Trombofilia o cauza a infertilitatii - 26 -

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Crisidenii, clexanele e solutia impotriva pierderilor de sarcina date de trombofilii! Pune mana si fa-l, e pt binele lui bebe si nici nu e mare filozofie. Lasa suspiciunile si da-i papa bun lui bebe! Dupa ce faci injectia sa tii apasat cu vata sa nu faci vanataie. Asa m-au invatat si pe mine fetele de la gravidute, datorita lor nu mai sunt dalmatian pe burta.

Brotacelu scrie repede 10 mesaje sa nu mai fii moderata!

Grety

Felix 7+

mutatie A1298C homozigota

If you smile,through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow, you'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile...
That's the time you must keep on trying, smile, what's the use of crying?
You'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grety_niku spune:

felix poate ne vedem maine

32+ cu Eric Nicholas
AMR 7+ pana vine mic si iubit

Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisidenii spune:

multumesc felix, acum sa dus sotul sa mi-l cumpere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisidenii

buna ramonela, acum a venit dr ginecolog (sunt internata in spital),a vb cudr hematolog si ia spus sa fac clexane, 0,40 pe zi. eu sincer sunt putin suspicioasa ca sa zic asa, am trimis un mail si la clinica de la viena unde am facut fiv-ul sa vad ce imi spun si cei de acolo.va multumesc ca sunteti alaturi de mine.

Foarte bine!!!Sa faci!!!Mai ales ca ai obtinut sarcina prin fiv.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Oare Clexanul e afectat de noua lege a medicamentelor compensate???

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

felix76 draguta la primul FIV am avut 5 ovocite sau fertilizat toate(eu vb. numai cu donator, sotul meu este azoo-azoo total, nici macar 1 ratacit in tranzitie) fara ICSI, fara nimic, deci sau iubit ei si ele acolo singurei, calitatea la ET a fost asa in scara matei(72h)- am ramas cu 4 embrioni- 2-embrion de 8 celule , 1- 6 celule si 1 de 4 celule(mai anemic, dar nu am vrut sa-l las acolo). rezultat negativ- Fiv facut la Giuly, la cel de-al doilea Fiv (la unguri)am avut 9 ovocite dar, trei erau imature, am avut 6 embrioni, fertilizati singurei fara ICSI, tot la fel nu sa intervenit asupra lor cu absolut nimic, am mers pe blasto si am transferat un blastocist, o morula, unul- nu mai tin minte cate celule avea, restul de trei nu sau mai divizat si au fost distrusi.
Acum ce mai doreste si DD dar cand am sa merg la biopsie am sa intreb doctorita rolul si explicatiile acestor anticorpi(am noroc ca este o tipa foarte calma si draguta).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Grety

Denisa, offf prin cate ai mai trecut si tu, fara rezultat. Intreaba doctorita, sunt curioasa ca-ti va spune. Sa dea DD sa nu fie anticorpii aia problema, macar trombo o poti trata.

Cris, bravo! Injectare usoara si vanatai putine iti doresc! Sarcina usoara in continuare si lasa stresul, acum ii dai lui bebe papa bun

Ramonella, din cate stiu eu enoxaparina sodica e doar una in Ro si anume Clexanul. Acum nu stiu daca il vor mai da gratis la gravide. Daca aflam ceva postam, ok?

V-am pupat, maine ma duc la hematolog si ginecolog. voi vedea inimioara lui bebe!

Felix 7+

mutatie A1298C homozigota

If you smile,through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow, you'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile...
That's the time you must keep on trying, smile, what's the use of crying?
You'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

denisa, eu am avut anticorpi antispermatozoizi. Am avut o valoare mare: 133, dar unitatea de masura nu mi-o amintesc si nu mai caut prin dosare (la Synevo i-am facut, asa ca trebuie sa fie aceeasi unitate ca si la tine).
Din cate am inteles, IA nu are sanse de reusita daca ai anticorpii astia.
FIVul, in schimb, este ok, doar ca este f important sa ti se dea Prednison in protocol (eu am avut imediat dupa ET si pana prin sapt a 12-a).

18+
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

crisidenii, la ce clinica din Viena ai facut FIVul? Sunt curioasa daca la aceeasi ca si mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

hello fetelor

iata ca ajung si pe la voi...mi-am facut intreg profilul de trombofilie si mi-a iesit factorul V Leiden pozitiv-heterozigot.
inca nu m-am hotarat la ce medic hematolog sa merg...asa ca va intreb pe voi...cu ce Doamne-iarta-ma se mananca nebunia asta???
voi primi tratament???oare asta sa fie cauza celor 2 Fivuri nereusite???

va pup...si ne mai "vedem"

Mergi la inceput