**LMA Iarina si Bogdan**Iulie-august 2009**(42)
Raspunsuri - Pagina 10
anemona27 spune:
Giova am votat,data trecuta cand ai mai pus linkul nu am putut,acum vad ca a vrut.Am vazut si pozele,frumos la gradina zoologica,frumosi voi toti.
Clara m-am amuzat cand am vazut filmuletul,eu nu stiu de ce nu prea ii pun muzica lui Alex,uit,las tv-ul pe stiri.Pozele sunt foarte frumoase,voi radiati de fericire.Buni nu cred ca mai vrea sa vina acasa.
Azi am fost la doctor,avem 12,300 kg si 80 cm,grasunel Alex al meu,am vorbit cu doamna doctor despre vaccinuri,le facem cand venim din vacanta si ne-a facut o listuta cu ce medicamente sa luam la noi in caz de nevoie.
In rest sunt o lenesa,ma laud de duminica seara ca ma apuc de bagaje,si pana acum nu am facut nimic,azi am stat toata ziua pe afara,exceptie cele doua ore de somn ale lui Alex de la pranz.
Ma retrag la somn
mami fericita cu Alex
inutsa spune:
Incep prin a ura LA MULTI ANI ANIEI RUXANDRA!!!!
Azi fii-mea a papat fructe ca sparta . Am descoperit o piata unde vand taranii si am gasit in final si fructe dulci, ca in supermarket sunt doar acrituri, in mare parte. Si ce ii mai plac , afine, cirese, capsuni, banane.... I-am mai schimbat si meniul, i-am mai dat si mancare de-a noastra si papa bine. De, se plictisise dom'soara de mancarea dinainte .
A devenit o pupacioasa, ma apuca de obraji si ma trage inspre ea, sau ma cuprinde si ma pupa. Uneori ma pupa in timp ce mananca, fiind mozolita cu mancare
giova inundatii? iar?!!!! uf, nu se face nic serios in privinta asta, si in fiece an sunt inundatii
votat!
elenada am inteles faza cu slingul. am facut cadou unul unei viitoare mamici [e la al 3-lea bb] si mi-a zis ca e super util. imi pare rau ca nu mi-am luat si eu pan acu
sanatate lui Matei!
monitza sa scapi usor de scoala!
clara am ras cu gura pan la urechi de dansatori, mai ales ala mic, ce bate la tobe
Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)
anielas spune:
elenada, giova, cornelia, blanca, corinna, pooh, inutsa - multumim pentru urarile adresate printesei noastre.
Noi de sambata o tinem tot intr-o petrecere...am fost la socri si am rupt turtita. Ania a ales margelele, pixul si banii. a fost foarte cumintica si a socializat cu toata lumea. AICI poze de la turtita.
Ieri am facut o mica petrecere si acasa cu finii si verisorii. A fost o zi plina de emotii pentru mine...AICI poze de ieri.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat
Ania-o papusica perfecta
CriPOD spune:
Ce de cuties!!!
La multi ani, Ania Ruxandra!
pepit
Giova spune:
iOANA ZMEURICA DE Euphoria! sa cresti mare si sanatoasa si numai bucurii sa aduci parintilor!
Salutari!
Brrrrr.....urasc vremea asta...nic cum nu e bine, nici canicula, nici ploi si frig.
Aniela vazut mica motzata. frumoase pozele, super distractie pe voi.
Micalasa ce mortal se batzaie teodora....fetele vad ca au alt stil. Edi danseaza exact ca si Bryce.
Elena, Anemona, Inutsa multumim de vot.
Anemona uauu ce greutate are Alex...si noi stagnam la 10 kg. nu mai e asa grasun si nici cute la piciorushe.
Fa bagajele rapid, acusi plecati si tu nu ai chef de asa ceva.
Adela acum sper ca apari mai des daca v-ati reparat compu.
Monitza mama ce a trecut timpul...acusi nasti. poze cu burtica si dintoasa cand vedem? a fost rapida zmeurica...iute i-au iesit dintisorii.
Inutsa ce piata ai gasit? pe unde? hai ca la voi e cald...cica acum incepe adevarata vara...la noi frig, ploi...inca e cod galben de ploi si portocaliu pt. inundatii.
Corinna, Pooh, mQQm asa scurte? ce mai fac zmeureii?
Pooh cum stai cu cura de slabire? cat ai dat jos?
eu 4 kg in 3 sapt., caci de o sapt. stagnez...nici nu am mai tinut asa cum trebuie.
Danielle unde esti mamico????
Melissa si Adrian Stefan
sa cresteti mari si sanatosi puilor!
si o zi frumoasa sa aveti.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
Corinna1982 spune:
Ioana! sa cresti mare si sanatoasa!
Imi amintesc de Euphoria, era o mamica activa in odisee, pe vremea cand va citeam din umbra...
Micaalsa, ce frumos danseaza Teo!
Anielas, frumoase fete ai!
Anemona, ne dai si noua un pont cu medicamentele recomandate de dr pt vacanta?
Giova, 4 kg eu zic ca ok pentru inceput. Eu tin ca si Uliiasi dieta Maria. Am ajuns la 47 kg, iar inainte de sarcina aveam 50. Si mananac orice.
Mariuca mea a cazut din pat azi-noapte pe la 1. Am auzit o bufnitura si uaaaaaaaa! Nu cred ca s-a lovit deloc, nu avea nici un semn, sperietura a fost mare. Cred ca s-a rostogolit in somn pana a cazut. Am tras o sperietura...
------------------------------
Corina, mami de Maria Alexandra (07.08.09)
Botezul Mariei (18.10.09)
Corinna1982 spune:
Giova, imi da eroare si azi. Nu stiu ce se intampla de nu pot sa votez.
------------------------------
Corina, mami de Maria Alexandra (07.08.09)
Botezul Mariei (18.10.09)
Giova spune:
Corinna trebuie dat e-mail-ul si primesti un link in cont pt. validare.
Imi pare rau de cazatura mariei...se mai intampla. a dormit cu voi? la margine?
cand il iau pe edi cu mine in pat, doarme la mijloc, ca sa nu pice.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
ungaras spune:
La multi anisori Ioana! sa cresti mare si frumoasa!
La multe lunitze Melissa, Adrian Stefan si Iris(pentru ieri)
Cred ca Badurox s-a multat in Delta, nu mai vine pe la noi.
Super dansatori avem , unul si unul.
Clara, la cine trebuia sa ne uitam noi in filmulet? la tati sau la bb? Un dulce Bryce. Cum vorbesti cu el romana sau engleza, am vazut ca le cam combini?
Eu incerc sa scot cele doua mulsuri si ma trezesc dimineata cu sanii cat butoaiele. Fac dusuri toata ziua si masaj doar doar sa u patesc cine stie ce. Parca am doua pietroaie agatate de gat; dar nu ma las.
M-C a trecut pragul din bucatarie in balcon, care e destul de innalt si dimineta am gasit-o sus pe treapata de la scari. A urcat dar nu a stiut sa mai coboare si statea acolo cumintica.
O zi buna