Trombofilia o cauza a infertilitatii - 26 -
Raspunsuri - Pagina 14
aristica spune:
Felix sar-mana! Sotul meu ia tot felul de plante, iar Maca si Vitamina E le are chiar prescrise de Dr. Albu. Are prescris si "spermotrend?"-cred, ca eu nu inteleg ce scrie pe reteta si abia azi ma duc la farmacie. Hai ca m-ai calmat cu perioada de abstinenta de dupa laparo...mie imi era greu de dinnaintea puctiei pana la beta, d-apai o luna
Tot verific mail-ul si vad ca doamna Uscatescu nu-mi raspunde. De obicei, dureaza mult pana raspunde la mail-uri?
Tu cum esti cu sarcina? Vad ca deja ai intrat in 7 saptamani, te mai duci la munca? Ai greturi? Ti-a crescut burta?
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
Ruxandrada spune:
Buna, fetelor! Am intrat si eu cu vesti.
Am fost azi la Fundeni, la doamna Uscatescu; mi-a pastrat acelasi tratament, cu recomandarea de a face Clexane de 0,4 alternativ cu cel de 0,2 si de a lua Femibion 1/zi ( imi spusese initial sa iau o pastila la 2 zile). Am repetat Beta, care a crescut de 4 ori , in intervalul de 96 de ore (adica de sambata), si progesteronul, care are aproximativ aceeasi valoare de acum patru zile. M-a chemat pe 1 august, pentru o noua serie de analize. Intre timp, trebuie sa ajung la endocrinolog si la ginecolog.
Aristica, din cate am auzit pe-acolo, doamna pleaca maine si se intoarce luni; am patit si eu ca tine- am tot asteptat un raspuns si, vazand ca nu vine, am mai trimis mail-ul (acelasi), inca o data. Mi-a raspuns a doua zi; cred ca primeste zeci de mesaje, asa ca n-ar fi rau sa incerci si varianta asta.
Va pup pe toate!
R
crisidenii spune:
buna seara, sunt disperata, in ac seara mi-a venit rezultatul la mutatii, si mi-a iesit mutatia C677T - genotip heterozigot.ce sa fac? mentionez ca nu am nicio o sarcina pierduta si in prezent sunt insarcinata in 5 sapt din primul FIV.
Ruxandrada spune:
Buna, IONY!
Ma bucur pentru tine. Dumnezeu sa ne ajute! (Si eu am tot 5+)
Am ,pe langa tiroidita autoimuna, sindromul ovarelor polichistice, si MTHFR C677T si A1298C heterozigote.
Sarcina e obtinuta natural, pe tratament cu Siofor ( care e echivalentul Metforminului si care ajuta la obtinerea unor ovocite de calitate si la buna functionare a ovarului).
Am pierdut doua sarcini, in 2006 si in 2009 ( ambele naturale, oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani). De data asta ne rugam sa fie cu noroc...
Cum te simti? Ce tratament faci? (Daca suntem cumva off-topic, sper sa fim trase de urechi la timp, ca sa nu facem boacane).
R
denisa220972 spune:
crisidenii draguta nu te panica, iti ei frumusel toate analize si mergi la dr. Uscatescu sau la un dr.care se pricepe in ale mutatiilor si cu un tratament adecvat vei reusi.
Fetelor mi-au venit o parte din rezultate la analize, cred ca familionul meu este de cartea recordurilor, dupa ce sotul are azoospermie, eu am anticorpii antispermatozoizi, nu era suficient problema sotului eu acum mai si distrug ce prind de la donator.
Astazi intr-u in sapaturi pe net, sa vad cauza si motivul de ce? reactioneza organismul meu asa . Este cineva dintre voi care sa confrutat cu o problema asemanatoare?
O zi buna
crisidenii spune:
multumesc denisa pt raspuns, dar deja am intrat in panica, imi este frica sa nu pierd sarcina, pe care mi-am dorito asa de mult
felix76 spune:
Aristica, ma bucur ca te-ai mai linistit! E bine ca-i dai sotului naturiste, da-i cu cel putin 3 luni inainte de FIV pt ca atat dureaza spermatogeneza si asa vezi ce rezultate au plantutele. Ai grija la vitamina E, nu mai mult de 10 zile pe luna, altfel are efect invers... Noi suntem bine, daca nu as avea usoare dureri la miscari bruste si un pic de burtica, nici nu as zice ca sunt gravida.
Ruxandra, felicitari! E buna valoarea lui beta! Offf, din ce spui tu, nu va fi d-na dr. vineri cand vreau eu sa ma duc la ea, ce ghinionista sunt O sa ma duc totusi la asistenta sa-mi recolteze sange pentru analize dar ce ma fac cu scrisoarea medicala si cu rezultatul analizelor????
Crisidenii nu dispera. Urgent cu rezultatul analizelor la Fundeni. Felicitari pt sarcina, ma bucur ca nu-s singura FIV-oasa pe aici. Cu cine ai facut procedura?
Denisa cu toate nebuniile alea o sa vezi ca va fi cu ochi. Faci inseminare sau FIV? Ca la FIV nu ai treaba cu anticorpii antispermatozoizi si nici la inseminare perea mult.
Fetele, o rugaminte, bagati-va si voi la semnatura mutatiile ca e greu de tinut minte care ce fel de mutanta suntem. Instructiunile sunt pe prima pagina.
Felix 7+
mutatie A1298C homozigota
If you smile,through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow, you'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile...
That's the time you must keep on trying, smile, what's the use of crying?
You'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile
crisidenii spune:
buna felix, am facut FIV la Viena la wunsch, dar ceea ce ma surprinde este ca austriecii nu m-au pus sa fac aceasta analiza inainte de a incepe procedura fiv - si mi-a mai iesit si din prima. altceva ma socheaza ca sa zic asa - momentan sunt internata in spital, ca tot salonul are aceasta trombofilie, o singura tipa nu o are dar asta pt ca nu a facut analiza, in rest toate avem trombofilie in urma analizelor facute la synevo. o sa mai repet analiza sapt viitoare dar la un alt laborator. felix as dori sa vb pe pm, ca sa nu fim off topic dar nu stiu cum sa fac.iti multumesc si tie pt raspuns, o zi buna
aristica spune:
Mi-a raspuns doamna uscatescu, dar raspunsul e asa:
Luni, 5 Iulie e O.K.?
V
eu acuma, na, i-am zis, ca-i o.k, dar am intrebat-o la ce ora....voi ce ziceti , daca ma duc mai pe seara, in jur de 5:30-6, e bine?
adica, eu ma operez maine dimineata si luni pe zi e posibil sa stau pe la MedLife.
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA