PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc DOI ani (188)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

La multi Ani Alexandra! sa fii iubita si norocoasa in viata

www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

la muli ani Alexandra si Rayan!

la multi ani Thea si Gally!

la multi ani Alexandru si Stefan!

Dumnezeu sa va binecuvanteze!

de printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

La multi ani! Alexandra si Rayan sa aveti o viata frumoasa, plina de iubire alaturi de cei dragi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Eu m-am batut cu gradina zilele astea plus ca tot am avut delivery ba una ba alta , abia astept sa aiba si Flo timp sa en apucam de instalat din mobila ca apoi sa ne ocupam de camera matzelor ca acusi e iulie si acusi vine si aug si avem musafiri.

La Multi Ani!

Alexandra si Rayan

sa cresteti mari si sanatosi
sper sa aveti o zi minunata alaturi de familie
si o copilarie fericita!

Multa sanatate celor bolnavi.
Bobitamica, Bufi bine ati revenit. Speram sa scrieti mai des.
Dana uhhh acusi se apropie ziua cea mare. Scoatem si noi niste agitate la rampa: . Spor la impachetat, cam greu asa pe ultima suta de metri, da o sa fie bine ai sa vezi, se aseaza ele toate la loc.
Moni pupam trupa frumoasa.
Sigur mai vroiam sa zic ceva da is pe fuga ca acusi merg sa iau fata de la scoala si dupa ce le pun la somn ma apuc sa fac manichiura pedichiura mancare pt diseara si sa imi pregatesc hainele pt interviu. Tineti pumnii, am emotiii.
Gata fug mi-a expirat timpul, pupam gasca revin mai pe seara sa va zic ce am facut.

_
Stupidity is far more dangerous than evil, for evil takes a break from time to time, stupidity does not.
Anatole France

Mummy x 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna,

Asa, acum sa reintru si eu in atmosfera si sa vedem ce s-a discutat.

Ana supeeer vis Despre activitati...noi curte nu avem, asa ca ne jucam in casa, cat e canicula. Citim, modelam cu plastelina, coloram peste tot, hranim armata de animale, parcam muuuuultele masini si le facem trasee si facem intrecere, facem puzzle, ne jucam cu lego, ne balacim in cabina de dus, varsam apa dintr-un recipient in altul si facem baltoace prin toata casa, ne fugarim, ne ascundem si ne cautam...cam asa, din astea. Plus dansatul impreuna, zilnic si tavalitul pe jos, in timp ce ne gadilam si pupam. La voi poate ca ar fi mai usor, la umbra...o piscinuta in care/din care sa arunce diverse, un tobogan, niste tuburi prin care se se bage, poate 2 corturi si un joc de-a indienii...din astea ma gandesc.

- program de masa/somn: pai ea se trezeste destul de tarziu, in jur de 9-9.30 si bea un bibe cu lapte; la 11-11.30 mananca cereale/ou fiert sau omleta sau scrambled sau paine cu unt, rosii, castraveti, masline, gratar (in loc de sunca de pui) de pui/curcan rece, etc; intre 13-16 doarme, de cele mai multe ori; 16.30 mananca supe/carnite de tot felul cu legume, ma rog; la 20 mananca un iaurt mare cu cereale sau perlute de branza sau mamaliguta cu branza si smantana, paste/orez cu lapte si, de cand cu caldura si mancam si noi asa tarziu, isi vara nasul si la noi in farfurie si mai fura. La culcare, 21.30 vara, bea inca un bibe mare cu lapte. Intre mese mananca foarte multe fructe si legume crude. Nu-i place ciocolata deloc, musca din ea si apoi o scuipa, deci e de bine. Primeste si ea, nu ca obisnuinta ci atunci cand exista prin jur floricele, alune, kaju. Ii mai cumpar pufuleti cateodata dar nici aia nu-i plac prea tare. Ii plac floricelele la nebunie si cand prinde, mananca exact ca o hamesita. Ca dulce si ea mananca fructe de tot felul si inghetata sau prajituri de casa, cu visine sau caise...dar sa fie acrisoare, ca altfel nu se uita la ele.
Mananca bine si cantitativ si calitativ si asta se vede.

