PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc DOI ani (188)
Raspunsuri - Pagina 8
truli-luli spune:
Sib nu stiu ce s-a intamplat cu pozele voastre, dar eu zic sa nu te superi ca cine l-a sters o fi facut-o din greseala, nu cu rea intentie. Esti o membra prea draga a clubului de pepenasi ca sa fie altfel. Eu chiar imi amintesc pozele voastre, mi-a ramas in minte cea de pe plaja cu toti 4, in care Anna era la san. Superb!
de la mine
poze Ana si Victor
varsta Anei
M&M spune:
Truli,nultumesc
Sib, cred ca au mai facut "fetele " curat...si mie mi-au steras albumul de la Craciun, eu nu mai intrasem de mult sa mai fac curatenie la poze...![]()
Cristina,mami de
Mihaita si
Mateias
BAZAR DC
ankalaura spune:
LA MULTI ANI ALEXANDRA! Sa cresti mare si sa ai viata plina de bucurii!
BUFI - hm, ti-am zis ca e o porcarie Calamina
Eu nici cu Baneocin nu as da-o, decat daca bubitele mici se transforma in iritatie. Sau uite, ceaiul de care zice Bobita. O sa treaca. 
Vad ca ai vostri mananca destul de mult si variat. A mea nu pune gura pe aproape nici un fruct crud, si in mod clar nu se atinge de nici o leguma cruda. Mananca doar capsune, banane si zmeura. Si alea tot cu toane. Legume... nu se atinge. Fierte da, crude niciodata.
Iaurt mananca.
Dimineata are de regula cereale - ii dau inca cereale instant puse in lapte, dar numai 2-3 lingurite, cat sa iasa ceva mai smantanos, si deasupra ii pun cereale de copii. altfel ar manca doar bobitele si ar lasa laptele. Cum altfel de lapte nu se atinge, recurgem la trucul cu cerealele instant care il ingroasa si pe care asa il accepta...
La pranz mananca mancare - ce mancam si noi. Cel mai des prefera supele/ciorbitele, iar mai nou vad ca refuza total carnea 
Seara ciuguleste. Sau ne mai salveaza o mamaliguta.
Asta e tot, plus 2-3 biscuiti, cand are chef si cere. Si aia numai petit beurre, altceva nu.
Dimineata, daca nu avem cereale, cere ou. Ar manca ou de 7 ori pe zi daca i-as da. Uneori o mai pacalesc si cu branzica alaturi de ou.
Deci ce povestiti voi acolo cu gustari si cereale integrale si legume si salate, la noi e de domeniul fantasticului 
ANACO - sa va fie de bine cercelusii!
DANA - ai grija de tine! Ooff, si 38+, si mutat si pus in saci... 
MONI _ e si ziua ta? Daca a inteles bine neuronul meu treaba cu cei 27 de ani... Sa traiesti si sa fii sanatoasa mamico! Iti trimit o mare imbratisare virtuala! 

MADA - da' tu o sa termini o data cu renovarile si mobilatul si schimbatul soro??? N-ai obosit? 
Ce fain ca vorbiti si va pregatiti de concedii. Noi mai avem de asteptat mult si bine pana la primul concediu cat de mic.
SYB - cu albumul, sunt sigura ca e vorba de o greseala pe undeva. Sa nu te superi pentru asta 
Eu imi cer scuze inca o data ca nu prea apuc sa vad pozele, si cand le vad, nu am timp sa comentez. Stau extrem de prost cu timpul ![]()
Imi sunteti insa tare tare dragi si cum prind un moment, cum incerc sa recuperez la citit...
Altfel, suntem bine, cu suisuri si coborasuri dar per ansamblu bine. Inca ne acomodam, e destul de greu sa te trezesti in fiecare zi intr-o lume ale carei valori nu le-ai asimilat inca, si mai ales, fara job si cu perspective cetoase pe termen scurt si mediu... Dar razbim noi.
maitreyi spune:
buna seara 
va multumim muuuult pt urarile frumoase! sa aveti si voi si copii vostri zile senine si zambicioase

