Trombofilia o cauza a infertilitatii - 26 -

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Fetelor, care dintre voi v-ati tratat la medicul acela din Ungaria, care e trecut pe prima pagina? Sau l-ati contactat prin e-mail? Pe 14-15 august voi fi acolo, in tranzit, si poate reusesc sa ma duc la consultatie pana sa ajung la d-na Uscatescu. Din pacate sambata nu are program, din ce am vazut pe site. Voi stiti mai multe?

"Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue." Carl Sandburg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

floaredemac Daca ai drum incearca , nustiu despre el prea multe, stiu doar ca lucreaza cand si cand cu dr. PK, dar cel mai bine scrie un email,explicai ca doresti sa vii la el la un consult,in data de........si vezi ce spune, nustiu unde am citit pe DC, ca nu iti pune un diagnostic daca nu te vede el personal,bine cu analizele tale. Aaa sa nu uit , am inteles ca stie engleza , poti conversa cu el in engleza dar, daca stii maghiara este foarte bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grety_niku spune:

liana.berbec - nu mi-am facut inca si mutatiile... momentan (pana nasc) sunt multumita cu monitorizarile eco si de la uscatescu... dupa ce ne mai revenim cu banii am zis ca o sa imi fac si analizele de mutatii pentru cazul in care o sa mai vrem sa facem un bebe. Mie probleme mi-au descoperit la 26s, deci clar a fost declansate de sarcina si nu am nici o sarcina pierduta. Asa ca om trai si om vedea. Cum faci monitorizarile, la ce interval? Mie ginecologul mi-a facut program la eco si hemato la max 3 saptamani...

Pupici si sarcina usoara!

31+ cu Eric Nicholas
AMR 8+ pana vine mic si iubit

Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

floaredemac, eu am fost anul trecut la consultatie la hematologul Imre Bodo la Budapesta. Mi s-a parut ok ca si medic, doar ca este scump (anul trecut in Sept consultatia la el era 29000 HUF). Vorbeste Engleza.
Eu email nu i-am scris niciodata, doar m-am programat via email la adresa de office de pe site-ul de pe prima pagina.

17+
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paunas spune:

denisa220972-

TI-AM TRIMIS UN PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

paunas vazut, raspuns, la mine mai greu cu netul in weekend plec , vin si tot asa, drumurile noastre ma omoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paunas spune:

buna fetelor !!

care este parerea vostra despre Centrul medical basarab?
vreau sa fac acolo profilul trombo.
iar nu de curand am avut o experienta nefasta cu niste analize.

multumesc mult ptr inf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

denisa220972, balanta_tm :deja am scris un e-mail clinicii pt mai multe detalii privind programul si posibilitatea de a ma consulta sambata.
Balanta_tm, tratamentul sau macar punctul lui de vedere coincide cu cel al medicului pe care il ai acum? Asa, macar in linii mari. Nu imi aduc aminte daca esti pro sau contra d-nei dr Uscatescu sau daca ai consultat-o. Multumesc si apreciez mereu parerile tale, de-asta te si intreb sa vad daca are rost sau nu sa merg la el (intr-adevar, e scumpa consultatia,,, de!)

"Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue." Carl Sandburg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

floaredemac, eu am fost si la dr Uscatescu in vara trecuta. Personal, mi-a placut de ea, in sensul ca mi-a parut profi.
Intre dr Imre Bodo si dr Uscatescu, la dr Uscatescu se vede clar ca este specializata pe trombofilii obsterticale, ceea ce la dr Imre Bodo, nu am reusit sa imi dau seama (daca este si el specializat pe trombofilii obsterticale sau doar pe trombofilii).
Daca ar fi sa ma mai duc o data la unul din ei doi, as alege-o pe dr Uscatescu. Doar ca referitor la ea, trebuie sa ai norocul sa o prinzi intr-o zi buna.
Tratamentul lui Imre Bodo a fost similar cu ce mi-a dat si dr Uscatescu, dar cu mai putine vitamine.

17+
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Fetelor ma alatur grupului vostru, din pacate dupa o sarcina pierduta, obtinuta prin FIV.

Spuneti-mi va rog voi in timpul de pauza intre FIV-uri luati ceva? Acid folic, B-uri?

multumesc mult

mutatie hetero MTFR C677T, 1 sarcina orpita in evolutie la 5-6s obtinuta prin FIV iun 2010

Mergi la inceput