- crema soare: anul trecut spray-ul 50 de la la roche posay, anul asta, pt ca omul meu zapacit m-a anuntat marti seara ca joi dimineata decolam, i-am luat si eu ce-am gasit cunoscut, in prima farmacie...mustela 50. Buna, ok dar se intinde groaznic si era copilul alb ca o fantoma vreo ora dupa :). O sa ma intorc la parabenii mei de la la roche:))

- bubite de caldura: si T mai face pe ceafa, mai ales ca ii sta si parul ud acolo. Eu ii dau fie cu apa termala de la la roche, fie cu rose water pura, de la prietenul nostru bulgar, care are firma de cosmetice. Este bestiala. Cu crema nu as da, cred ca i-ar face mai rau.

- program vacanta: anul asta am avut camera cu piscina proprie, asa ca ne-a fost foarte lejer ca noi sa facem plaja cat timp ea dormea iar cand am plecat cu masina in explorari, ea isi dormea somnicul in carut, si noi stateam la bere pe terasa vreunei taverne:) Noi la micul dejun nu am ajuns decat in 2 dimineti, in rest ne trezeam ca leprele la 9.30 si nu ne mai osteneam sa alergam la masa. Concediile de anul trecut, cam la fel, cu diferenta ca T dormea in carut la umbra palmierilor, pe plaja. Mare surpriza am avut cu carutul, apropos de copiii care credem noi ca nu vor sta/face/drege. T de anul trecut de la 16 luni nu l-a mai vrut si iata, acum in Rhodos, a stat in el cu placere si a si dormit, cand eram in plimbari. Cred ca nu trebuiesc subestimati deloc, picii astia minunati!

Bobitule ma bucur sa te vad pe aici, mi-ai lipsit!

Bufi, bun revenit si voua!

Danuta se apropie, ha? Sa ne zici cand scoatem majoretele. Daca ai nevoie sa-ti mai pove despre Banderas cat timp ai contractii, prin spital, baga un tzar si te sun

Felicitari Marucai pentru "cecei", sa-i poarte sanatoasa si la fel de frumoasa!

Moni ii doresc juniorului burtica linistita si fara uraciosii de colici iar tie, o noapte intreaga de somn!

Ce bine tre sa fie sa ai copil asa static, din cauza ca nu-i place nisipul sau apa sau soarele...va invidiez nitel, sa stiti! A mea iubeste nisipul, il si gusta, se face ca porcul, apa o adora, pietrele sunt delicioase, salutatul tuturor turistilor de pe plaja e musai, cercetatul fiecarui locusor asemenea, cersitul de mancare de la altii idem, si toooot asa!

Sanatate muuuuuulta piticilor, parintilor, bunicilor...tuturor celor care au nevoie! E cel mai de pret lucru !!! (Syb si eu sunt tulburata, o stiu pe Nadia de multi ani si stiu ce lupta a dus s-o aiba pe Victoria!)

Va multumim si noi pt urarile de sanatate, pt comentariile pozelor sau doar pt ca le-ati vazut in liniste!

Am vazut si eu toate pozicile, n-am apucat sa comentez din cauza evenimentelor uratele dar avem niste pui extraordinari! Fiecare are o luminita in ochisori, fiecare e un intreg univers!

Eu o sa le sterg pe ale noastre, ca sa mai fac spatiu. Urmeaza vacante, petreceri, asa ca e nevoie!

Scriu de dimineata la mesajul asta si nu-l mai termin, printre treburi, joaca si vizite!

Va pupam cu drag!

Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

LA MULTI ANI ALEXANDRA! SA CRESTI MARE PRINTESA FRUMOASA, SA FII SANATOASA, NOROCOASA SI MEREU VESELA!

LA MULTI ANI RAYAN! ce mai face oare olandezul nostru? nu mai da mamica lui nici un semn

Multa sanatate doresc si bunicilor de pepenasi care au avut probleme in perioada asta. Doamne ajuta sa fie bine si sa se bucure de pepenasii scumpi inca muuuulta vreme de acum incolo.

Dana scot si eu o majoreta la incalzire, asa, de siguranta. Iar daca nu e sa fie acum macar sa stea linuistita pana termini cu mutatul.

Moni
o imbratisare stransa de la mine, am inteles ca azi este o zi speciala si pt tine.

Mada tin pumnii si pt tine, sa mearga totul super la interviu. Eu sunt sigura ca o sa fie ok, esti o fata asa descurcareata si harnica incat nu am nici o indoiala ca o sa faci super impresie.

Eu am mai bagat cateva masini de rufe la spalat, pregatesc hainele sa le am curate pt concediu. Abia astept sa ajungem la mare iar la cat de incantati sunt copiii de piscina din curte cred ca o sa le placa de numa si lor. Noi mergem tot la Costinesti, la fel ca in ultimii 5 ani Am tot zis ca poate mergem in Turcia anul asta dar era prea departe si costitsitor pt toata gasca noastra. Asa ca am ales sa mergem din nou la Costinesti pt ca aici putem lua cu noi tot familionul. O sa fim cam 7 adulti si 5 copii, plus inca vreo 4 musafiri peste weekend. Abia astept

poze Ana si Victor
varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

La Multi Ani, Alexandra !!!
La Multi Ani, Rayan!!

Sa fiti sanatosi si aveti o viata minunata alaturi de cei dragi

Spuneti-mi si mie ( daca stiti), la noi la mare, unde as putea merge cu ambii pici?? Sa gasesc cazare pentru familii cu copii mici ,eventual si una sau doua mese incluse , liniste, relaxare( daca exista)!!! Am vrea la sfarsitul lui iulie sa mergem la mare un weekend prelungit! Concediul va fi in sept si vom merge la mare la bulgari, dar vrem sa ii facem lui Mihaita cadou de ziua lui o balaceala in mare...

Mona,Dara,Sun, Bobita multa sanatate tatilor vostri!!!

Mada, tinem pumnii sa fie totul bine la interviu

Dana , sa scaotem -etele???!!!

pepenasii!!!...

Cristina,mami de Mihaita si Mateias

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Mai am o intrebare, pentru fetele care au alaptat pepenasii
.

Bebe mic, la 6 sapt are 5200 de grame, ceea ce inseamna ca s-a ingrasat 2100 de grame in 6 sapt si e alaptat exclusiv!!!..NU e prea mult???? La MIhaita ma stresam sa nu asimileaza , iar acum ma stresez ca se ingrasa prea mult Mateias...EU am tot felul de ganduri negre...NU mai zic la ce tampenii ma gandesc!...

Cristina,mami de Mihaita si Mateias

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Intrai si eu acum pe picassa sa mai comentez una alta, Sun din pacate nu am mai prins si pozele tale :-(.

Cu ocazia asta am remarcat ca albumul cu pozele mele a disparut, eu nu l-am sters si vad ca mai sunt si alte albume vechi din 2009 care sunt acolo ... pacat!

Sib http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/ ***** www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA

Nasterea ariciului Vladimir ***** ***** Anna, o nastere cu viteza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Cristina NU e prea mult. Bebeii hraniti la san nu sunt prea grasi, acum lapticul tau e cel mai bun. Abia dupa ce diversifici mancarea poti sa iti pui probleme legate de greutate (in cazul in care manaca prea multe alimente care ingrasa, o spun teoretic pt ca stiu ca nu e cazul la voi) La noi a fost inverscu copiii. Ana a asimilat foarte bine si a pus asa ca Matei iar la Victor mi-am facut probleme ca nu asimileaza destul Pupici!

poze Ana si Victor
varsta Anei

Mergi la inceput