sunt de la www.coplast99.com/index.php?pagina=sacose&height=650px" target="_blank">firma oti, ale mele sunt 27*37 (masurata fara manere) si le-am luat din CORA. Este o punga transparenta cu pungi inauntru, nu la rola, exact ca in poza. A fost in jur de 10 ron, dar nu mai tin minte exact si sunt 100 buc.
dana81 spune:
Iriss multumesc!!Am sa ma uit si eu prin supermarket,important e sa fie rezistente,nu?
38+
RIANA
MAMI de
CLARA 06.08.08
bobitamica spune:
SUN....
DANA...ce putin mai este..
S-a trezit si papusica mea...ma duc sa o hranesc
.Poate mananc si eu ceva cu ocazia asta. Azi am mancat doar o felie de paine cu icre(facute in casa) si o cafea....eu care nu beau cafea.
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
bobitamica spune:
FLO....spor la treaba...deci maine petreceti!!!
Bravo!!
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
Tecky spune:
flo sa ai spor la pregatiri!
De cand incepi serviciul?de lunea viitoare?...
Noi luni plecam in concediu si pt ca nu vom fi de ziua Ralucai acasa vom da un mic party duminica.Il vom serba si pe sotul meu pt ca ziua lui a fost ieri.