**LMA Iarina si Bogdan**Iulie-august 2009**(42)
Raspunsuri - Pagina 9
Giova spune:
Ania Ruxandra! Multa sanatate si fericire alaturi de surioara ta. Aniela, sa va traiasca printesa, sa creasca mare si numai bucurii sa va aduca!
si din banat!
Doamne ce nebunie a fost ieri...a plouat si noi trebuia sa mergem la dentist...asa ca am facut vreo ora caci erau strazi inchise din cauza inundatiilor.
Bine ca am ajuns, am intors dr. inapoi si i-a plombat maseluta la marco. sper sa nu mai pice plomba...e a 3-a oara cand o punem.
Larisa Gabriela, Tudor Petru si Iris Ioana Ana
sa cresteti mari si sanatosi pui frumosi!
Pony felicitari d-na!
Are o perioada Raducu, nu-l stresa. si caldura asta poate sa fie o cauza.
Blanca eu stiu ca antibioticul se da minim 5 zile....
Felicitari pt. Eva vorbareata si sa folositi mult si bine caruciorul.
Inutsa si Edi e fan paste cu sos de rosii, busuioc si usturoi. si Marco le mananca cu placere. micii mei macaronari.
Clara foarte bine ca papa de toate Bryce. asa si Edi...si eu ii dau, caci Marco tare sclifosit e si nu mananca orice.
Mersi de apreciere...asa e...Edi e al meu 100%. daca tot am facut 2 baieti, macar unul sa semene si pe mine.
super tare pozicile si ce fain e parcul ala. noi am fost la verona la unul asemanator si la safari cu masina.
Mie mi se pare ca Bryce seamana mult si cu tine, nu doar cu sotul tau.
mai ce dansatori ai tu acolo. nu stii la care sa te uiti.
Elenada sanantate piticului sa scape rapid de angina.
felicitari pt. mersul singurel si sa fie pe distanta cat mai mare.
o zi frumoasa sa aveti.
la noi e rece si inorat.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
MONITZA86 spune:
nici nu stim daca va mai aduceti aminte de noi!!!!
Salutare mamici!!
cr dor imi era de voi nu ami mai reusit de nicio culoare sa intru pe la voi raman repetenta lavreo doua capitole.mu are rost sa sa ma scuz cu prea multe dar astep cu nerabdare sa termin si eu cu disertatia asta, am sustinerea la inceputul lunii iulie si pana acum ne-am tot chinuit cu examanele cu inscrieri bla bla...In fine gogosica mea are si ea 4 dintzuci suntem zvapaiata rau ,merge bine la verticala trage tot,sertarele sunt capcane de prins degetele care apoi se lasa cu dar perseveram nu ne lasam cu una cu doua ,mai incercam poate invatam sa inchidem fara sa ne prindem manutele pe acolo.In rest vremea asta ne da o stare de moleseala totala,ea ar dormi non stop ,mofturoasa la greu ,iar cu mancarea cam slabut,iaurt fructe si lapte accepta in rest ciorbite mai greu sau alte mancarici gatite.In greutate am stagnat am ramas la 10kg.
De cand nu am mai intrat avem sarbatorite de un anisor,le urez la toate zmeuricile de pana acum (cu scuzele de rigoare )cam tarziu LA MULTI MULTI ANISORI!!!
Ma pun sa mai citesc si eu din urma macar acest capitol de la inceput si revin !
10+ SI MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara
Giova spune:
ne mai dati un vot, va rog?
http://romtelecom.desprecopii.com/index.php/pic/index/49
multumim.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
elenada spune:
Giova am votat
Fetelor am trimis cantecele pentru copii pe contul comun.
elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
ivanoiuadela9 spune:
Salutare mamici ,
Noua ni s a stricat pc si de abia acum l-am recuperat . Am pierdut o gramada de informatii despre voi si zmeurelele care incep sa se coaca ... reluam din mers si va pupam ...
Giova multumim pentru urarile de ziua Luizei
blanca000 spune:
Ania Ruxandra sa cresti mare, sanatoasa, sa ai un gram de noroc iar frumoasa esti deja.
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Corinna1982 spune:
ANIA RUXANDRA! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de multe bucurii in viata!
Giova, imi da eroare nu pot sa votez, mai incerc maine.
Monitza, pai apari asa brusc cu 4 dinti ? Se poa'? Si noi tot la 10 kg am stagnat de 2 luni dar e inaltuta, are 80 cm si nu mai pare deloc grasuta. Bafta la disertatie!
Clara, ce dansatori ai tu acolo! Si mie mi se pare ca Bryce seamana si cu tine.
Cornelia ce mai fac copiii?
------------------------------
Corina, mami de Maria Alexandra (07.08.09)
Botezul Mariei (18.10.09)