la noi a fost o zi plinaaaa
s-a trezit la 7.30 de parca stia ca e ziua ei
, s-a dus in camera cu jucarii unde a ramas cu gura cascata la propriu si n-a mai iesit de acolo pana la nani. nu prea a mancat cred ca si de emotii si de invitati da' a ras 2 felii de tort pana la urma
acum 2 ani la ora asta o vedeam prima data...mi se parea un pic altfel decat mi-o imaginasem dar eu nu stiam atunci si nimeni dintre ai mei ca fusese scoasa de la incubator ca sa mi-o arate si era inca nitel umflata la ochisori. a fost un travaliu lung pt amandoua dar Dumnezeu ne-a ajutat si chiar daca au fost ceva emotii e sanatoasa si e iubirea noastra
acum imi dau seama ca in mod sigur era altfel decat mi-o imaginasem pt ca nu as fi reusit nici 0.5% sa imi imaginez viata superba pe care o avem de cand s-a nascut in casa noastra, este beyond tot ceea ce am visat, este superba si ii multumim din tot sufletul Domnului si Maicutei Domnului pentru ca face parte din noi
fug sa pun pozici 
-----
Mami de
roza +
25 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE 
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
SunSmile spune:
Sib-ulet, imi pare rau, chiar am crezut ca le-ai vazut. Eu le sterg pe ale mele cam in 1-2 sapt de cand le pun, pt ca nu vreau sa incarc albumul, eu, stii, pun si multe.
Si eu imi aduc aminte de superba poza cu voi 4 pe plaja, Vladi cu ochii lui stralucitori, in sort, si mi s-a parut foarte inalt; Anna cu parul scurt, la sanul tau, tu cu un costum de baie in dungi si sotul tau un fel de Vladi mai mare:). Si imi aduc aminte si de doamna care a crezut pana la final ca Anna e baietel! Nu cred ca cineva le-ar sterge intentionat, asa, pt ca are ceva cu tine! Sincer sincer!
Si mie mi se modifica poza de pe coperta, si eu am patit nu o data ci de 2 ori cu linkul personal dar aia e, ...se intampla, din diverse motive! Hai, spune ca nu te-ai suparat! 
Ankule te simt putin tristuta sau nu...nu stiu cum sa zic! Va doresc ca toate panzele sa va fie SUS si voi sa mergeti inainte si sa aveti oameni adevarati in cale si situatii prielnice!
Sa va pove ceva din parc, de astazi. Stateam cu T si desenam cu creta pe asfalt, pe o alee mai retrasa. Si vine o doamna (bunica) destul de tinerica si cu baietelul de 3,2 ani si intra in vorba. T desenase jumatate de cerc, atat ii iese momentan si imi zicea mie sa pun ochii. Doamna respectiva incepe s-o apostrofeze: "mai dar cum esti tu fata mare la 2 ani, si nu stii sa faci un cerc? si...de ce vorbesti asa ca un chinez, iaaa, termina cu prostiile si vorbeste frumos!". T ramasese muta de mirare ca o cearta cineva iar eu era buna de filmat cu camera ascunsa. I-am explicat ca aia e, sunt convinsa ca exista si copilasi care la 2 ani fac cercul complet, noi inca il facem jumatate si aia e. Si vorbeste cum vrea ea, chinez, coreean, japonez, filipinez...treaba ei, eu o inteleg si restul nu mai conteaza! .....am ramas asa cu un gust ciudat....
Si am si o intrebare (mentionez ca am citit, stiu ca la varsta asta se intorc cu jumatate de corp, etc): ai vostri alearga uitandu-se in copaci sau in spate sau in laterale??? Ca T nu e cazacioasa de fel dar toate busiturile si le ia din cauza asta...ca se uita dupa avioane si se impiedica. Recunosc....probabil sunt cea mai cicalitoare mama ever, ii zic de 10 ori/zi sa se uite atent pe unde merge
. Dar vorbesc singurica....pt ca bulinuca mea ma ignora si se uita in continuare, in orice alta parte!
Crestem noi mari!
Cam atat! Ma retrag la programul de jughineala si la tinut pumnii si deshtele crucis, pt sora'mea!
Pupinstain!
Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá
bobitamica spune:
Multumesc mult de reprimire...si va multumesc mult pentru urari la adresa tatalui meu. Nimic nu e mai rau decat sa vezi ca oameni la care tii enorm sunt atat de neajutorati ,iar tu ai vrea sa faci orice este posibil omenesc si sa nu poti...
SUN,MADA.

MADA...multa bafta!!!sa iti ajute Dumnezeu sa faci ce-ti doresti
SUN...apropo de gusta amar...si eu am patitt asa...o doamna"binevoitoare" a certat-o pe Irina ca e fetita mare si are suzeta...Asa m-am suparat...i-am spus ca daca ea vrea suzeta eu i-o las pana la 15 ani,e cumva o problema???
SYB...nici albumul meu nu mai este...cred ca e vorba de o greseala...
Eu am fost la mama azi...si am mancat ...supa cu galusti..preferta mea.
CRISTINA...eu zic sa nu-ti faci probleme....Ai lapte bun, Finutul meu a fost asa ,a luat mult in greutate cat a fost bebelus. Acum are aproape 4 ani si e foarte bine.
In legatura cu mancarea,Irina este destul de conservatoare....cereale nu prea vrea. Cel putin alea de bb in nici un caz....si nici altceva. Nici iaurt nu prea a vrut in ultimul timp. Am reusit sa il introducem iar. Azi de ex. nu a vrut deloc carnita si legume. Dar o las ca maine recupereaza ea....
Bea inca lapte din biberon,evident si nici nu ma grabesc sa il scot..si eu am baut la bibe pana la 3 ani si nu am dinti strambi si nici carii exagerate,asa ca....o las. Si nici suzi n-o scoatem....e placerea ei si gata.
Ea singura a renuntat la pampers si va renunta si la suzi. Aseara a fost prima data cand a dormit toata noaptea fara si nu a facut pisu...
. Dimineata in schimb a facut foarte mult....e normal.
Legat de Victoria...Dumnezeu sa o ajute sa scape!! iar mamei ei...Doamne,multa multa putere!
O sa va dau un link si daca vreti....puteti dona 2 euro pt copiii bolnavi de leucemie.
Copiii bolnavi de leucemie au nevoie de AJUTOR! ...poate chiar copilul de langa tine...
Micutii bolnavi de cancer din Sectia de Pediatrie a Spitalului Fundeni au nevoie in lupta lor pentru viata, de evaluari ecografice periodice. Uneori o viata depinde de un aparat.
Arata-le ca TIE ITI PASA! De viitorul tau, de viitorul copiilor tai, de viitorul acestei tari.
Trimite un sms la numarul* - 858 - pentru achizitionarea aparatului echograf necesar!
Haideti sa transformam in realitate visul unei copilarii frante!
* 2 Euro/sms / Numar valabil intre 10 iunie si 10 iulie 2010 in reteaua Orange, Vodafone, Cosmote; acest serviciu este gratuit, nu se percepe TVA
Garantez personal pentru veridicitatea campaniei si nevoia din spital.
Videoclipul de mai jos surprinde ft bine motivatia pe care o am atunci cand militez pentru astfel de cauze:
http://www.dailymotion.com/video/xaclht_starship-foundation-father-and-son_creation
('Nu poti sa fii tu in locul lui. / Nu poti sa ii iei locul pe patul de spital...Dar poti sa il ajuti.')
Sper sa nu fiu deplasata cu asta...ma iertati...dar asa m-a afectat verdictul dat fetitei Victora....
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
bobitamica spune:
SUN...si Irina alearga uneori asa,uitandu-se in lateral. Evident atunci cade...ea este oricum o fricoasa dn fire...ii e asa frica sa cada,incat pune manuta la ochi si spune"sine=rusine"...ca ii este rusine...e o dulce,dar asa se supara... Eu sunt numai in spatele ei peste tot...si am impresia ca o infranze spunandu-i mereu...Ai grija uita-te pe unde mergi....Nu i-am spus niciodata "vezi,ti-am spus eu...mi se pare aiurea". Dar totusi daca eu consider ca e pericol ar trebui sa o anunt ,nu??? sau sa o las sa vada singura? cateodata nu stiu cum sa procedez si ma gandsc ca poate si eu sunt prea prudenta si ii inspit reama. Ce e drept asa am fost si eu copil...eu nu am mers cu bicicleta de frica sa nu cad,nu am sarit nici un gard,nu m-am cocotat pe o piatra sau pe barele alea de se urca toate fetitele de 10 anu in parc.
M-am urcat si eu o data cu fundul pe o bara inalta de 50 de cm,m-am dezechilibrat ,am cazut pe spate si mi-am spart capul. Eram la Piatra Arsa in tabara in clasa a doua. Am venit acasa cu plasture ca Pif&Hercule..:))
In schimb tacsu' a cazut in cap de pe orice se catara...
va pup,noapte buna
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
Chuny spune:
Buna seara dragelor,
asa e, o fi o greseala, totusi mai sunt 18 albume mai vechi, din 2009 si chiar din 2008. In al meu erau doar 6 poze, deci nu cred ca ocupa prea mult spatiu. Dar asa e omul, mai si greseste
.
LA MULTI ANI, Rayan si Alexandra! Sa fiti sanatosi si sa aveti o viata frumoasa!
Sib http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/ ***** www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA
Nasterea ariciului Vladimir *****
***** Anna, o nastere cu viteza
gallyb spune:
LA MULTI ANI ALEXANDRA!!!!!!!!!!

LA MULTI ANI RAYAN!!!!!!!!!!!!!!

Multumesc pt urarile de ieri: sursula, Sibylle, SunSmile, ina C, Gabriela82 

.
SUN multa sanatate tatalui tau.