Trombofilia o cauza a infertilitatii - 26 -

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Neata,

Ruxandra, e ok valoarea ta! Fiecare organism reactioneaza in felul lui, bebe se lipeste la unele fete mai repede de la ovu la altele mai tarziu. Plus ca ovulatia, daca nu e monitorizata echografic, nu poti spune exact cand a avut loc. Ar fi interesant de urmarit evolutia lui beta in dinamica, ar trebui aproape sa se dubleze la 48 de ore.

Aristica, da, ginecologii nu dau decat aspenter si ceva vitamine insa fiind probleme de hematologie, eu n-am incredere 100% in parerea lor. Multi gineco spun si ca abia dupa 3 sarcini pierdute sa incepi sa-ti faci ceva analize dar cine e in stare psihic sa suporte 3 avorturi ca sa inceapa sa ia masuri???? Eu una nu... Mutatia mea e mostenita de la amandoi parintii, a ta numai de la unul. Din ce am citit si eu pe forumuri, riscul de tromboze ar fi mai mare in cazul mutatiei homozigote. Ma rog, si hetero daca as avea, tot as merge la hematolog si as face clexane fara nici o exitare.

Ella, bafta!

Felix 6+

mutatie A1298C homozigota

If you smile,through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow, you'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile...
That's the time you must keep on trying, smile, what's the use of crying?
You'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paunas spune:

buna fetelor

are cineva adresa de mail sau nr de mobil a dr uscatescu de la fundeni ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Paunas, ti-am trimis PM.

Felix, multumesc pentru raspuns! Maine merg la Fundeni, mi-a raspuns doamna Uscatescu si m-a chemat, mi-a zis sa iau in plus fata de ce-mi daduse initial 1 Femibion la 2 zile si dupa analize o sa vada care va fi tratamentul de urmat. Fiindca tot ajung la Bucuresti, o sa merg sa-mi fac din nou si un Beta; ar fi la 96 de ore dupa celalalt, deci s-ar putea trage o concluzie in functie de valoare, nu?
Va tin la curent, oricum.

R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Merci pentru explicatii Felix. Eu fac laparo vineri, dar saptamana viitoare am de gand sa fac o vizita la Fundeni, cu teancul de analize, sa vad ce zice si D-na. Dr. hematolog. Ma gandesc serios la clexane.
paunas vezi ca ai numere de telefon pe prima pagina. Suna si cere mail-ul...apoi, da-mi-l si mie

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

telefoanele de pe prima pagina au fost schimbate pe 25.06.2010. Telefoanele actuale sunt: 021-275.05.00; 021-275.07.00 ...dar mail-ul tot nu l-am aflat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Aristica, activeaza-ti PM-ul, ca ti-l trimit eu.

R

Mergi la inceput

Ruxandra, foarte bine ca te-a chemat! Cu cat mai devreme cu atat mai bine! E ok daca faci beta si la 96 de ore, numai sa fie acelasi laborator pt ca difera metodele de analiza.

Aristica, activeaza PM si vei primi adresa de mail. Si mie mi-a fost frica de clexane, brrrr, dar acum le fac cu drag in fiecare seara, sunt pentru binele lui bebe! Nu-s chiar asa de greu de suportat, mai greu e sa gasesti o zona ferita de ochii lumii cand vine ora de injectat decat injectia propriu-zisa...

Felix 6+

Smile and maybe tomorrow, you'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile...

Mergi la inceput

Aristica, ciudata treaba cu PM-ul. Nu a mers sa-ti trimit pe PM dar ti-am trimis pe adresa de yahoo.

Succes

Felix 6+

Mergi la inceput

Am scris si eu mail doamnei doctor, cu rezultatele mele la analize si un scurt istoric...sa vedem acum cand m-o programa.
Practic, dupa ce ma operez vineri, ramane beleaua la sperma sotului, care se rezolva la fiv cu icsi si mutatia asta.

Care sunt efectele negative care pot aparea in sarcina de la clexane? De fapt, exista efecte negative ce pot aparea?

Mergi la inceput

Aristica, bafta multa la laparo! Am vazut pe alt subect ca intrebai cand ai voie sa prestezi dupa... Noi am prestat cam la o saptamana pt ca nu voiam sa pierdem perioada fertila. Sotului de ce nu-i dai ceva naturiste si vitamine? Multimaca de la FLP, napraznic, vitamina C, magneziu cu b6 etc. Noi am crescut cu naturiste de la 17 mil/ml la 50mil/ml.

Mutatia, da-o-n colo ca si aia se rezolva cu medicatie adecvata. Hai ca esti in linie dreapta, mai ai un pic si vei spune ca esti cu bb la purtator!

Din cate stiu eu, clexanele nu trece de bariera placentara deci bebe e asigurat. Riscul mare ar fi la nastere pt ca trebuie oprit cam cu 2 zile inainte, ca sa nu apara hemoragii necontrolabile, mai ales la cezariana pt ca la trombofilice se recomanda in general cezariana. Insa daca vrei sa nasti natural, asa cum vreau eu sa nasc, nu stiu care va fi abordarea doctorului in asa fel incat sa ii fie si lui bb bine cu clexane si mie la nastere... A, la nasterile naturale nu se recomanda epidurala pt ca exista riscul aparitiei hematoamelor pe coloana.

Felix 7 fix

Mergi la inceput