**LMA Iarina si Bogdan**Iulie-august 2009**(42)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ungaras spune:

Giova,o pagina in urma zice ca a dat scutecul pentru copro dar seara si dimineata tot i-a dat doza de antibiotic. Oricum nu mai conteaza, eva sa fie bine; si o sa fie.
I-am dat cam jumatate de cutie de zmeurica. Ce eu sa nu mananc?
Inutza, sunt gustoase, deaia m-am si bagat sa-i dau. Capsunile la fel, foarte bune, trebuia sa-i dau dupa un an nu? Pai cand o sa aiba ea un an s-au dus capsunile si e pacat. Nu a facut alergie.
Acum innainte de baita se juca la bucatarie. A deschis usa de la dulap, a bagat degetelele si apoi a inchis-o . Vai ce a mai plans, deabia am potolit-o. Am luat-o de acolo si dupa un minut era innapoi, iar a bagat degetele, iar a inchis usa peste, iar urlete.Ii place urerea bag de seama.
Vreau sa vad si eu un Pepitzel. Ma gandesc ca pe cont nu?
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

TEODOR!!
Maria Luiza de IvanoiuAdela!

Am vazut-o pe M-C mancand zmeurica. Foarte tare!!!

Iar de Pepitzel ce sa mai spun...se descurca super in situatii limita (vezi evadarea de sub scaun), iar jeansii ii vin bestial! Foarte tari pozele! O familie foarte frumoasa!

Blanca, te inteleg perfect ca asteptarea e grea si nu poti sa stai asa fara sa faci nimic. Intradevar, la copro nu cred sa iasa nimic daca i-ai dat antibiotic inainte. La Maria de ex.la urocultura si antibiograma a iesit germenele rezistent la sumetrolim. Eu te-as sfatui sa-i dai si ceva gen debridat sau hidrasec si musai probiotice. Sanatate multa Evei!

Uliiasi, sanatate lui David!
Sanatate tuturor puiutilor bolnaviori!

------------------------------
Corina, mami de Maria Alexandra (07.08.09)
Botezul Mariei (18.10.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Asa e, Ungaras are dreptate..seara i-am dat antibioticul si dimineata am luat proba de copro..insa zic eu ca o doza de antibiotic nu distruge tot acolo..mai ales ca presupun ca kk era deja strans in colon pe acolo ()..oricum acum am inceput si continui 4 zile cu antibioticul.
Vad ca kk se regleaza desi ieri tot a avut mucus prin el.

Pana miercuri e cale lunga...

I-am dat si Debridat insa la mine nu problema diareei este..ci a kk-ului cu mucus gelatinos..insa am zis sa nu stau asa...ca daca e virus sau altceva mai bine il omor din fasa.

Eu la probiotice nu ma prea pricep? Cine imi da un sfat?

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Am mai incarcat si noi poze de pe la 10 luni

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liluc spune:

Blanca incearca Protectis - picaturi probiotice. Sunt cele de la Biogaia si sunt foarte bune (le gasesti in farm Dona sau centrofarm parca). Eu i-am dat pe la 6 luni o luna de zile (cat a tinut sticluta) si de atunci nu am avut nici o problema cu tranzitul si chiar pot zice ca a mancat de toate... deh, e o pofticioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

Blanca, tot Protectis am folosit si eu. 5 pic/zi pentru echilibrarea florei intestinale distruse de antibiotic. Alt probiotic nu am folosit asa ca nu pot sa fac nici o comparatie. Ma tine cam 3 sapt o sticluta. Am luat de la Centrofarm.

------------------------------
Corina, mami de Maria Alexandra (07.08.09)
Botezul Mariei (18.10.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

dragelor!
Noi ieri am fost plecati in Szeged la Zoo, la papam peste bun...sotul a mancat ciorba de peste...doar e cea mai buna din zona si pe urma la ceva cumparaturi de hainute si borcanase. Marco s-a ales cu o groaza de tricouri si pantaloni scurti, mai mult din bumbac, consumabili pt. gradi. Pt. cei misto in carouri astept reducerile.

Baieti acum sunt la film, Toys story 3 si eu pregatesc pranzul lui Edi.

Ungaras sorry, am inteles eu prosti.
Blanca sper sa nu fie afectata proba din cauza antibioticului...ar fi pacat ca nu stii ce s-a intamplat.
Picaturile de care zic fetele sunt foarte bune, printre cele mai bune.
Tare dulce si mumoasa este Eva. vad ca s-a distrat de minune in piscinutza aia. super faina.
Inutsa ma bucur ca a inceput sa bea Bia lapte normal. Incet-incet poate se da pe brazda.

Codrin Ioan, Maya Raisa, Marie Cleopatra si Clara Maria
sa cresteti mari si sanatosi puilor!

si duminica frumoasa sa aveti.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Buna fetelor
Am aterizat si noi acasa. A fost foarte frumos la mare iar piticii s-au comportat exemplar.

Vineri am implini si noi 11 lunite. Nu imi vine sa cred ca urmatoarea aniversare e de 1 an. Doamne ce repede mai trece timpul. La 11 lunite piticii merg foarte bine tinuti de o manuta si mai fac si doi trei pasi singurei. Ana are 10870 gr iar Matei 9450 gr. Ana are doi dinti jos si unul sus iar Matei are un singur dinte jos.
Azi noapte matei mi-a facut temperatura 38,8 dar cu toate astea avea chef de hilizeala. I0am pus un paracetamol iar dimineata avea 37,7. Sper sa nu mai faca. Nu stiu de la ce o fi facut dar ma rog sa nu fie iar de la vreo infectie urinara. Miercuri cred ca o sa merg cu ei la pediatru ca nu am mai fost de mult timp.

Nu am apucat sa citesc absolut nimic din urma dar sper sa o fac incurand.

Daca vreti sa vedeti poze de la mare o puteti face aiciiar filmulete cu piticii de la mare www.youtube.com/my_videos" target="_blank"> aici

va pup pe toti

elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

buna fetelela noi e o vreme ff urata ploua de ieri in continu.DENIS e un alintata si jumatate,face numai prostioare,scoate tot de prin dulapuri ,rupe reviste,ziare tot ce prinde si se tine numai dupa mine nui chip sa dispar din fata lui ca si incepe sa se alinte,se face ca plange si ma striga.se tine de pantaloni mei si merg asa cu el prin casacomod nu?
ELENADA imi pare bine ca va_ti distrat la mare si va trimitem un pupic poate nu mai face febra MATEI
GIOVA a fost frumos la zoo nu?si noi maine ne ducem la aquario sa vedem pesti,delfini,pinguini si ce or mai avea pe acolo
BLANCA frumoasa foc printesa ta
am pus si noi pozici in albumul DENIS_STEFAN daca vreti sa ne vedeti,va las ca ma vrea gogoselul

monica mamica fericita de denis stefan 8.07.2009
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Elena, ce dragalasii sunt puiutii tai . I-ai dus cu alte carucioare? E mai comod asa? Ati facut si plimbarea de dimineata sau doar aerosolii de seara? Cu mancarea cum te-ai descurcat cu ei? O gramada de intrebari. Si noi mergem saptamana viitoare la bulgari.
blanca, ce dragalasa e Eva

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput