PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc DOI ani (188)
Raspunsuri - Pagina 15
anaxena spune:
multumim pentru felicitari,din pacate ieri am avut o nunta importanta si nu am serbat ziua Mariei,i-am facut poze ,sa aibe de la 2 ani si atat
am sa pun poze de la mare si poate maine pun si de ieri
lcazangiu felicitari pentru bebe..mi-ai luat-o inainte 
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
ladymina77 spune:
Buna seara tuturor!
Mi-am facut putin timp pt ca era necesar sa urez si eu copilasilor sarbatoriti deja un sincer si calduros "La multi ani!", o copilarie fericita si lipsita de griji si plina de muulta ,multaa sanatate!
Nu nominalizez pe nimeni pt ca as putea omite pe cineva dar ii pup pe toti fara exceptie!
Dia,cum sunteti?Sper ca bine.Si noi am avut vineri noaptea febra destul de marisoara 38.8 ,i-am dat doar nurofen si ciorapei umezi si sambata nu a mai avut nimic.M-am uitat in gat si era rosu in partea dreapta.Sper sa nu fie nevoie de antibiotic.Va doresc sanatate!
Eu am emotii,Bogdan este la Brasov la campionatul national de baschet si imediat are loc tragerea la sorti a grupelor.Sa ne tineti pumnii sa avem noroc de o grupa usoara!
Va doresc o saptamana usoara!
violeta29 spune:
Buna seara,
am lipsit de la o multime de aniversari, asa ca o sa ma revansez acum:

LA MULTI ANI ALESSIO DE DANANGIE
LA MULTI ANI MATEI DE NATI
LA MULTI ANI ALEXANDRA DE ADELLAIS
LA MULTI ANI ALEXANDRU DE ELLA
LA MULTI ANI STEFAN DE SYLVIUTA
LA MULTI ANI THEA DE SUN
LA MULTI ANI RAYAN DE ALINA MARIA
LA MULTI ANI ALEXANDRA DE MAITREY
LA MULTI ANI FLAVIUS DE THE_ANDREEA
LA MULTI ANI DENIS DE KLA
LA MULTI ANI MARIA DE ANAXENA
LA MULTI ANI ANDREI DE ALLI
SA CRESTETI MARI SI VOIOSI, SA LUMINATI VIATA PARINTILOR ,SA LE ADUCETI NUMAI BUCURII!

LA MULTI ANI GALLYB, SA FII FERICITA SI IUBITA !
FELICITARI ICAZANGIU,SA AI O SARCINA CAT MAI USOARA SI UN BEBE SANATOS SI MANCACIOS!
De altfel noi vom fi colege si la noua odisee!
Multumesc din suflet pentru urarile de ziua mea si imi cer scuze ca am facut-o abia acum.
Am fos si eu vineri la control ,bebe e relativ bine, avem 7 saptamani si patru zile ,i-am ascultat inimioara,din pacate am iminenta de avort si sunt consemnata la pat si la abstinenta pana la noi ordine.Cu abstinenta se rezolva, dar cu repausul la pat e mai greu,ca alexandra cum ma vede in pat cum e calare pe mine:"Jos mami ,jos!"
O sa merg iarasi la control peste doua saptamani sa vad cum au evoluat lucrurile in urma tratamentului(mi-a dat arefam si niste complexuri de vitamine)
In rest, parca nici n-as fi gravida, nu am absolut nici un simpton de sarcina,poate doar ca dorm putin mai mult decat de obicei,insa asta cred ca e si datorita oboselii acumulate in ultima vreme.
Alexandra e bine, am pogresat foarte mult cu olita,cere singurica cand vrea sa faca pipi,foarte rar mai avem accidente si udam chiloteii.Insa nu vrea sub nici o forma sa faca caca la olita,daca scapa putin se ridica imediat si cere pampersul.Si are iarasi o problema cu facutul in natura, si sincer n-am nici un chef sa ma car cu olita dupa mine de fiecare data, asa ca sper sa rezolvam problema asta cand vom merge la tara.
Am scapat si de leganat,isi ia singurica pernuta si catelul se aseaza in pat(cu conditia sa ma asez si eu langa ea) si se foieste si vorbeste cu catelul pana adoarme.
N-am citit decat cateva pagini din ultimul capitol, si alea pe diagonala, asa ca nu sunt la curent cu noutatile.Sper sa ajung la zi curand!
Pupiiici la toata bostana!

