PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc DOI ani (188)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaco spune:

ALEXANDRA...LA MULTI ANISORI! frumosi ca tine! sa cresti mare si cu noroc!

RAYAN...LA MULTI ANI! sa fii fericit si sa aduci bucurii in continuare!

Ce zile speciale avem! ieri, azi...cu pepenasi scumpi sarbatoriti! Sa aveti petreceri frumoase!!!

Mara de ieri este fericita posesoare de cercelusi! In sfarsit i-am pus, ca deja chiar imi arata la toate fetitele ca au cercei si ea nu are Acum e tare mandra de ei si le arata le toti "ceceii".
Nu a fost asa dureros cred, ca a plans fix 10 secunde dupa ce i-a pus si pe al doilea, ca la primul nu a reactionat nicicum. Mai multe emotii si frica am avut eu!!tremuram ca varga!

anaco...mami fericita de comoara Mara Alexandrina 12.08.08
merg spre cei doi anisori...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

ALEXANDRA
RAYAN
LA MULTI ANI PUIUTI, SA AVETI VIETI LUMINOASE, SA VA INSOTEASCA NOROCUL SI FERICIREA MEREU!

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!

"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

LA MUUULTI ANI ALEXANDRA!!! Sa cresti frumos si sa-ti bucuri parintii!!!
LA MUUULTI ANI RYAN!!! Sa fii sanatos si inconjurat de iubire!!!
Eu mi-s cam chinuita asa....ma incearca niste contractii din alea BH dar cam violente si foarte dese, nu am dormit mai deloc noaptea trecuta
, iar Clara sta numai lipita de mine nu stiu ce are, mami in sus mami in jos....plus ca mai am si de strans pus in saci, cutii cred ca saptamana asta incepem sa ne mutam...offf tineti-mi pumnii, si pregatiti si majoretele

38+RIANA
MAMI de CLARA 06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

LA MULTI ANI RAYAN SI ALEXANDRA! SA FITI SANATOSI SI PLINI DE NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

La multi ani,ALEXANDRA!!!
LA multi ani,RAYAN!!!!!

sa fiti sanatosi si fericiti !!!!

SUN...imi pare rau sa aud ca ataa lume are probleme asa mari!! Doamne ajuta sa fie bine tatal tau!!!
Dar sa va fie de bine petrecerea pentru papusica frumoasa!!

SYB....am citit ca diagnosticul este infirmal la Vladi...ma bucur enorm pentru voi...esti atat de finuta si draguta ,sitot atat atat de puternica!!!

MONI....La multi ani si pentru tine,intr-un fel anume!!
Stiu ca atunci cand ai fost mica ai avut probmele mari cu inimioara si ca 17 iunie e fost decisiva si pentru tine. Imi amintesc bine???
Te pup si ma uitam la pozele cu copiii nostri si mi se pare ca seamana tare Irina cu Luca...poate daca am timp o sa incerc si eu sa pun niste poze sa ne vedeti...

Eu azi nopate am stat pana la 3 dimineata sa fac niste ex la franceza cu sotul meu,in masura in care nici unul nu stim o boaba de franceza...Dar el face un MBA si a avut ceva teme de pregatit...acum tb sa dea si examen...nu stiu cum va fi...ca asa ne-am chinuit aseara...Au fost rezolvate mai mult pe logica si cu un pic de ajutot de pe google translate. Numai ca pe la 12 a picat netu de la furtuna...

ANKA...eu nu stiu nimic de masina de inghetata...Sincer eu nu prea ma dau in vand dupa bucatareala...aici la voi pot sa recunosc...Abia acum imi dau seama ce mult gatesc pentru c gatesc pentru Irina. Eu cred ca de asta am ajuns la 55 de kg...nu suport sa mananc...credca de la gatit mi se trage...

va pup acum...revin

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

BUFI...pentru bubite de la caldura se recomanda ceai de pelin. Dupa baie, se limpezeste cu o cana de ceai de pelin (jumatate apa, jumatate ceai). Ceaiul trebuie infuzat 15-20 min. Si trec in 2 zile...

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

La multi ani,ALEXANDRA!!!
LA multi ani,RAYAN!!!!!

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Bobitamica multumesc!
O sa incerc si asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Momentan doarme Alex si Luca e afara cu socrul, asa ca mai scriu doua vorbe.

ROXANA ce memorie ai! Asa e, azi sunt 27 de ani de la noua mea viata Dar anul asta sunt asa zapacita, am zis ca de ziua mea nu imi doresc cadou mai dulce decat un somn bun, ca de mult n-am mai dormit mai mult de 3 ore legate... Eu am zis, te admir tare mult cata rabdare ai cu toate, mai stai si noaptea sa-l ajuti pe sotul tau dupa ce lucrezi de dimineata pana seara, macar sa aprecieze ce sotie are. Am pus eu la pepenasi 2 poze cu toata trupa, de cand ati fost pe la noi

SUN, multa sanatate tatalui!Jos palaria, ce om altruist, asa tata asa fiica si asa familie, sa va tina Dumnezeu sanatosi pe toti!

DARA, MONA, multa sanatate tatilor vostri!

DANUTA, scot o agitata la incalzire Imi dai sms cand se apropie momentul, da? Abia astept sa anunt. Nasol ca fix pe ultima suta de metri pica momentul cu mutatul.

OOKA un mare si pentru tine, ca nu ti-am dat demult. Eu te admir enorm, mai invata-ma si pe mine cum sa-i diversific mancarea la mofturosul meu? Ca tocmai azi dimineata facui o criza de nervi ca desi ii plac rosiile si painea, i-am bagat si putina telemea (de fapt un fel de cas, delicios, deloc sarat) si abia a mancat vreo 3-4 imbucaturi... Nu pot frate sa-i dau aproape nimic decat eterna paine prajita cu unt si cu rosii, fructe, lapte, cereale, eternii biscuiti, insa legume si carne nu vrea decat de la borcanas sau daca ii face mama sau soacra sarmale mai mananca niste carne de acolo. Si supe mananca la greu de obicei, insa daca sunt fierte legumele nu stiu cate vitamine mai raman.Nu e deloc deschis la nimic nou, tine in gura cu orele daca nu-i place.

ANACO, sa ii fie de bine cercelusii Marei!

Multumesc mult de tot pentru frmoasele comentarii de la poze! Le-am vazut si eu pe fuga pe cele noi, avem niste copii tare frumosi, scuze ca n-am apucat sa comentez.

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!

"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)

Mergi la inceput

MONI....
BUFI..cu multa placere..

DANA....ce putin mai e...Doamne inca un bb mic...

La noi cu mancare e binisor. Are zile cand mananca foarte bine si zile cand nu are chef...dar o las in pace...
la 7-7.30 laptele
Eu inca ii dau fructe dimineata la ora 10.Daca nu vrea ii dau ou sau ce mai mananc eu,in cazul in care mananc:))
Apoi la 12.30-13 pranzul care contine legume si carne
Apoi la 17 tot felul de chestii...branza,unt,miere,iaurt cu painica
la 20 avem cina cand mai papa supica cu legume sau spunea daca vrea branzica sau sunca...I-am mai dat o data la 2 saptamani ceva sunca de curcan. Acum ea e mare amatoare dar eu nu prea i-am dat....
In rest bem apa,si suc de portocale..si mai cumpar de la Hipp suc de caise...ii place mult.

Stiu ca nu-s o mama prea buna in ale bucatariei....mai face mama prajituri de casa si ii dam. Cand merge la mama mananca numai bunatati...bine mama aduce si la mine,dar mi-e rusine sa o pun sa ii faca mereu....

Ma bucur ca am reinceput sa scriu....am avut si eu perioade foarte proase...dpdv emotional. Mai ales ca nu stau deloc bine la capitolul acesta....Oare asa sensibilisi suciti sunt toti racii astia???Noroc cu psihologii astia....Asa ca daca mai scriu sau am scris tampenii sau am facut ceva urat..v rog din suflet sa ma iertati!!!

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput