Trombofilia o cauza a infertilitatii - 26 -

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Fetelor am reusit sa-mi fac astazi mutatiile+ alte analize, ma bucur parca am descoperit america eu, am donat numai putin de 13 eprubete de sange, cand am vazut cate eprubete am de umplut m-au luat caldurile. Acum astept rezultatele sa vad daca am "gandacei" in sange, fiindca la cap am sigur.

floaredemac multumesc tare mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

hihihi... Denisa, si eu tot cam atatea am avut, stiu cum e! s-a simtit si la sange si la buzunar!
cu placere, dar practic doar m-am oferit sa te ajut, ca de facut nu am facut-o Sa dea DD sa iti iasa bine!

"Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue." Carl Sandburg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

floaredemac, te rog mult daca poti sa-mi dai adresa de email a dr. Uscatescu.

aveti idee cat costa consultatia si analizele pentru depistarea trombofliei ca sincer nici nu stiu ce analize trebuie sa-mi fac, stiu doar ca am 2 sarcini pierdute la 8s si 6s, toate analizele sunt bune...mai putin astea de trombofile care nu le-am facut. mi-a dat dr. ginecolog sa fac urmatoarele:
Timp Quick 16.5 ------- 12 - 15 secunde
IP 52.4 ------------ 70-100 %
INR 1.65 -------- 1.05-1.20
fier 39.7 -------- 55 - 175
timp howel, timp de coagulare si timp de sangerare sunt bune, doar ce v-am scris mai sus au iesit in afara limitelor.

ce parere aveti?

la toate lumea

Sper din tot sufletul sa devin, cat mai curand, mamica.

Mergi la inceput

Lorena, s-a rezolvat, scuze ca nu am vazut mai devreme! De analize nu stiu ce sa zic, poate celelalte fete te ajuta, eu sunt "incepatoare".

"Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue." Carl Sandburg

Mergi la inceput

floaredemac eu apreciez gestul de a se oferi cineva, fiindca in ziua de astazi cam greu.

lorena_86 draguta uite ce analize am facut eu foarte recent. Eu am facut asa:
-Profil trombofilie ereditara II;+
-antitrombina III;+
-APCR;+
-LUPUS ANTICOGULANT;+
-Proteina C; S;+
-PT;AP;INR;APTT;FIBRINOGEN; FREE PS;+
-GENA PAI1(POLIMORFISM 675 4G/5G( 270lei)
-GENA MTHFR(MUTATIA C677 SI A 1298C)(270lei)
-MUTATIA FACT.XIII(G102T)-risc trombofilie(270lei)
Imunologice tb sa ai asa:
-anticorpii antinucleari-55 lei
-anticorpi anti ADN- 55 lei
-imunofenotipare limfocitare-profil baza- 650lei(se recolteaza numai marti intre orele 13-14)
-anticorpi antispermatozoizi- 55lei
-ATPO-39lei
Vit. B12.- de la mine putere- 35lei
Acum depinde si cum stai ca bani ti-am dat si cateva preturi, eu le-am facut recent. Cred ca mai sunt laboratoare care fac dar nustiu preturi.
Cele cu + am dat in jur de 600lei toate +/-10 roni.
Sper sa te fi lamurit putin, eu le-am facut de la mine putere fiindca si eu am o sarcina in 7 saptamani oprita din evolutie obtinuta prin FIV ,nu am dorit sa astept 3 sarcini oprite din evolutie asa cum recomanda medici.
La capitolul Fier si eu stau prost motivul ar fi un CM mai abundent (5-6 zile) iar ca perioada la 22-26 apare din nou.

Mergi la inceput

denisa iti multumesc mult
deja am solicitat un imprumut la banca pentru a nu avea surprize si fac orice pt un bebe
stiu ca am timp ca nu am decat 24 ani dar daca noi ne dorim asa mult e pacat sa mai asteptam.....asa cum zic unii sa devenim mai "instariti" ca doar ce am terminat facultatile si na....salariile din romania.....sot bugetar dar asta e.....eu cred ca unui copil in primii ani de viata ii trebuie mai multa atentie si iubire decat situatie maretiala.

analizele le-ai facut la fundeni? oare se fac si acolo sau la particular.........am vazut ca la sinevo sunt destul de scumpe

la toate fetele

Mergi la inceput

floaredemac iti multumesc mult de tot

luni cred ca o sa sun sa vad daca ma poate programa pe 5 iulie ca sunt din provincie si atunci am drum prin bucuresti

Mergi la inceput

lorena_86 la noi este o vorba" da-i mintea omului cea de pe urma" vorba aceeasta se potriveste foarte bine la mine, acum daca as mai avea 24 de ani, fara situatie materiala,sa nu fiu casatorita si sa raman insarcina , nici prin cap nu mi-ar trece sa renunt la sarcina, gura lumii nici pamantul nu o astupa. Dar la 24 de ani visam cai verzi pe pereti,studii, cariera, bani,casa, masina , sot si un copil si am urmat visul. Si acum am tot ce mi-am dorit nu o casa mai multe, nu o masina mai multe , bani suficienti cat sa nu-mi fac grija zilei de maine. Dar, pentru cine am muncit si muncesc? Daca asta va doriti si exista intelegere intre voi nu plecati ureche la nimeni, fiindca copilul se creste , cu sacrifici sau fara il veti creste.
Analize le-am facut la Sinevo, la Fundeni nustiu daca sunt mai ieftine, poate stiu fetele care au facut la ei.
Succes mult si sa te auda DD sa-ti realize dorinta

Mergi la inceput

denisa, iti multumesc din suflet pentru incurajari. Eu sunt casatorita de doi ani, asa sunt eu mai grabita

situatia materiala nu este una ff dificila, si eu si sotul avem servicii stabile, masita noua si buna, stam cu chirie ce-i drept si chiar nu ne permitem sa ne cumparam ceva al nostru deocamdata si cu toate astea tot suntem discutati ca vrem sa facem un bebelus. "ca avem destul timp, viatza inainte si sa ne luam casa prima data sa nu plimbam bebelu prin chirii" asa spun gurile rele de ma apuca toate "bucuriile"

ma bucur nespus ca ma intelegi

sa-ti spun ca o matusa de-a sotului (ea chiar e impotriva bebelului) a ramas insarcinata la inceputul casniciei si a facut avort pe motiv ca nu are decat un apartament cu 2 camere si nu are masina si dupa ce si-a luat vrute si nevrute nu a reusit sa mai ramana niciodata si are vrea 50 si de ani si acum regreta nespus....si ce face cu bogatiile stranse ca se tot gandeste cui sa i le lase dupa ce moare
si tot nu s-a invatat minte, ca asa a comentat cand a aflat ca am ramas insarcinata, nici nu a vrut sa mai vb cu mine si dupa ce am pierdut sarcina aproape ca ma felicitat si a zic ca totul este pre binele nostru

Mergi la inceput

Lorena, sa stii ca si eu as fi facut bebe mai devreme, dar nu am avut cu cine Insa cand mi-am gasit perechea, dupa un an de la casatorie am ramas insarcinata! Nu merita sa pui la suflet ce zice lumea, important e sa fiti voi impacati si sa nu faci o obsesie pentru asta (cam asa am facut eu la a doua sarcina, si nu s-a terminat bine). ...si capul sus, oricare va fi rezultatul analizelor!

Mergi la inceput