Fiindca Despre copii a devenit parte din viata noastra ,am decis sa participam si noi la concursul "I Love DC".Puteti vedea pozele in album www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=2" target="_blank">aici :vio1 si vio2
O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete
Violeta ,mamica de nazdravana mica
-Alexandra Valentina(2.09.2008)
SunSmile spune:
Buna dimineata,
La multi ani, printesa Maria! Stii tu ce ti-am dorit eu...asta iti doresc si in scris! Sa fii sanatoasa tun si norocoasa si fericita si...cea mai cea!
V-am admirat in poze, pe tine si pe mami, doua frumuseti!
La multi ani cu sanatate, Andrei!
Lori felicitaaaaari din suflet! Sa fie perfect pana la final!
Vio ai grija de samburel si o sa fie bine! La tine sa fie cu coite, la Lori cu codite!
Ehhh, glumesc, sa fie sanatosi, indiferent de sex!
Mina, ce-a facut Bogdanel, in ce grupa a picat?
Danuta, 2 in 1?![]()
Noi bine, in weekend am fost la ai mei, unde am avut iar petrecere. Am organizat-o pe 19, cand se implineau fix 2 ani de la botezul din spital...ziua cea mai crunta ever! A fost minunat, a avut 3 torturi, ca deh, fiecare a tinut mortis sa-i faca unul, a rezistat cu stoicism mult peste ora ei de culcare, a alergat prin restaurant si prin curte exclusiv in picioarele goale si tot asa! E un miracol...ea si ce ne e dat sa traim alaturi de ea!
Acum...abia astept ziua de sambata....
Va pup pe toate! O saptamana minunata si concedii super celor care pleaca la bronzalit!
Mamica unui MIRACOL
2+
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá
AnnaBaby spune:
Buna ziua fetele!
Urez si eu LA MULTI ANI tuturor pepenasilor sarbatoriti pana acum, ca nu am mai intrat in ultima vreme.
Noi ne pregatim intens de vacanta, sambata plecam, din pacate Ioana e putin racita, de aseara e mucoasa, stranuta intr-una si ii curge nasul si ochii, mi-e ciuda de mor, tocmai acum inainte de plecare
sper macar sa nu fie decat muci, fara tuse, gat si tot tacamul.
Anna si
Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
bobitamica spune:
MINA... Bogdan,multa bafta!!! sa picati in grupa cea mai usoara iti doresc...
SUN...

ANNA...vacanta placuta!!!!
VIO...Felicitari pentru samburelul mititel!!!!
Si eu sunt un pic suparata...Irina mea nu papa de vreo 3 zile...ma rog,nu papa cat as considera eu ca trebuie....
Ieri nu a vrut deloc felul principal,adica cel cu carnea...
Ea nu are nici un canin....si tot acuza ditii,ditii...si bica=burtica...
Dar eu nu vreau sa pun pe seama dintilor....acum o mai las un pic...azi merge la mama in training si poate mananca mai bine...![]()
va pup,eu ma duc sa muncsc un pic prin casa si apoi merg la o intalnire de fete...sa bem si noi un cico...
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
MissJJ spune:
Buna fetele!

La Multi Ani!

Rayan, Alexandra,
Flavius, Denis si Andrei
Sa cresteti mari si sanatosi si sa aveti o copilarie senina si plina de bucurii alaturi de familie.

Maria

La Multi Ani!

Fata minunata si dulce si scumpa si extraordinara,
sa cresti mare si fericita alaturi de
mami cea frumoasa si zurlie si tati cel iubitor.
Te iubim mult si iti trimitem mii de pupici si hugs.

Aparem si noi ca am fost busy cu alergatura la colegiu, cu eliberat camera nr 2 ca sa punem mobila si etc si ieri am fost cu Ari la ziua unei colege la un soft play area, deci nu prea am avut timp de respirat.
Azi mergem acusi cu Ami la gp sa vada degetul, e mai bine s-a facut crusta acuma numai sa nu se infecteze sub crusta aia sau ceva.
Is mucoase amandoua si tusesc de numa deci iar curatam nasucurile si dam sirop si tare is nervoase ca na de la tusa nu se odihnesc cum trebuie.
Eu bine slabesc incet si sigur deja stau mai ca oamenii hainele pe mine, sper pana in august-sept sa ajung pe la 60 ar fi ideal daca as reusi da na vedem cum merge.
La interviu a mers f bine, am aflat ca cica am un nivel f ridicat de mate si engleza
, s-a mirat nenea care imi lua interviul ca cica wow you know you've got really high levels?
, apoi am aflat ca la stiinte cica am avut nota cea mai mare adik 35 de puncte din 45 eu ma gandeam ca 35 e cam putin da cica a fost cel mai bun punctaj, deci I'm off with flying colours spre cursul urm.
Atata e naspa ca urm curs e in alt oras si tre sa merg 15 min cu trenul pana acolo da na.
Acuma sa vedem ce reusim cu childcare ca inca nu ne-am hotarat ce sa facem ca am facut niste calcule si eu merg in total 35 de sapt la scoala, fara vacante alea le-am dat deoparte, si o dadaca pt toate astea 35 de sapt ne-ar costa 4550 de lire.
O optiune mai ieftina ar fi sa gasim pe cineva sa vina cu 5 lire pe ora da necalificat si ne-ar ajunge cam 2275 de lire.
Plus peste asta scoala lui Ami pt anu care vine din sept in iulie costa 1701 lire si inca vreo 500 pt lunch club si school meals pt Ari, plus travelul meu de tren.

Ne putem impusca.
Sapt asta sau urm tre sa merg iar la colegiu sa semnez hartiile si sa platesc prima rata pt curs, macar atata ca pot plati in doua rate.
Na cam asta despre noi pe curs nu am apucat sa citesc din urma merg acuma.

_
Stupidity is far more dangerous than evil, for evil takes a break from time to time, stupidity does not.
Anatole France
Mummy
x 2 
MissJJ spune:
Truli ms mult de tot.
Concediu placut, o sa fie fain asa in gasca.
Cristina noi in ro mergeam la Olimp, au golfulete ala din fatza de la hotel e mai busy da daca mergi putin mai incolo e super si e si apa mica la mal deci se poate juca Mihaitza in liniste si tu sa stai cu bebe mai aproape de el, bine uneori e tare aglomerat uneori e mai lejer, ce e fain acolo ca sunt si ap de inchiriat si sunt o multimea de camere faine la parter cu balcon si iesire direct afara si cei mici se pot juca pe iarba. Na asa era cand mergeam noi si era si destul de curat adik nu am avut pb sa fie plin de alge sau alte asemenea.
Ms mult.
Nu mi se pare deloc mult, Ari desi nu a fost alaptata a fost mereu mai grasuna si toti se temeaua vai ajunge copilul obez si acu e numai bine, deci stai linistita.
Syb asta e f urat cu albumul, macar care l-a sters sa recunoasca. Eu abia de am mai apucat sa pun poze si sa comentez cateva ca mereu is pe fuga in ultimul timp.
Anka nici Ami nu e tare mancacioasa la ea in ultimul timp dieta e lapte la bibe, supe/ciorbe, cate un iaurtel, fructe mai rar inainte papa mai multe acuma nu se omoara, si paine si chestii de patiserie gen croaisant si etc.
Concediu off te cred, eu stiu cum e, noi am mers de cand sunt eu aici in uk, doar de doua ori in concediu o data singuri inainte sa o avem pe Ari aici in uk si o data in Italia da aia mai mult ca trebuia taiat motul lui Ami ca de nu nu mergeam, ca si ala a fost pe bani imprumutati. Asa ca nu fi trista e tare greu eu stiu cum te simti, mai ales ca eu eram invatata cate doua concedii pe an cu toate mofturile si etc da na ata ete, macar voi aveti masina mai faceti excursii prin Canada mai vizitati una alta si na tot e o iesire.

Nu bre nu mai terminam si nici nu ma satur, e pasiunea mea doar.
Abia astept sa ne apucam de camera fetelor.![]()
Mai3 ma bucur ca v-ati distrat bine.
Sorelix eu asa ma bucur ca am scapat de tipul asta de oameni din ro, creca ii bateam daca stateam acolo.
Febletea ta asa alearga si acuma
, Ami nici nu mai vb ca niciodata nu se uita pe unde alearga si is amandoua super impiedicate, cad pe loc drept.
Cerc a mea nu stie sa deseneze, numai mazgaleste, zice circle si face asa cu mana in aer un rotund da cam atata.

Bobitamica ms mult.
felicitari pt reusita cu pampersul.

Bujo pai daca ar vedea-o pe Ari cand sta in carutul dublu creca m-ar pune la aruncat cu rosii in piata oublica.
Oameni tampiti care nu-si vad de patratelul lor, eu nu-i suport am alergie la si.![]()
Mona felicitari pt reusita cu pampers.
Bine i-ai facut.![]()
Dia se pune la loc in genere tasta depinde de care tastatura e.
Eu pt bubite de caldura nu dau cu nimic ca alea trec singurele, dusuri dese imbracat cat mai lejer si cam atata.
Ms mult de intrebare bine am trecut mai departe.
Asa revin ca am de intins rufe.
_
Stupidity is far more dangerous than evil, for evil takes a break from time to time, stupidity does not.
Anatole France
Mummy
x 2 
MissJJ spune:
Kla pupam mamica frumoasa si puiutul poznas.
Am vazut pozele ce mare e si ce cretulin.
Kamelya bafta cu jobul. Pupam fetele frumoase.
Dana pupam mamica si burtica si printesa.
Hai ca mai e putin 

!
Andreea pupici sa mai stea bb cat trebuie.
Asteptam sa ne dai vestea cea mare.
Tecky
La Multi Ani! sotului, sa fie cat mai fericit alaturi de fetele frumoase
si concediu placut.
Yael pupam trupa simpatica.
Mai3 felicitari cu reusita cu baitza.
Lori felicitari sarcina usoara si bb sanatos si papacios.
Revin mergem la gp.
_
Anatole France
Mummy
x 2