PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc DOI ani (188)
Raspunsuri - Pagina 12
iriss27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dana81 Iriss multumesc!!Am sa ma uit si eu prin supermarket,important e sa fie rezistente,nu? 38+ RIANAMAMI de CLARA 06.08.08 |
De ce sa fie rezistente? Face in ea si o arunci, nu conteaza cat e de rezistenta, asta oricum tine min 1-2 kg, deci ...
Important este sa se potriveasca pe olita, adica sa fie largi la gura. Eu zic ca mai intai cumperio olita, sa-ti faci idee cum se folosesc si cat de mari trebuie sa fie.
Eu cred ca am varianta de 3-4 kg.
Yael spune:
LA MULTI ANI PEPENASI!
I,J
,N
& E
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)
flo1980 spune:
Multam fetele!
Tecky incep pe 28, facem mai devreme petrecerea pentru ca we urmator lucreaza nasa.
Concediu placut si
sotului!
Pungi din acelea iau si eu de la Cora sau din piata.
Cele de 1-2 kg costa 3,5 roni iar cele de 6-7 kg 10 roni, cele medii nu stiu, ca nu am avut.
Yael ce bebe talentat!
_
Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!
SunSmile spune:
Buna fetele,
Pentru ca are ceva probleme cu net-ul, Andreea m-a delegat pe mine sa va multumesc pt urarile adresate lui Casian! Asadar, multumesc muuult de tot, in locul ei!
Flo va doresc petrecere frumoasa maine si numai bine! Abia astept sa-l vad pe baietelul David, ca acum e un pisoias motat!
Il dezmotati de ziua iubitei lui, hehe![]()
Ce tare e copilasul dansator! Multumim, mami de 3 comori!
Ma intorc la bagajele mele, asa ca va pup!
Mamica unui MIRACOL
2+
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá
maitreyi spune:
elou 
la multi ani Casian si Denis! sa cresteti mari si sanatosi!
multumim frumos pt comentariile la poze
pt fetili cu nitele scancete la baita
la noi a functionat azi spalatul papusii
a primit ieri un bebe pe a carui cutie era o poza cu el plin de spuma
are si prosopel deci era clara treaba. "alexandra facem baita lu' bebi azi? daaaaa! si face si Alexandra baita azi? Daaaa! si ne spalam si pe paruc? daaaaa!" asta fiind dialogul nostru de vreo 10 ori azi
cand sa vina momentul se cam razgandise ea da' pana la urma s-a suit in cada cu bebi si l-a si sapunit 
tati vb in locul lu' bebi la un moment dat si o intreaba pe Alexandra: "ma clatesti si pe mine pe par?" la care ea dupa daaaaa-ul de rigoare i-a tuflit lu tati o cana cu apa intre ochelari
l-am dat cu crema si pe bebi, tati l-a imbracat pe el si eu pe ea, a fost fun
azi parca stia ca a facut 2 ani. s-a trezit, s-a dus si si-a luat jucarii si a venit intre noi care mai motaiam nitel, amandoi cu spatele la ea. cand m-am trezit eram intr-o balta si in balta un minunat desen cu creta primita ieri 
-----
Mami de
roza +
25 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE 
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
bobitamica spune:
TECKY...vacanta placuta!!!
FLO...distractie placuta maine....tundeti baiatul frumos...probabil voua va spune lumea ca e fetita,iar nou ca e baietel![]()
YAEL....ce bb dansator!!
SUN...spor la treaba!!
MAYTREI...faceti antrenament pt bb...bravo!!!
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
bobitamica spune:
YUPIII...am reusit si eu in sfarsit sa pun bold
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
ana_a spune:
La multi ani Casian si Denis! sa cresteti mari si sanatosi! 
blog de mamica
proud
Participam la concurs! Povestea afiselor noastre :
Operatiunea I Love DC!
O poveste cu si despre stejari
lcazangiu spune:

MARIA , SA CRESTI MARE SI SANATOASA, CACI FRUMOASA ESTI!
La multi ani tuturor pepenasilor care au implinit si vor implini 2 anisori!
Nu am mai intrat de ceva vreme pe forum, insa acum am si un motiv, astept bb2, sunt in 6 sapt. Sper ca sarcina sa decurga bine, asa cum a fost si la David. Pe 29 ma duc la Buc la control, va mai tin atunci la curent. Imi aduc aminte Ana ultima noastra discutie in parc :), iti dai seama ca a fost o intamplare la noi, dar un bb mereu e motiv de bucurie, indiferent de vremuri, nu?:)
Lori mami de David-Andrei(24.06.2008) si
+6

RIANA
CLARA 06.08.08