**LMA Iarina si Bogdan**Iulie-august 2009**(42)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

poze:
http://www.dropshots.com/ioanapurdea#date/2010-06-18/10:38:39
de aici in jos.

Ungaras se va regla lapticul stai linistita.
Patricia ati venit din concediu?

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Unguras, Filip bea laptic la trezire, mai tarziu solidele, care-s sunt optionale, uneori papa, alteori nu. Dar suge laptic destul de des si nu insist cu mesele de mancare.

Giova, sunteti o familie foarte frumosa, voi doi parinti tineri cu privirile curate. Daca e o constanta a pozelor tale este ca mereu il incurc pe Edi cu Marco, pentru ca Edi este sau doar pare mai mare. Frumos si la Szeged, parca am simtit un pic din aroma verdetii de acolo. E bine ca puteyi da cate o fuga din cand in cand.

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Giova, tot asa suntem, ms de intrebare. A facut o ciuperca pe limba, de la antibiotic, si nu papa nimic, nici lapte nu bea. Asa doar cate-un pic de apa cand o razbeste setea Tare greu e cand sunt bolnaviori.
Astept sa se trezeasca si mergem la dr.

Am vazut pozele voastre. Unde ati fost? Ca tare frumos e locul ala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Am pus cateva poze noi, incepand de aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

mersi Noce.
Micaalsa imi pare rau ca e tot asa zmeurica. of...doamne...i-ai dat cu Nistatin?
Voi va balaciti la greu ...toata ziua in curte.
Cum a fost vremea pe la voi azi?
Imi zicea mama ca pe strada noastra apa de jumate de metru si grindina...si testoasa lui marco era pe balcon...cu gheata in acvariu...asa a gasit-o vecina.
noi am fost la Szeged, la gradina zoologica.
apropo...la Tesco era Smart Trike la 90 euro. Lucialu parca tu vroiai trici dintr-asta. era verde ca a mea, portocalie si roz cu floricele husa si aparatoare de soare. super faina!

fug ca fiecare vrea cate ceva....

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pony spune:

Buna seara fetelor,
Eu am scapt in sfarsit de dizertatie.
Raducu e cam marai zilele astea, nu prea mai reusesc sa-i dau sa pape, dar mananca iaurt la greu.Oare o fi rau?
Elenada, bine ai revenit
Micaalsa imi pare rau de zmeurica!sanatate multa.
Ungaras foarte frumoasa MC, si ce bine papa zmeurica!Sa-i iasa dintosii mai repede
Blanca frumoasa foc si Eva si multa sanatate.
Giova ce baieti frumosi ai!
Si pepitzel e un baietel frumos
Vreau sa intru si eu pe blogul lui noce sa ma delectez.
Nu-mi vine sa cred ce copii mari si mai ales frumosi avem!Iti vine sa-i mananci pe toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Hei Holla,

Multumim fetele de complimente

Noi parem mai bine, adik kk sa reglat (imi pare), i-am dat 4 zile antibioticul si acum astept ziua de miercuri pentru analiza..sa vedem daca iese ceva.

De cateva zile insa Eva ma zapacit cu suptul..ma trage de tricou si cere "apte"..ma spart..cand ma atinge, cand ma simte hp si ea cu "apte"..nu vreau eu sa ii dau mereu cand cere ca mai rau fac cred..mai ales ca laptele sa reglat si nu mai e decat seara si dimineata (si noaptea cand suge ea sau molfaie acolo).

Vorbeste din ce ii ce mai mult cuvinte..cere paine, "latra" face ca si calul, il striga pe nume de finutul Andrei "Andei", numeste jucariile..ehehe...si MERGE SINGURA..da da..cativa pasi dar merge..

Ne-am schimbat si noi caruciorul cu unul de vara (http://www.youtube.com/watch?v=NfCynWnzFnw) , e mult mai usor, mai mic si e tocmai bun de concedii..pe cel de acum il pun bine pentru la toamna-iarna ca e mai baban si pare mai solid.

Eu mi-am luat rezulatatul analizelor mele de sange si sunt super ok..nici o carenta si ma asteptam la ceva acolo in urma alaptarii dar nimic.

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Azi a fost o zi super! am lasat-o mai moale cu mancarea, adica nu ma mai supar cand nu vrea, am lasat-o in voia ei, si a mancat totusi ceva. A baut si suc de coacaze, papat fructe. Iar pe seara a papat paste cu sos de rosii cu usturoi si busuioc, o nebunie.

noce da, a avut 2 nopti cand m-a bocit de la dinti, dar in rest ma tocaia de foame. Atunci ii dadeam sa suga toata ziua, de "n"ori si, cum laptele meu e pe duca, nu ii ajungea. Acum incerc sa o alaptez dimineata si seara + noaptea, si se trezeste doar de 2 ori pe noapte. laptele de vaca l-am lasat balta, cat o sa am o sa ii dau tzitzi

admirat zmeuricile si peisajele frumoade dar mai mult nu pot sa zic ca fuuuug, stiti voi...

Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

Salutare mamicute simpaticuteeeeeeeee,

Iaca mai aparem si noi pe firmamentul acestui forum sa va mai dam vesti despre evolutia noastra. Astfel:
- am implinit 10 lunite si cintarim 9 kile 10 grame si masuram 78,7 cm;
Am mai incheiat inca o luna de autodiversificare, cea de-a patra si care mi s-a parut si cea mai spectaculoasa. Bryce pur si simplu maninca tot ce prinde (chiar si scamele de pe covor- hihihi) si mai ales cu mama la noi care gateste tot felul de bunatati, i-am dat de toate: supita de pui cu galuste, ciorba de perisoare, ciorba de vacuta, musaca, varza calita, ciorba de pastai, aripioare de pui la gratar, nici nu mai stiu, o gramada. Nu mai zic ca fructele ramin in continuare favoritele lui, in special strugurii si afinele.
Merge foarte bine tinut de minuta deci asteptam si primii pasi facuti de unul singur. Cind o vrea el, nu-i nici graba si nici nu-l fortam in nici un fel. Zice "mama" foarte bine si incepe sa fie si intentionat, "dada" "baba", arata cu degetul lucrurile pe care il intereseaza, e foarte curios si parca ar vrea sa stie totul.
Am fost si am vizitat si San Diego Wild Animal Park, a fost foarte frumos si Bryce s-a imprietenit cu o caprioara si un papagal.:)
Vazut Pepit de MQQM, foarte adorabil, o sa fie sigur un fotbalist-filosof.:). Nu mai zic de Catalina lui Ungaras pe care ar trebui sa o angajeze cineva sa faca reclama la zmeurici fructele, ar avea niste incasari fenomenale, foarte, foarte dulce.
Nu mai stiu, Edi al Giovei, e bucatica rupta din tine si ce frumos a crescut. Cind ma uit la el, imi da sperante ca al doilea o sa semene un pic cu mine ca Bryce e bucatica rupta din tata-sau.
Eva de Blanca- multa sanatate si esti tare simpatica si ochioasa.
Per total, avem o tufa de toata frumusetea iar luna iulie se va lasa cu o multime de bairemuri.:) Primul anisor din viata puiutilor nostrii. E aboslut emotionant.
Va lasam si noi niste pozici proaspete si un video cu marele dansator.:)

http://family.webshots.com/photo/2491066860104756238Jabxzm

http://www.youtube.com/watch?v=wzlotGAfh1Q

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Buna fetelor
La multi ani Ania Ruxandra. sa fii sanatoasa si norocoasa in viata si sa iti bucuri parintii.
Ieri am fost cu Piticii la pediatru. Matei are o angina flegmoasa si ne-a dat tratament. Partea buna e ca nu a mai facut febra dar urla saracul de la dintisori ceva de speriat. Azi noapte din ora in ora a plans. Pe la vreo 3 noaptea s-a potolit desi era cu noi in pat. Acum dor amandoi. Nu stiu ce i-a apucat dar vad ca nu dau semne de trezire. Ii las sa doarma cat vor ei.
Matei aseara iar a mers cativa pasi singur. Am vazut ca si Ana merge asa. Merg atunci cand e distanta foarte mica intre locul in care sunt ei si locul unde vor sa ajunga si nu au de ce sa se tina pana acolo dar altfel nu merg le este inca teama desi nu au cazut pana acum deloc.

Clara ce barbati frumosi si dansatori ai tu acolo. Trebuie sa fii tare mandra de ei.
Ma termina astia mici cand danseaza ei si dau din fundulet si se lasa ei in jos. Sunt criminali.

Inutsa sa stii ca i-am dus foarte bine pe pitici in sling. Mult mai bine decat atunci cand erau mici si nu stateau locului. Acum am dus-o si pe Ana care nu a fost purtata niciodata in sling pt ca nu statea si nu am avut probleme cu ea. Chiar i-a placut. Singura problema acum cu caldura e ca te incalzesti cu el de mori dar in rest e ok.

Pony bine v-am regasit.

Blanca ce fetita vorbareata ai. Poate o sa ajunga un mare orator.

V-am pupat fetelor

elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput