PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc DOI ani (188)
Raspunsuri - Pagina 4
turturica spune:
Cu intirziere zic si eu, la multi ani, alex si stefan 
La multi ani sarbatoritelor de azi, thea si gallyb
Voi va plingeti de caldura, eu vin sa ma pling de friguri, pe simbata se prognozeaza 15 grade, nu mai pooooot, vreau si eu canicula.
Ca vorbirati de meniuri, la noi e cam asa:
- dimineata (7:30-8) iaurt natur cu cereale integrale si fructe sau ou cu piinica, urmat de un bibe de lapte
- prinz (pe la 11:30-12, ca asa e si la gradinita): supa cu legume si eventual carne sau ceva combinatie legume/paste/carne
- snack (pe la 15:30-16): fie un fruct cu biscuite din asta integral de tip wasa, fie iaurtel cu un fruct, fie o felie de piine cu brinza, depinde ce a mincat de dimineata
- cina (in jur de 19): combinatie de legume/carne/carbohidrati din ce-o fi
In continuare ma tin in continuare tare la capitolul dulciuri, am toleranta aproape zero fata de asa ceva, maninca doar la vreo zi de nastere, la fel alte prostii de gen pufuleti, sticksuri si altele asemanatoare.
Vad ca multe dati stafide, care-i treaba cu ele, la ce sint bune? Iar alunele in Ro nu se dau de la 3 ani? Ca aici e interzis sa dai nuci/alune pina la 3 ani.
ooka, programul nostru in grecia a fost cam asa: dimineata trezirea pe la 7-7:30 ca fata e matinala, mers la mic dejun, dupa aia pe plaja de pe la 9 pina pe la 11. Intors la hotel, dusat, schimbat si iesit pe vreundeva la masa de prinz. Noi am inchiriat masina, asa ca ne-am dus hai hui si-am probat tot felul de taverne. Copilul minca, dupa aia pica lat, asa ca o impachetam si mergeam iara hai-hui pe vreundeva. Era oricum prea cald ca sa stai prea mult prin soare, asa ca de obicei parcam cu tac'so pe la vreo terasa la un frape in timp ce cupilu' dormea in carucior la aer. Pe la 3 juma - 4 mergeam inapoi la plaja sau la piscina, pina pe la vreo 7 seara sau cind asfintea soarele. Dup-aia cina si somn de voie.
Noi n-am facut cine stie ce itinerarii, ca deja stim insula pe de rost, dar ne-am invirtit prin diverse parti ale insulei, insa am avut o viata mai boema asa, stat cu burta in sus intr-un loc sau altul. Deci depinde si cit de flexibili sinteti si ce vreti sa faceti.
Mergeti cu sofi sau singurei?
bine, ma duc si io sa ma uit la vreun meci ceva
Mami de Mara (19.08.2008)
ooka spune:
salu
la noi nu sunt interzise oleaginoasele, am citit ca pe afara sunt, dar vad ca le mesteca asa ca ii dau. Stafide ii dau in loc de dulce ca o fi si ea om sa simta nevoia de ceva dulce
, asa ca preventiv o invat ca nu exista altceva mai bun decit un fruct crud sau uscat
(desi io nu poci sa le sufar
).
Turtu, lejer program vaz ca avurati
, noi tot cu ploada merem. Si la fel ne gindeam la masina sa inchiriem macar o saptamana, dar vedem ce si cum. Bine ar fi sa nu fie foarte cald ca sa putem sa ne miscam si noi in voie ca daca ajung sa stau la umbra sau in casa cred ca ma apuca disperarea.
multam de lamuriri si astept vesti despre baiet
, pupici familiei si numa bine
mami de Sofi
sursula spune:
LA MULTI ANI THEA,fetita frumoasa si puternica!!!
LA MULTI ANI GALLYB!!!
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)
Chuny spune:
LA MULTI ANI THEA ! Sunt sigura ca parintii tai ti-au pregatit o zi speciala si frumoasa asa cum meriti.
LA MULTI ANI GALLYB! Multa sanatate tie si celor pe care ii iubesti.
Bobitamica, stiam filmul Embrace Life si ai dreptate, e extraordinar de tulburator fara sa fie socant. Pt cine are urechi sa auda! Of, noi avem drum lung in vara asta cu masina si deja ma stresez ...
Sib http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/ ***** www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA
Nasterea ariciului Vladimir *****
***** Anna, o nastere cu viteza
SunSmile spune:
Buna seara fete dragi,
In primul rand: La multi ani, Gally! Sa-ti dea Dumnezeu numai sanatate, fericire si clipe minunate, alaturi de comoara ta superba!

Apoi multumim din suflet pentru urarile de peste tot, forum, mess, sms, telefon. Mi-ati adus o imensa bucurie in suflet!
Imi cer scuze pt ca ultimele zile fusai ursuza, era sa-mi pierd tatal si eram daramata...de la o tampita de peritonita. Operat ieri de urgenta, peste diabetul lui si faptul ca nici nu-i cuminte, ofofof. Astazi l-a rugat pe dr sa-l lase acasa, macar astazi, pt ca "vreau sa-mi sun fata de pe fix, sa vada ca sunt acasa, nu vreau sa-mi supar copilul in ziua in care isi aniverseaza puiul". Tati meu e zeul meu dar o sa stau cu gura pe el si mai tare! Mi-ar placea sa cred ca eu si D vom fi parinti la fel de minunati ca ai mei!![]()
La subiectele zilei, revin maine, acum sunt cam obosita. Am avut o zi plina, plina de Thea, de frumos, de petrecere. Si am avut-o alaturi si pe doamna noastra draga, doamna doctor, ingerul nostru!
Inca o data, multumim pentru prietenia voastra! Dumnezeu sa va intoarca, inmiit, gandurile bune!
Va pup!
Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá
ina C spune:
La multi ani!, Thea si sa ai parte doar de zile senine!
Sun, sanatate tatalui tau !
La multi ani!, Gallyb!Sa fii fericita si implinita!
Ina, mami de doi baieti minunati
maitreyi spune:
turtu nici eu nu dau nuci, fistic, alune, etc pana la 3 ani ca asa stiu si eu. plus ca is mici bucatile si oricat de multi dinti ar avea se poate ineca cu ele
ooka baby papa si crema de ciocolata cu lingurita si cate un pinguin si daca o pui sa aleaga intre un fruct si o praji va alege fructul asa ca regula nu cred ca se aplica, cel putin in cazul nostru, ca daca e dulce nu mai vrea fructe. plus ca nu cred ca trebuie sa ne habotnicim ci sa ii lasam sa manance de toate, aplicat varstei lor. pt ca si cand va scapa la zahar...la fel si cu sarea 
eu is cu ultimele pregatiri in cuptor
am aranjat cadourile, camera, tati e pe drum
mi-aduc aminte anul trecut cum statea de veghe la usa camerei ei si asteptam sa se trezeasca si ea nic pana pe la 9 
noapte buna 
-----
Mami de
roza +
25 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE 
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
flo1980 spune:
Rayan AlinaMaria 
Alexandra maitreyi 
O copilarie senina ca si sufletelele voastre!
_
Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!