Trombofilia o cauza a infertilitatii - 26 -

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Ella, imi pare nespus de rau, te-am citit la greci, cuvintele sunt de prisos! Nu am mutatia ta ci una mai "frumoasa" dar uite ca a dat rezultate tratamentul pe care l-am facut.

Inainte cu vreo 3 luni de FIV am luat asa: omega 3 de 1000 mg 1 pe zi, acifol 1 pe zi, magneziu forte (magne B6 romanesc) 2 pe zi, aspenter 1 pe zi, CaMgZn 1 pe zi, complex de vitamine B 1/2 pe zi (astea le-am luat cand cum, nu mereu), femibion 1 pe zi (asta-l gasesti in Ungaria, sunt fetele de la FIV Ungaria care-s in focuri, le poti ruga sa-ti aduca).

Dupa punctie am scos omega 3, CaMgZn, complexul de vitamine B, le-am pastrat pe restul si am adaugat clexane de 0,4. Probabil ca omega 3 o sa-l reintroduc, sa vedem ce spune d-na. dr. Uscatescu. Apropos, cu d-neai. am tinut legatura prin mail pt ca nu-s din Bucuresti.

Mult succes data viitoare!

Felix 6+

mutatie A1298C homozigota

If you smile,through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow, you'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile...
That's the time you must keep on trying, smile, what's the use of crying?
You'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

grety_niku,
Eu merg lunar la control si apoi la Uscatescu. Presupun ca mai rar pentru ca nu sunt foarte decalate fata de cut off valorile la mine. Nici eu nu am sercini pierdute, dimpotriva am una dusa la capat. Pe mine dr. m-a trimis doar pentru ca am obtinut-o greu si a zi sa suflam si in iaurt.

Eu am facut 2 mutatii factor V si Factor II. Suns curioasa ce iese.

Liana

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grety_niku spune:

Liana.berbec- pai este f ok asa... mie ecografista mi-a spus ca dc e mai des de 3 sapt eco nu se poate urmari corect evolutia lui bebe, asa am fost si eu pana acum (la 4 sapt) si acum ma voi duce la 3, ca sa il urmarim exact pe bebe si sa poata mari doza de fraxi in functie de nevoile strumfului
Parerea mea este sa stai linistita, sa iei tratamentul, eu una am mare incredere in uscatescu.

31+ cu Eric Nicholas
AMR 8+ pana vine mic si iubit

Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

grety_nicu,
Pai asa o sa si fac. Iau tratamentul si stau cumintica. Si in functie de ce apare (sper sa nu apara) vedem ce este de facut.

Tu mai ai un pic si iti intalnesti iubirea.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

felix vad ca tu ai mutatia mea, dar e homo - a mea e hetero si, totusi ai luat destule in sarcina. Mie Dr. A nu mi-a recomandat un alt doctor, ba chiar mi-a zis sa nu-mi fac mari probleme, caci cu Aspenter, acid folic si, doar daca e nevoie, niste vitamine cand voi incepe stimularea, totul va fi o.k. De ce este mai usoara forma heterozigota fata de cea homozigota?

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Buna, fetelor!
Am primit rezultatele analizelor; markerii tiroidieni au iesit in limite, progesteronul are valoare buna ( 30,9), timpul de protrombina 13.1 iar INR 1.09 (cam mic, nu?). Imi spuneti si mie cum vi se pare valoarea Beta-Hcg de 247,7 la 13 zile de la ovulatie? Eu m-am uitat pe net, dar unele dintre informatii sunt neclare...
Va multumesc anticipat si va doresc o zi usoara!

R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Ruxandrada eu zic ca ai o valoare de gemeni

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

multumesc, balanta_tm! este raspunsul de care aveam nevoie pentru a nu fi disperata daca nu ajung la dr din Ungaria si pentru a avea incredere in d-na dr din Bucuresti! Sper sa o prind in toane bune si sa ma inteleg cu ea... Ai de la mine si !

"Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue." Carl Sandburg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Aristica, multumesc pentru raspuns! Nu-mi displace ideea, mai ales ca ... am "o varsta"!
Acum am primit si pagina a doua a analizelor, cu graficul de valori beta-hCG, pe care le scriu aici, poate mai are cineva nevoie de ele:
saptamana 4: 9,5-750 mUI/ml
saptamana 5: 217-7138 mUI/ml
saptamana 6: 158- 31795 mUI/ml.

Va pup pe toate!

R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm

floaredemac, eu am fost si la dr Uscatescu in vara trecuta. Personal, mi-a placut de ea, in sensul ca mi-a parut profi.
Intre dr Imre Bodo si dr Uscatescu, la dr Uscatescu se vede clar ca este specializata pe trombofilii obsterticale, ceea ce la dr Imre Bodo, nu am reusit sa imi dau seama (daca este si el specializat pe trombofilii obsterticale sau doar pe trombofilii).
Daca ar fi sa ma mai duc o data la unul din ei doi, as alege-o pe dr Uscatescu. Doar ca referitor la ea, trebuie sa ai norocul sa o prinzi intr-o zi buna.
Tratamentul lui Imre Bodo a fost similar cu ce mi-a dat si dr Uscatescu, dar cu mai putine vitamine.

balanta_tm este bine de tinut minte sfatul.

Mergi la inceput