PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc DOI ani (188)
Raspunsuri - Pagina 17
bobitamica spune:
MADA...sunt sigura ca asa e...glumeam si eu....
Era ideea ca e foarte scump....
IRISS...am citit si eu...e nasol,dar ce naiba sa facem...eu incerc sa cumpar chestii "asa zise sanatoase"...dar eu stiu...
Noi nu avem nici o ruda la tara...si daca merg in piata sa cumpar oua"eco",nu am incredere ca nu sunt vechi de 3 luni. Acum toata luma vinde orice....
E oricum nasol...
SYB...am uitat sa iti spun...am citit toate posturle tale legate de scaunul de masina...si sunt total de acord cu tine....
O sa scriu acum ce am patit eu legat de scaunul de masina...
Eu am vrut cel mai mai cel scaun de masina,in sensul ca cel mai sigur pentru Irina,asa ca am facut comanda in UK de scaun cu Isofix Britax Romer. Eu tocmai imi cumparasem o masina second hand pe care urma ca eu sa o conduc. Atunci mi-am spus ca viata noastra e in mainile mele...Am fost cu masina la reprezentanta si ei mi-au recomandat acest timp de scaun...mi-au spus ca a luat 5 stele la toate testele euro'n cap.
E...surpriza vine acum....a venist scaunul,m-am dus la ei sa il monteze...am zis ca nu suntem noi inderptatiti sa facem asta...Consideram de mare importanta chestia asta...intr-un fel parca ceream supervizarea...asta e...asa sunt eu...mai mult decat precauta. Si culmea a fost ca masina nu era prevazuta cu isofix....asta e de rasul curcilor,stiu. Dar ei imi spusesera sa cumpar....na,Romania. Am vandut pana la urma scaunul si am luat Inglesina marco polo pana la urma,de care sunt multumita.
Asta e povestea cu scaunul meu de masina...Dar nu as merge niciodata cu Irina fara sa stea in scaun. Nici e nu e fan,dar cum mami are centura si ea stie ca trebuie sa stea cu centura...
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
flo1980 spune:
Au intrat banutii si la BCR
dar alocatia lui Alex dupa ce ca era 42 roni, acum e 32 roni
Sib ai dreptate in ceea ce zici, am sperat ca si tine ca va aparea persoana care a gresit, dar iata ca nu.
Nu stiu daca te uraste cineva, eu in mod sigur NU (nu port pica pe nimeni legat de discutia cu scaunul auto, sincer) insa e o razbunare de prost gust, tu ai pozele alea si daca vrei le poti pune de 1000 de ori, asa ca....
_
Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!
Chuny spune:
Anka, iti luasi masina? ca permisul stiu ca ti l-ai echivalat.
Flo, stiu, noi 2 am stat de vorba destul pe mess despre scaunul de masina.
Pozele le mai am, dar imi pare rau de comentarii.
SunSmile spune:
Buna fetele,
Flo abia astept sa-l vad pe baietelul dezmotat...baietel care va fi un cochet, se pare!
Sanatate multa si...zic sa mai stai cu antibioticul, daca e vioi si mananca si nu are febra. Dar na, eu oricum nu ma pricep, n-am avut nevoie, ceea ce va doresc si voua!
Kamelia, Bobitule, Anna sa aveti vacante frumoase si relaxante!
Bobita, ma scuzi, ieri am uitat. Am vazut ca mi-ai scris ceva de oxitocina si nu am inteles la ce anume te refereai...eu sunt mai in nori asa, zilele astea! Daca am sarit peste ceva important, trage-ma de maneca, te rog!
Este minunat ce faci!
Ah, si T ii trimite muuuuulta pofta de mancare Irinucai, asa, ca de la 16-pista la 16-pista![]()
Sibu, eu stiu de ce te iubesc pe tine tare! Pentru ca, dincolo de orice, ai o coloana vertebrala extrem de dreapta!
Si da, poate ca uneori iti exprimi parerile mai transant dar asta nu justifica un gest ca "acela". Eu inteleg ce zici, exact asa am simtit si eu cand mi s-a sters de 2 ori mailul, 1 data greseala, a 2oara....In fine, asta este, suntem diferite, suntem aici pt copiii nostri si ei ar trebui sa fie catalizatorii unei relatii armonioase! Multumesc pt aprecieri, suntem chiar o familie unita, insa T a reusit sa fie nu doar un copil, nu doar o nepoata, nu doar o finuta,nu doar o pacienta ci o minune in carne si oase. Toata lumea se uita la ea altfel, toata lumea are ochii in lacrimi, toata lumea s-a schimbat dupa, cum zice doamna doctor, atingerea miracolului theicesc! Asa a vrut Dumnezeu, sa ne-o trimita si sa ne arate ce inseamna iubirea pura!
Ankule ce frumoase pozele si ce incantate sunt fetele! Foarte frumoase locuri aveti acolo, bravo voua de 100 de ori pt decizie. Eu sunt convinsa ca lucrurile se vor aseza si la voi si veti face tot ce va propuneti, pt ca sunteti puternici si incapatanati! Si nu-ti face probleme pt ca nu te joci, te va implica ea de-acum. Iar cu cititul, e bine orice, eu acum, ca sa pot citi cu T langa mine, citesc tare Dimensiunea economica a securitatii în epoca parteneriatelor si a aliantelor, asa ca...nah, numa' de copii nu-i. Dar eu mizez pe calitatea timpului, pe faptul ca sunt acolo oricand are ea nevoie!
