PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc DOI ani (188)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Xena Alex avea boala cu mingiutele de 0,5 bani. Nu spun cat ii uram pe astia cu magazinele lor!
Din fericire s-a lasat.
Eu nu ii cumparam, numai sotul, cumnata, bunicii....
Am strans o sacosa, am dus-o la tara, cand o vede le vrea acasa la plecare, eu le ascund si uite asa il imbrobodesc. Il fac din vorbe cand nu vreau sa-i satisfac poftele

Nu stiu un remediu, si el avea preferinte, il duceam cu vorba, ca data viitoare, bla bla bla.... si se calma cand veneam acasa si le compara cu celelalte din colectie.
Maaama si ce mai put a cauciuc

Papa la noi e asa:

- dimineata lapte milumil
- prima gustare fructe cu iaurt / cereale
- la pranz ciorbica / mancarica / omleta / friptura cu legume si o prajitura de casa (cand am) sau un iaurt cu fructe din comert
- la a doua gustare fructe sau cereale, depinde ce a mancat la prima gustare, paine cu almette sau 2 feliute de sunca de pui fortzosso, cremwursti fortzosso cu painica
- seara lapte

Copii sunt la soacra, am tot trebaluit prin casa dar lipseste ceva mereu am tendinta sa ii verific, sa le pregatesc masa uff ce dor imi e de ei si nu lipsesc decat de vreo 5 ore...

_

Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

A, am uitat sa spun: am fost la mare weekendul asta si Aida a stat numai in fund pe prosop, cu picioarele asezatre strategic pe niste jucarii de nisip, nu care cumva sa se atinga de vre-un fir de nisip . Si s-a jucat cu lopatica in galatusele pline cu apa, dar de cate ori se stropea ma striga sa o sterg.

Din 4 iesiri la plaja, doar de 2 ori a facut pipi in deplasare. In somn de regula nu face pipi deloc, si nici imediat dupa ce se trezeste, ci la aproape jumatate de ora dupa. Ciudat, nu? Dar de baut bea muulte lichide.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Multumesc tuturor mamicilor cate m-au felicitat astazi: dana81, ana_a, maitreyi, bobitamica, Didi81, Tecky, moni_or, anaxena, rontzy, flo1980, mada_mxm, dia_filipas, anaco, cristina_26, truli-luli, Violeta_m_tm, Nati, ooka.

Eu astazi mi-am luat liber sa stau cu puisorul meu, tati e la scarbici, asa ca sarbatorim doar noi doua ca fetele.

Despre programul de papa...nu prea stam oz deloc. e destul de mofturosa, imi stau muuuuulti pitici pe creier ca inca nu pot sa-i scot bibeornul. Seara papa lapte cu diverse din castronrl, dar dimineata pe la 6-7 striga: sus apte, sau apte. Apa bea din cana, dar lapte sub nici o forma. azi dimineata mi-a but cu paiul vreo 50 ml, dar si aia cu multe rugaminti.

Despree olita...subiect delicat. A facut ceva timp si kaka si pipi, dar acum nu vrea sa spuna si pace, am tot incercat diverse metode, dar nu merg. daca face pe ea se schimba singura, deci nu-i place, dar nici olita nu cere. Face kaka, se duce chiar singura, dar pipi nu si pace. Ea la mine sta fara pampers prin casa, pentru ca mi-e mila de ea sa stea cu pampers. Pampers folosm afara si noaptea, la pranz doarme fara. M-am gandit s-o tin in pampers, dar mi- frica ca dupa aia n-o sa faca nici kaka la olita. Nu inteleg de ce a renuntat sa ne spuna...ma aftik rau de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

salut

Allesio,Matei, Alexandra,Alexandru,Stefan

Thea

Sa aveti parte numai de raze de soare!

si mamicilor de pepenasi

Violeta si Gallyb

am inceput si noi operatiunea olita de sambata ptr ca era iritata la fundulet ce mai era carne vie ,problema este ca nu spune cand face daca se nimereste cand o pun eu bine daca nu da drumul pe ea si sta asa uda noroc ca ne schimba astia tevile la baie si bucatarie si nu am covoarele puse asa ca pisuleste pe unde apuca

Acum este si racita are rosu in gat de azi suntem pe antibiotic ca facea febra 39.2,nu are chef de nimic si nici nu mai mananca sta numai calare pe mine,ieri pe zi i-am pus pampers si nu prea era plin am zis sa nu o chinui acum ca este racita,seara i-am pus pampers si peste noapte la dat singura jos si nu a facut deloc pipi in pat(oricum avea o aleza sub fundulet)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Urez si eu LA MULTI ANI THEA SI GALLY!

