Trombofilia o cauza a infertilitatii - 26 -

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Aristica, te duci dimineata la 6-7 sa-ti recolteze sange impreuna cu dosarelul de restul de analize pe care le ai. Eu o sa-i duc o copie pt ca originalele le pastrez. Dimineata doar iti recolteaza si te cheama iar dupa masa, pe la 16 sa vb cu dr.
Daca citesti dinainte, o sa vezi ca fetele au dat explicatiile astea. Si la odisee gasesti la cap "gravi cu trombofilie" multe info utile.

Crisidenii nu mai stiu cum se activeaza PM, de, creier de gravida, fetele o poate ajuta careva!!!
Scrie repede 10 mesaje ca sa nu mai fii moderata si sa-ti apara mesajele in timp util.

Felix 7+

mutatie A1298C homozigota

If you smile,through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow, you'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile...
That's the time you must keep on trying, smile, what's the use of crying?
You'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brotacel83 spune:

buna, eu la centrul medical basarab mi-am facut analizele de profil genetic trombofilie si am fost mulumita. m-a trimis acolo dr rotaru de la elias - un dr f bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brotacel83 spune:

in primul rand felixitari pentu bebe. si eu am aceasta mutatie de care am aflat din pacate dupa 2 sarcini oprite in evolutie la 8 sapt. dupa a doau sarcina pierduta mi-am facut toate analizele de trombofilii si am citit detul de mult despre aceasta mutatie. vestea buna este ca este hetero si nu homo si ca se face tratament cu acid folic 5 mg + complex de B si in caz de nevoie clexane. Mergi la dna Uscatescu, este foarte buna in aceste cazuri si ea iti va da schema de tratament. nu intra in panica sunt foarte multe sarcini duse la capat chiar cu aceasta mutatie. tine-te de analize lunare la fundeni + schema de tratament. iti doresc succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Felix, pot sa-ti trimit numarul Georgianei, asistenta cea tanara, sa o intrebi si sa-ti spuna clar daca doamna e vineri acolo si ce trebuie sa faci cu restul. Vrei sa ti-l dau pe PM?

R

Mergi la inceput

Ruxandra, da-mi te rog nr de telefon. Eu i-am scris mesaj d-neti Taru dar deocamdata n-am primit nimic.

Felix 7+

Smile and maybe tomorrow, you'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisidenii

buna seara, sunt disperata, in ac seara mi-a venit rezultatul la mutatii, si mi-a iesit mutatia C677T - genotip heterozigot.ce sa fac? mentionez ca nu am nicio o sarcina pierduta si in prezent sunt insarcinata in 5 sapt din primul FIV.

Si eu am aceasta mutatie,am pierdut 2 sarcini,si doamna Uscatescu mi-a zis sa iau Aspenter 1 pe zi,MagneB6 2pe zi,Acid folic 5 mg,VitaminaC,Vitamina E.
Eu zic urgent sa iei aspenter,MagneB6 si Acid folic.Nu mai sta pana mergi la ea.
Eu la urmatoarea sarcina voi face si Clexane,ca nu ma mai risc.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

i]citat din mesajul lui felix76[/i]
Denisa cu toate nebuniile alea o sa vezi ca va fi cu ochi. Faci inseminare sau FIV? Ca la FIV nu ai treaba cu anticorpii antispermatozoizi si nici la inseminare perea mult.
Felix 7+

Draguta eu FIV dar , in studiile de specialitate din afara(eu am luat-o ca gaina, m-am urcat pe gramada, am citit in engleza dar, in romana pauza,) spune, ce am reusit sa inteleg:
De obicei o femeie cu anticorpi antisperma nu va putea ramane insarcinata cu nici un alt partener (sot sau donor de sperma), solutia in acest caz fiind o tehnica de reproducere asistata denumita ICSI (intra-cytoplasmatic sperm injection), adica femeii i se extrage un ovul in care se injecteaza doar pronucleul continut in capul spermatozoidului si embrionul rezultat se introduce in cavitatea uterina a acesteia. Totusi, datorita asocierii cu alte probleme imune (sindrom antifosfolipidic si populatie uterina de celule B si NK agresiva) si aceasta solutie terapeutica poate fi sortita esecului cu aparitia avortului spontan.
Eu acum i-mi pun intrebarea (stai ca mai am cateva analize de primit rezultatul la mutatii)nu cumva din acest motiv sa oprit din evolutie sarcina? (obtinuta tot in urma unui FIV) si nu am facut eu degeaba si 6 IAD.

Si uite asa i-mi ocup eu timpul, ....
Draguta i-ti doresc sarcina usoara si la termen.

Mergi la inceput

Denisa, normal ca trombofiliile duc in general la oprirea in evolutie a sarcinilor daca se bebe nu este hranit cu sange asa cum trebuie. Daca ai reusit odata sa ramai, chiar si prin FIV, vei ramane si a doua oara. Iar acum, cu medicata adecvata impotriva coagularii, vei merge pana in luna a 9-a.

Pot fi si alte cauze de oprire a sarcinii, o diviziune celulara defectuoasa a lui bebe sau mai stiu eu ce alte probleme dar tu trebuie sa tratezi intai ce stii.

ICSI s-a facut si la outele mele chit ca n-am anticorpi antispermatici insa nu au vrut nici unul din cele puse la fecundat normal, fara ICSI, sa se iubeasca cu gigeii sotului. Tu ai facut ICSI sau s-au nu a fost nevoie?

Felix 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisidenii spune:

buna ramonela, acum a venit dr ginecolog (sunt internata in spital),a vb cudr hematolog si ia spus sa fac clexane, 0,40 pe zi. eu sincer sunt putin suspicioasa ca sa zic asa, am trimis un mail si la clinica de la viena unde am facut fiv-ul sa vad ce imi spun si cei de acolo.va multumesc ca sunteti alaturi de mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grety_niku spune:

felix76 am sunat-o pe asistenta Liza Chiriac si mi-a spus ca maine este dna doctor... i-am spus ca am maine de recoltat si eco si a zis sa vin pe la 6.30... acum sper sa nu fi vb prostii
te pup

32+ cu Eric Nicholas
AMR 7+ pana vine mic si iubit

Pozici

Mergi la inceput