PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc DOI ani (188)
Raspunsuri - Pagina 16
MissJJ spune:
Asa am fost la gp, deci totul e ok cu degetelul a zis sa urmarim sa nu se infecteze, da trebuie lasat sa se duca crusta si apoi sa creasca incet unghiutza.
Flo sper ca v-ati distrat la petrecere si bafta cu job-ul.
Dia off multa sanatate la printesa.
Ella pupici.
Da unde sunteti pana la urma in ro sau italia ca nu mai stiu.
Tecky La Multi Ani sotului si concediu placut.
Mina tinem pumnii.
Vio felicitari cu progresele la olitza.
Anna multa sanatate si vacanta placuta.
Bobitamica nu iti fa prea multe griji Ami deja e in greva de ceva timp cu papa mananca asa ca o vrabie ciuguleste si cam atata.
Gata am terminat de recuperat vad ca azi is singura pe aici.
Pupam gasca merg si eu la trebi.
_
Stupidity is far more dangerous than evil, for evil takes a break from time to time, stupidity does not.
Anatole France
Mummy
x 2 
dana81 spune:
Buna ziua si de la noi...tot 2in1 cu mici dureri asa de control.
Am intrat doar sa fac prezenta si ma duc in pat.Pupici!!!
39+
RIANA
MAMI de
CLARA 06.08.08
flo1980 spune:
Hello
Ce fac fetele?
Eu sunt cam obosita dupa un we plin, masina spala in draci, copii mucosi 
Mers la doctor, cateva medicamente, David are rosu in gat si gata si antibioticul, eu nu i-as da, mai ales ca nu a facut nici febra, mananca relativ bine....ce parare aveti?
La petrecere a fost frumusel, agitatie mare, copii alergand prin casa, imprastiind jucarii
....
La tuns a stat cuminte, a ales de pe tava parfumul, cheile de la masina si oglinda. Nu i-am pus prea multe obiecte....pozici mai tarziu, promit!
La multi ani Maria si Andrei de Ali ! 
Dana tinem pumnii, nastere usoara 
Lori sarcina usoara si bebe sanatos!
Vio
pentru samburel sa creasca mare!
Concediu placut si soare mult celor ce pleaca la mare!
Va pup, o zi buna!
_
Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!
kamelya spune:
salut
Maria 
Andrei 
Flo eu nu i-as da atibiotic daca nu a facut febra,Daria a facut febra numai 39.2 si doar atunci i-am dat antibiotic si asta dupa 2 zile de febra
mada
Lori Felicitari pt sarcina 
Tecky concediu placut
azi am fost la servici si am completat cererea de reintoarcere la munca deci din 5 iulie incep si saptamana viitoare plecam si noi in concediu de abia astept
si tot de azi Daria ma anunta cand face kk (ea zice asa si la pipi)
Chuny spune:
Flo, eu zic ca daca nu i se inrautateste stare si nu face febra sa nu incepi inca antibioticul. Supravegheaza-l atent si vezi cum merge. Si mai ales sa fii atenta la ce temperatura are.
Maria si Andrei, LA MULTI ANI, sa fiti in primul rand sanatosi si voi si parintii vostrii!
Bobitamica, lasa fata in pace ca o sa manance ea cand o sa-i revina apetitul. Felicitari pt implicarea in asociatia MAME, as trimite si eu un sms daca as fi in tara. Deocamdata ma pregatesc doar pt a dona la bazarul de pe forum.
Lcazangiu, felicitari si sa fie intr-un ceas bun!
Iriss, nu am apucat sa ma uit la filmuletele de care vorbesti. dar daca te-ai speriat asa tare nici nu ma mai uit
Mai bine sa nu stiu ce avem in farfurii :-))
Sun, tare frumos petreceti voi pt Thea! Ce bine ca sunteti o familie asa de unita!
Mada, sper din suflet sa gasiti solutii la toate problemele si sa mergi pe drumul tau frumos.
Dana, nastere usoara !!! Sa fie totul bine si sa fiti sanatosi!!
