PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc DOI ani (188)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

LA MULTI ANI FERICITI MARIA!! SA CRESTI MARE, SANATOASA SI SA ADUCI PARINTILOR NUMAI BUCURII!!

Lori FELICITARI ! Sarcina usoara si la termen si un bebe sanatos iti doresc!

Dia, mami de soferita in devenire Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

LA MULTI ANI FERICITI MARIA!!!

LCAZANGIU felicitari pt sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

MARIA CEA FRUMOASA

Felicitari si sarcina usoara LCAZANGIU!

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!

"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

La multi ani Maria!

Boti, ti-am trimis un PM.

lcazangiu felicitari pentru bebitza!Sarcina usoara si bebe sanatos!

blog de mamica
proud

Participam la concurs! Povestea afiselor noastre :
Operatiunea I Love DC!
O poveste cu si despre stejari

Mergi la inceput

Salut fetele!

Eu is cam necajita...Miruna are febra de ieri dupa masa. Ii tot trece si iar revine, cred ca in seara asta sau maine dimineata mergem la spital, sa vedem ce si cum. Mama lor de virusi...cu tot Propolisul C cu echinaceea. Mi-e mila de ea, si mi-e groaza in acelasi timp ca o sa fiu tot in concedii medicale cand ma intorc la servici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

La multi ani,MARIA!!!! esti o frumoasa!! sa cresti mare si sa fii sanatoasa!

DIA....imi pare rau pentru Mirunica!!!

Irina nu prea mananca...azi de exemplu a mancat destul de putin,dar o las deocamdata ....sa speram ca isi revine in cateva zile.

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

MONI....La multe lunite si pentru bb Alex!!!
Stii ca ma gandesc cu drag la voi...azi Irina m-a vazut ca scriam un sms si mi-a spus"Moni,Uca,bb"..... Stie de vacuta ca e de la Uca=Luca...

SUN....era cumva vorba de oxitocina??? am inteles ca nu se mai gaseste in spitalele bucurestene si nici in farmacii....Ma gandeam ca despre asta e vorba. Cumnata mea nu cred ca stie,saraca si mai are maxim 2-3 saptamani pana sa nasca....Trebuie sa vb.cu ea sa il intrebe pe ginecolog daca trebuie sa isi aduca de acasa....In cazul asta si noi trebuie sa facem ceva in sensul asta....Doamne,in ce tara traim....

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

rosul in gat e contagios???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

LA MULTI ANI MARIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

LA MULTI ANI MARIA!
LA multi ani si pepenasilor care au sarbatorit zilele trecute.
Incerc sa citesc si eu ,imi e tare dor de vremurile cand citeam zilnic DC,acum sunt zile cand nu reusesc sa deschid tv de calculator ce sa mai zic.Asta e sunt femeie ocupata Alex de cateva zile face febra sper sa-i treaca pana luni ca nu am cu cine il lasa!
Vorbeati despre meniuri pepenasilor ,a lui Alex e
7 iaurt cu biscuite apoi plecam la gradinita,la 9 fructe,la 12 paste,carne sau omleta sau chiftelute ,hamburgher de peste,legume diverse ,pe care le refuze de cele mai multe ori,la 16 iaurt si seara acasa cu noi depinde ce mancam noi,tocanite,ciorba,paste
El ar manca paste non-stop
Incerc sa-i dau multe legume si fructe.De exemplu refuza spanacul acum il pun in omleta sau fac o tarta cu spanac si branza dulce pe care le papa,apoi fac ciorba cu toate legumele le pasez si le mananca(aici se numeste minestrone)
Va doresc o seara placuta !Pupici tuturor

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex

Mergi la inceput