**LMA Iarina si Bogdan**Iulie-august 2009**(42)
Raspunsuri - Pagina 7
elenada spune:
Moniland am ales doua carucioare pe motiv ca ocupau mai putin loc decat carutul nostru de gemeni. Am imprumutat acele carucioare. A fost ok cu doua ca era si sotu si ele erau foarte usoare. Noi a trebuit sa caram si patuturile cu noi.
Am cumparat totul de acasa pt mancarea copiilor
Am luat mixerul asa ca dimineata le faceam fructe cu branzica de vaci. La pranz le-am dat borcanele si au mai rontait si din mancarea noastra daca era ceva ok pt ei iar seara le dadeam iaurtel cu cereale. Am avut frigider in camera asa ca a fost ok cu depozitatul alimentelor. Dimineata ne trezeam la 7 ca la 8 aveam masa si nu am maers la aerosoli dimineata. Era destul de greu de ajuns la plaja si am fost puturosi.. dupa masa de dimineata plecam pe plaja si stateam pana 12. Piticii au stat mai mult la umbra si erau bine dati cu crema. La ora 13 aveam pranzul apoi ne mai balaceam putin in piscina hotelului si urcam in camera pt somn. Pana la 17 toata lumea dormea. Dupa trezire stateam iar pe langa hotel ca la 7 era masa de seara apoi plecam pe plaja la plimbare. Piticii au mancat foarte bine cat am fost la mare.
Matei iar a facut temperatura. Offf
elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
micaalsa spune:
Am reusit sa citesc cate ceva din urma si sa vad pozici frumoase de zmeurici. Teodora doarme in scaunelul de masa, langa mine si intre timp eu frunzaresc.
elenada, ff frumoase pozele de la mare. Si eu ma tot minunez unde a zburat atata timp. Nu-mi vine sa cred ca in 3 saptamani facem 1 anisor.
blanca, frumoasa foc Eva. Are niste ochi tare mult seamana cu o ghicica de-a lui Iulia .. cand ma uit la Eva parca o vad pe Thea. Poate gasesc si niste poze sa vezi, ca doua picaturi
Eu sunt tare mahnita. Teodora imi face temperatuta de vineri. Ii scade dupa antitermic si revine la loc. Ieri am reusit sa ma uit in gatutul ei si e jale, are pungute de puroi inclusiv pe cerul gurii. Si cum avem noi intotdeauna norocul asta, patim tot in weekend-uri cand nu ai unde merge cu ei decat la urgenta la spital
Ieri, cand am vazut ca fata mea nu mai inghite nici apa, daramite mancare sau lapte, i-am dat augumentin. E prea urata infectia cred, asa n-am patit nici cu Iulia, sa nu poata nici inghiti.
Si colac peste pupaza, o ditamai afta pe varful limbii. Ce sa mai manance saracuta ...
Va pup, s-a trezit, urland de-a dreptul
noce spune:
Intru si eu pe fuga sa va zic ca am vazut comoara de pepitzel. Doamne, ce copil frumos! Si ce cuminte se joaca singurel. L-am vazut in sfarsit si pe oachesul P. Nu-i de mirare ca se lasa cu pijamale roz pe acasa
Mqqm, ce frumos e la voi acolo! Asta da loc de mutat for life!
Am vazut si pitici turisti de Elenada!
Si ingerica Eva, Doamne ajuta sa se faca bine!
Micaalsa, imi pare rau ca va chinuie gatutul, spera sa treaca pana maine!
Mai am zmeurici de vazut, sa vedem cat mai stam in parc, ca acasa merge foarte prost netul (desi a costat de vreo 20 de ori mai mult ca-n Romania) Am scris si aici un mesaj si s-a pierdut ca picase wirelessul . Ca sa nu zic ca am venit aici si m-am cocotat pe o colina ca sa vad Poveste de familie, dar Kanal D e offline astazi Partea buna e ca am putut sa stau sa citesc forumul cat s-au jucat baietii.
Sanatate si drmuri fara explorari la toate zmeuricile!
Happy-mami de Filip, 1 august 2009
anemona27 spune:
Noce ce frumos e la tine,am citit blogul.Felicitari lui Filip,foarte bine merge,ai un copil reusit,cred ca e exact asa cum ti-ai dorit.Sa dea Domnul sa vina si bebe doi repede ca stiu ca iti doresti si am vazut ca toti vecinii tai au bebelusi.Ce cuminte sta el pe dinozaur.
Elenada am vazut copilasii frumosi la mare,ce le mai place la toti in apa,chiar mai e vreun zmeurel care sa nu-i placa apa,ca stiu ca erau la inceput.
Vineri plecam si noi in Valencia la mare,de maine ma apuc sa fac bagajul.Alex a inceput sa protesteze cand il iau de la locul de joaca,nu vroia sa plecam.
De trei zile vreau sa intru pe contul comun sa vad poze,acum dupa ce dau send ma uit sigur.
Maine cu impresii
mami fericita cu Alex
inutsa spune:
Ciao!
Aici de o saptamana ploua, se mai opreste pt cateva ore, apoi iar incepe; se mai lasa cu tunete, fulgere; s-a si racit considerabil, dar tot bine e. Si saptamana care urmeaza s-au anuntat ploi, asa ca stam mai pe langa casa.
Am aflat si motivul, cred eu, pt care m-a bocit 2 nopti: dintii de sus au spart gingia, si parca mai are gingia umflata si pe alaturi, semn de alti dinti. In rest merge bine tinuta de manute, o ia si la fuga . De papat papam asa si asa, de, suntem mai siluete noi .
Azi a fost zi de relaxare totala. Am iesit in oras, mami s-a delectat cu o ditai berea, dar asta de aici are mai putin alcool, ca nu m-a ajuns imediat la cap, cum se intampla de obicei.
Bia m-a alergat prin toata pizzeria, a facut cunostina cu alti bebei carora le radea de mama focului, iar la baietei se rusina toata. A si stat frumos in scaunul de masa de la pizzerie si a papat ceva pizza, si s-a delectat cu suc de coacaze, natural bineinteles. O sa pun poze sa o vedeti ce mustati avea
Am admirat zmeurelele, care pe plaja, care in piscina . Sa vina si aici caldura sa stam si noi in piscina
Cu laptele... iar nu prea il accepta...
elenada mai poti duce piticii in sling? eu mi-am comandat un onbuhimo [un fel de mei-tai, dar mai simplu] dar ma gandesc si la sling...
blanca stiu ca antibioticele nu se dau in caz de virusi, in caz de microbi parca se dau. dar sa se faca eva bine
protectis i-am dat si eu, scumpe dar se merita
giova felicitari pt escapada de la zoo.
sanatate puilor bolnaviori!
si sa nu uit de
LA MULTI ANI SARBATORITILOR!!!!
Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)
ungaras spune:
La multe lunitze Sara Amira si Victor!!
Buna dimineata,
Am vazut poze frumoase cu zmeurei si zmeurele. Doamna Blanca arati foarte foarte bine!
Noi luna viitoare plecam in vacanta si ziceam ca opresc mulsul pentru ca vreau si eu sa ma odihnesc. acum dupa ce am citit una si alta pe aici, parca nu mai stiu ce sa fac. I-as mai da lapte ca am si in vacanta laptele meu e cel mai sigur.Plus ca e pacat, ei ii place tare, eu am si nsa nu-i dau? Acum parca as scoate cele doua mulsuri de la h 12 si 23. Oricum nu le folosesc. Asa mi-e teama ca o sa raman fara lapte...
Ar fii mult mai usor sa ma mulg doar atunci cand papa ea la 7dimineata si la 20. Nu stiu ce sa fac.Sunt 13 ore intre mi se pare mult. Dar si vacanta cu patru mulsuri pe zi, oriunde ma duc trebuie sa vin repede innapoi sa ma mulg. Cand ma gandesc parca nu imi vine sa plec nicaieri.Am deschis un subiect la 'alaptare' si acolo sfaturile sunt sa nu scot cele doua mulsuri.
La biroul de consultatii mi-au spus ca ajunge cat i-am dat si sa-i dau lapte de vaca. Apoi eu asa ceva nu fac.
M-C a plans toata noaptea, cred ca -i da vreun dintisor dar nu ma lasa sa ma uit. Acum tot maraita. Vrea pe jos sa lustruiasca parchetul.
si la noi e foarte frig, ieri au fost 14 grade. Am fost in parc unde fata a dormit dusa iar eu am inghetat lemn. Daca aveam o pereche de manusi singur le foloseam.Bate un vant rece, zici ca e octombrie.
Citesc ca voi pe la mare, sa va fie de bine Ana si Matei. Asa sunteti de frumosi bronzati!!!
Va
ungaras spune:
Am revenit. Am vizitat blog de Noce si am vazut un film atata de frumos ca am inceput sa plang. Si nu e film, e viata.
Noce, sunteti o familie frumoasa si fericita, aveti un baietel dulce foc. Sunteti minunati!!
noce spune:
Inutsa, chiar vroiam sa-ti scriu ca poate-s dintii si nu foamea cauza pt care se trezeste noaptea. Daca o alaptezi inca, poti sa mai amani o vreme laptele de vaca. Se spune ca bebeii refuza instintiv ceea ce nu le face bine. Cine stie?
Unguras, multumesc. Cred ca mi-a iesit filmuletul spectaculos, desi vroiam doar sa pun mai multe poze din cartier la un loc. Eu am o prietena care a alaptat luni bune doar dimineata si seara, pt ca lucra. A avut lapte pana s-a hotarat ea sa nu-i mai dea pt ca ramasese gravi.
Anemona, multumesc Vacanta frumoasa la Valencia! Doamne, ce frumos e acolo! Mie imi e greu sa merg in Spania pt ca ma deprim la plecare Abia astept sa vad poze, sa nu uiti sa mai dai pe aici!
Happy-mami de Filip, 1 august 2009
Giova spune:
noi bine, am fost la a 4-a intepatura, mai facem una miercuri si pe urma repetam exudatul.
Sara Amira si Victor Cristian
Elenada super pozici. sunt niste dulci piticii si ce bine au luat in greutate.
Monica nasol cu vremema asta naspa. Denis este un dulcic.
are o super freza!
Micaalsa cum e Teo? of draga de ea, cum s-a pricopsit cu gatul rosu?
Noce tare frumoase pozele. totul pare minunat acolo. Filip este un bebe .
Anemona ce mai faceti voi? va pregatiti de vacanta?
Inutsa si la noi sunt ploi, dar e mai cald.
Of saraca Bia...dintisorii sunt de vina. sa iasa reepde sa nu o mai chinuie.
Ungaras nu o intarca. si eu ii dau dim. si seara. cateodata seara bea lapte de crestere si nu san, dar pt. aia tot am lapte. In plus in concediu nu ai bataie de cap cu prepararea lui,.
revin cu poze din weekend.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
ungaras spune:
Noce Giova multumesc.
Fac asa: incerc sa scot mulsul de la 12 ziua. Acum de exemplu ar trebui sa ma mulg si nu o fac. Sa vedem ce se intampla. Ma mulg diseara cand ii dau fetei.Si daca merge treaba si se regleaza cat de cat, mai tarziu o sa incerc sa scot si mulsul de la h 23. E, ala parca nu ma deranjaza asa tare.
Noce, Filip cand se trezeste serveste micul dejun direct, adica solide sau capata si laptic dimineata devreme?