Dragele mele, eu nu mai port de mult ochelari roz. Ca sa stergi un album din greseala
trebuie sa dai click de vreo 4 ori ( am verificat
), deci cam greu sa faci miscari din astea "din greseala". Probabil cineva nu ma prea suporta, probabil uneori imi exprim parerile intr-un mod mai transant ... cam ca la discutiile despre scaunul de masina
... dar bun, mai sunt si alte subiecte la care am avut opinii ... in concluzie sunt 100 la suta sigura ca nu e nicio greseala ( eu daca greseam spuneam imediat ca am sters vreun album), am vazut, am constatat, dar nu pot sa ma fac ca nu vad. Merem mai departe!
Sib http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/ ***** www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA
Nasterea ariciului Vladimir *****
***** Anna, o nastere cu viteza
ankalaura spune:
Buna dimineata si de la noi ![]()
Suntem obositi nevoie mare, am avut un weekend plin. Sambata la Safari, duminica in vizita la niste prieteni, a fost grozav, fetele s-au distrat total, s-au balacit, au alergat...
Pozele de la safari le-am trimis pe mailul comun. Daca aveti curiozitate si rabdare sa le vedeti, enjoy!
Eu sunt in urma cu toate. Maine e ultima zi de scoala a Elizei, si pana luni le am pe amandoua acasa. O sa ne umplem timpul cu diverse, deci probabil ca o sa fim si mai scumpi la vedere.
MADA - esti o draguta, dar nu eram efectiv trista ca nu vom avea vacanta, noi nu aveam cine stie ce vacante nici in Romania. Noroc ca mama era la mare, altfel cine stie... In afara de doua mici iesiri, cea din Bulgaria si cea de la Disneyland (si vorba ta, alea pe credit), am mai avut luxul a 4 zile la munte, in septembrie trecut. Si atata.
Diferenta acum e ca fetele incep sa creasca. Pana acum, eram dusi de val. Nici macar nu prea aveam concediu de la serviciu, asa ca nici nu mai conta ca nu aveam bani ![]()
Aici avem multe lucruri frumoase de vazut. Urmatorul plan este pentru www.zoodegranby.com/" target="_blank">aici Dar probabil ca luna viitoare. Este scump tare ![]()
Eliza o sa se distreze din plin toata vara, nici nu ma indoiesc. O sa mearga la camp de jour zi de zi. Erika o sa se cam plictisesca, si cere din ce in ce mai multa atentie... Eu nu m-am prea ocupat de ea, mai mult Eliza i-a facut entertainment.... Adica ce ziceti voi ca va jucati cu ei, eu nu ma joc deloc cu Er. Doar le citesc seara... Acum mai avem putin si terminam "20 de mii de leghe sub mari" Va dati seama ce lecturi are Erika... Ea habar n-are culori sau animale... Stie doar roz, mov si bleu. Si toate chestiile cu 4 picioare care seamana cu un cal sunt... cal. Adica si magarul, si zebra... toti sunt cai la ea.
Acum insa a inceput sa traga mult de mine, gata cu bebeluseala. Si trebuie sa incep sa fac entertainment...
am fugit sa ii dau papa si apoi iesim cu bibicleta prin jurul blocului
bobitamica spune:
MADA,SYB...
..merci mult pentru sfatul legat de hrana Irinei.
SYB...nu mai pune la suflet...eu stiu
pozele tale. Ai copii superbi,iar tu esti o mamica frumoasa si puternica!!!ti-am mai spus. Si merci pt sustinere...am trimis link-ul pentru ca am mai spus,m-a afectat foarte mult povestea Victoriei. Eu oricum donasem si imi era relativ jena sa il pun aici.
FLO...sa va fie de bine petrecerea!!! si zic sa nu-i dai antibiotic daca nu are febra.
MADA...ce de bani!! m-as face bona la voi acolo..![]()
![]()
ANKA...super fun ce ati avut!!! ma bucur tare mult pentru tine ca sunteti bine si fetele se distreaza.
DANA...nastere usoara!!!
KAMELYA....vacanta placuta!
Noi pe 5 iulie plecam o saptamana la mare. Apoi ne pregatim si noi de party...o sa fie mai multe petreceri si la noi pentru Irina. Noi in iulie tot avem de serbat....dar Irina e in centrul atentiei acum.
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
MissJJ spune:
Flo sa va fie de bine dezmotatul, ce gagiu aranjat o sa fie el.
Cu antibioticul si vestitul si vesnicul rosu in gat
, eu zic sa nu sari decat daca e de jale. Daca vezi ca merge din ce in ce mai rau sau eu stiu face febra extrem de mare sau ceva, da si atunci eu m-as duce din nou la medic sa ii faca un control. Acuma na eu tot am sa ma intreb vesnic de ce aici nu sunt atatea diagnostice de "rosu in gat" ca in ro? Eu si cand am fost cu fetele ca erau ba racite ba ceva mi-a zis da e iritat gatul dar nu-i da nimic ca o sa treaca si a trecut. Acuma sa nu crezi ca ma iau de tine sau ceva zic asa de medicii astia cu diagnosticul rosu in gat.
Syb off off mai mai, ce sa facem, eu ma bucur ca zici lucrurilor pe nume si chiar daca sa zic ca m-ar deranja eu as zice si gata.
Ms mult sper si eu sa ne iasa pasienta.
Iriss hai ca am reusit sa am timp sa ma uit la toate trei filmele, mai mai are rost sa mai zicem ceva? E clar ca bio nu mai sunt in nici un caz, nici alea crescute in gradina nu as zice cas bio ca la cate porcarii sunt in sol pe toata planeta asta ma indoiesc ca mai e vreo bucata de pamant pura si neafectata. Eu dupa parerea mea nici raw diet nici una dintrwe metodele astea new age si etc nu te ajuta la nimic, planeta noastra moare incet si sigur si noi o sa disparem odata cu ea, ca va fi asta in 2012 sau in 15900 vom vedea. Noi evoluam si odata cu evolutia se duce totul de rapa.
Ca daca e sa o luam la bani marunti si faptul ca stam si scriem aici nu e ok, consumam curent si etc, deci oricum o dam tot nu e ok, pana nu ajungem sa mergem pe jos sa nu mai purtam papuci si sa mergem cu masina, sa renuntam la orice comoditate si chiar asa eu zic ca raul e facut deja prea mult si oricum sanse mari nu prea sunt. Acuma nu zic ca asta e o scuza si gata continuam asa ca e bine, da si daca incercam sa ne schimbam nu o sa reusim suta la suta.
Anka mai eu pricep ce si cum, mi-am dat seama ca nu de la concediu esti tu down.
Ziceam ca stiu f bine ce inseamna ca si noi suntem in aceeasi oala.
Am vazut pozele super faine. Ce se mai duceau animalele la masini si ce misto rides erau. F frumos. Ne-om lua si noi intr-un secol masina si om putea merge ca si la noi sunt multe da na nu reusim sa ajungem.
_
Stupidity is far more dangerous than evil, for evil takes a break from time to time, stupidity does not.
Anatole France
Mummy
x 2 
MissJJ spune:
Bobitamica la noi e asa scump dadaca pt ca e calificata tanti are multe cursri special facute si mai e un schepsis tu o angajezi deci esti responsabil sa ii platesti taxele.
Si scorul e de 10 lire la ora atata castiga ele, daca is de alea live in e si mai si, ca atunci tre sai oferi si camera ei cu toate baie separata si etc.
La noi tot ce tine de childcare e o intreaga industrie si e f f scump.
Kamelya felicitari cu anuntatul si Ami a inceput sa mai realizeze zice aduce si nappy si cutia de wipes sa o schimbi si zice kk si la pisu tot asa.
Concediu placut la amandoua, ca vad ca plecati.
Toata lumea pleaca in concedii oi ramane pe aici singura cuc
.
_
Anatole France
Mummy
x 2