Fete, daca va e mai comod, daca intrati in picasa la pepenasi, in partea dreapta unde sunt si prietenii albumului, o sa vedeti si linkul catre albumul Ankai, ca a facut share cu noi!
Iriss-ule, foarte interesant tot ce spune dr Minciunovschi
in general si oricum, f interesante toate informatiile. Eu ma straduiesc sa-i ofer o alimentatie corecta, variata si cat pot de sanatoasa, copilei. Insa...nu e mereu posibil, lumea asta e contaminata cu totul si, pt ca noi am stricat-o, noi ar trebui s-o reparam. Dar nu se va intampla asta, fie ne vom adapta noilor conditii, fie va avea loc o triere masiva. Planeta asta e sufocata si noi nu realizam...
Sorelixu stii tu, ca doar bot in bot stam zilnic...o sa iesiti la liman, cu toate! Am eu convingerile mele si asta e una dintre ele! Ahh...si va iubesc tare!
Am ciopartit-o iar pe T la breton, n-ar sta nici legata:). Dar macar am reusit sa il scurtez pana la sprancene, ca din ce era ea chelioasa, de cateva luni am tuns-o mereu cate 2 cm si tot creste si tot in ochi il are si in toate directiile!![]()
Cam gata. Merg sa mancam noi doua porumb fiert, porumbacele casei, cum ne zice D. Mancam minim 5 porumbi/zi, ca zapacitele!
Pupinstain la voi! Si sanatate muuuuuuuuuulta bolnaviorilor!
Mamica unui MIRACOL
2+
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá
Yael spune:
MADA, so dadaca pt. 8 luni, cam 700 euro/luna si dadaca amatoare cam 350 euro/luna? Cate ore pe zi daca copiii sunt la childcare?
Cat costa cursul tau?
AMI = 2000 euro pt. un an scolar!?
ARI = 600 euro pt. un an scolar (lunch club si school meals)?
Ce-i akolo frate? Si-l mai vrei si pe al treilea?
Mai bine ai mai astepta putin cu scoala, pana cand se fac mai marisoare si costa mai putin scoala...
Aici sa tot faci copii. Childcarul este maxim 200 euro/luna (la al doilea copil 180 euro, al treilea si mai putin, etc.) si asta depinde de venitul familiei... Poate ajunge sa fie si gratuit
La gradinitele particulare cel mult sa fie dublu... zic... insa aici sunt f.f.f. putine gradinitele particulare, la noi in oras daca sunt 2 (si asta ca sunt de limbi straine)... diferente nu sunt intre cele de stat si cele particulare...
Si apoi, incepand de la preschool (copiii care in momentul inceperii anului scolar respectiv implinesc 6 ani -grupa pregatitoare) este gratuit + mic dejun, pranzul inclus.
I LOVE YOU, Finland!
I,J
,N
& E
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)
ladymina77 spune:
Sarumana pt urarile voastre.Am picat intr-o grupa relativ usoara.Am castigat un meci,al doilea l-am pierdut si maine mai avem de jucat unul usor.Trebuie 2 victorii ca sa iesim din grupe.La al doilea de azi care a fost cel mai greu am fost si noi prezenti (nu ne-am putut abtine sa nu mergem pana acolo).Probabil mai mergem joi sau vineri sa stam pana la final adica sambata.
In rest suntem bine,toata ziua fara pampi,doar noaptea.Speram ca pana la toamna sa scapam definitiv de ei.
Va pup si va doresc o noapte linistita!
flo1980 spune:
Am pus cateva pozici, mai am de recuperat din ele de pe la prieteni...
Sun de unde luati porumbul? 
_
Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!
maitreyi spune:
neata 
flo nu sari la antibiotic ca red in za nec poate fi si e si mai frecvent viral. urmareste-l si decizi pe parcurs. l-am vazut in poze si asa tuns incepe sa semene si cu Alex
sa va fie de bine petrecerea
io n-am inteles de ce l-ati dezmotat acu...la voi nu se face la 1 an? noi atunci am avut evenitmentul cu tava, mot, etc.
bobita stiu cum e si chiar daca si mie mi se parea greuuuu sa le cred pe fete cand spuneau ca isi va reveni cu masa iti zic si eu acum ca pofta de mancare va reveni acusi. o fi si de la caldura, si de la dinti cum iti zice si ea...rabdare si tutun 
la noi se pare ca se apropie renovatul de finish
azi mi-a venit si tapetul pt camerele copiilor
la baby e cu winnie si la piticul mic e cu ursuleti si iepurasi
insa inca nu am dat comanda la mobila si fara mobila nu ma pot muta si sa stau cu toate in mijlocul casei...da' ma straduiesc sa fiu cat mai zen si cand vor trebui sa se aseze se vor aseza toate 
-----
Mami de
roza +
26 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE 
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
Yael spune:
Anka, superbe pozele! Doar o singura data am fost si eu intr-un safari! Superb! La zoo Granby mai bine iti faci un annual pass. Zau asa! Daca nu, macar un 2-day expedition![]()
Pup.
I,J
,N
& E
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)