Vad ca iar discutati despre mancare, eu am renuntat sa ii mai urmaresc ce mananca si cat. Uneori si uit ca trebuie sa le dau de mancare. Si ma duce Dav la bucatarie si-mi zice "aaa" si arata gura, atunci ma prind ca ii e foame.
Incerc sa le dau cat mai sanatos, mananca si ai mei f mult caju crud, fistic, nuci, stafide, e chiar bataie pe astea. Paine, cand e nevoie, gustare favorita este si painea cu unt si cu miere. Le mai dau si un danonino dar mai rar (nu-s eu convinsa ca are doar ce zice pe eticheta). Mananca si ai mei paste cu branza, pui, peste, ciorbite, cate un fel la masa, dar nu tot timpul termina castronul
Ce ma inebuneste ff tare este ca inca beau lapte, dar mult lapte
Dimineata o cana (am amandoi cani cu pai) de 250 ml, uneori si cand se culca la pranz, cand se scoala, alta cana cau lapte, seara la culcare Dav mai bea cam 170ml-200, Yvonnei nu-i mai dau, pt ca sa nu faca pe ea. Deci, la mine se duc aproape 2l de lapte/zi. De aceea nici nu prea le mai fac gris cu lapte sau orez.
Mananca invariant cate o fructa in parc (taiata cubulete) si seara la fel, mai luam niste fructe la noi.
Le fac inghetate cu fructe, caju, miere, unt de cocos sau de cacao, care ies delicioase si se bat pe ele.
La pranz imi mai fac eu salata si ei imi aleg castravetii, dar alte legume nu prea servesc, desi eu ma chinui, rar mai ia Yvo o gura de rosie. Cred ca e suficient si ca mananca fructe destule ...

Si noi suntem in training de mers la mamaia, le place, dar inca sunt dependenti de mine. Pe mama cred ca o scot din sarite cu culcatul, ca sunt ff frichiniti, viermuiti, nu stau in pat, urca-coboara, vreo ora. Le-a facut mama piscina, se stropes cu pistoale de apa, uda apoi toate florile cu apa din piscina. Se distreasa f bine acolo, dar ideal ar fi sa fie si mama Ma suna Yvo si ma intreaba "Nu mai vii si tu o data sa ne iei pe noi?"
Eu singura acasa, am mers prin magazine (imi fac o idee ce ar trebui sa-mi cumpar pt viata la office), ca acum am sifonierul plin de blugi si tricouri. 2 rochii si 3 fuste, dar toate sunt de mers la plimbare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

LA MULTI ANI,THEA!SUN,SA VA TRAIASCA MINUNEA LUPTATOARE SI SA FITI FERICITI!

LA MULTI GALLY!SA FII SANATOASA!

dara,multa sanatate tatalui tau!tatal meu se simte in continuare f rau,tot la floreasca e,a vb mama cu cr si a zis ca nu are ce sa i mai faca,poate muri in orice clipa....incercam sa ne obisnuim cu gandul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

LA MULTI ANI T! Sa fii sanatoasa si mereu fericita, pui mic!

LA MULTI ANI GALLI! Sa ai parte numai de bucurii!

BUFI - calamina e o aiureala, merge, ce sa zic, dar cand se usuca smacul ala pe copil, o sa se scarpine ca sa curete cojile alea si o sa o tii numai in dush... Incearca sa aiba pielicica uscata, pe cat se poate, "nimic" e mai bun, zic eu, decat smacurile din farmacie, ca doar nu e o chestie alergica sau mai stiu eu ce problema dermatologica, e de la caldura, caldura e ceva normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

IRISS...ai fost mortala cu "uita ca tb sa le dau de mancare"...

si eu am fost azi prin magazine...nici eu nu stiu ce sa imi iua de imbracat,mai ales ca eu am slabit foarte tare. Am ajuns la masura 36. Am 55 kg de la 63 cat aveam inainte sa raman insarcinata...
Nimic nu-mi mai vine,toare cad de pe mine....

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Am reusit sa mai citesc cate ceva...si am vazut ceva discutii despre scaunul de masina si importanta lui...
este impresionant filmuletul... http://embracethis.co.uk//

Nu stiu daca reusesc sa il trimit in mod corespunzator pentru ca am linux pe laptoul asta si nu prea am avut timp sa vad ce poate si ce nu poate....de asta nici nu pot sa scriu cu bold....sau cel putin asa cred...mai am si mozzila...

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

MONA....imi pare rau pentru tatal tau...Dumnezeu sa il ajute sa se faca bine!!!si voua sa va dea putere.
Nici eu nu am mai scris o perioada pentru ca si tatal meu a avut probleme de sanatate....mari. Acum Doamne ajuta suntem bine. El sufera de guta si pentru crizele puternice pe care le avea i s-a administrat un medicament care are ca efect secundar anemia severa. Si tata se usca pe picioare si nu stiam de ce. Intr-o zi am luat toate medicamentele pe care le ia si am citit toate prospectele...unul dintre ele era cauza.
Ajunsese sa aiba hemoglobina foarte scazuta si elimina sange....era foarte rau. Apoi cand mi-am dat seama am fost imediat la dr sa schimbam tratamentul. Dar refacerea a fost destul de indelungata pentru ca nu poate manca nimic sa il puna pe piciare, gen ficat sau carne de vita sau spanac si alte chestii cu fier. Toate duc la crize groaznice de guta. A trebuit sa fecm un meniu foarte bine calculat cu sfecla rosie si cele de mai sus dar in cantitati foarte mici ...si consumate doar de 2 ori/sapt. Din iarna si pana acum insa, si-a revenit. Acum e alt om. Are regim pe viata,dar e bine....doamne ajuta!!!

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput