**LMA Iarina si Bogdan**Iulie-august 2009**(42)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Rez la copro abia pe miercuri ..pai stau asa pana atunci? Nu prea imi vine..asa ca ii dau antibioticul...

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Meleea hau ca scapati voi de tusea asta. stodal i-ai dat?
va asteptam cu vesti bune.
Blanca e mult pana miercuri, e drept...dar macar azi mai stai sa vezi cum e.
Eu la nicio enteroviroza facuta de Marco nu am dat antibiotic. doar regim, saruri de hidratare si atat. si el a si varsat si a avut si scaun moale. acum tu faci cum crezi si cum simti.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

am deschis si eu un capitol de la Odisee. am dat exact peste cel care incepe cu data de 19 iunie...m-a apucat nostalgia rau de tot....
cine se gandea atunci ca in 10 zile apare gogoasha mea?

ma uit la el cum doarme asa d elinistit in patutul lui...pe ultima treapta...si ma mir ce baiat mare am.

www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Buna, mamici!
Noi am trecut pe antibiotic dupa ce aseara a facut din nou 39 de grade, a patra zi de febra...Si e posibil totusi ca nici atunci totusi sa nu fi trebuit sa-i dau antibioticul. Dar cum sa mai astept dupa 4 zile de febra care nu cedeaza?! I-am pus si un supozitor de novocalmin aseara cand a facut febra mare, pe care l-a dat afara dupa 5 minute cu un kk. Asa ca i-am pus un paracetamol. Si nu stiu daca o fi apucat sa se absoarba novocalminul si sa fi avut prea multe antitermice odata, sau poate o fi fost efectul de la antibiotic...dar azi noapte i-a scazut temperatura asa de tare, de nu a mai ajuns la 36. Avea numai 35 cu ceva...si am intrat in panica. I-am schimbat pe parcursul noptii 3 bodyuri care s-au facut leoarca de transpiratie, in conditiile in care mie imi era frig si mi-am pus o patura suplimentara pe mine. Iar dimineata pampersul era uscat complet. Normal...daca toata apa era in bodyuri..
Eu la 3 dimienata cautam pe net despre hipotermie si transpiratie rece la copii...n-am gasit mare lucru. Dimineata cand am sunat pe doctorita de la Bucuresti s-a cam speriat de ce i-am povestit si m-a trmis repede la spital. Pana sa ajungem la spital David a papat un biberon cu lapte, a facut si pipi si a facut si temperatura de 37.2, absolut normala. O sa-i facem un examen de urina maine sa vedem daca are vreo infectie urinara, dar ma indoiesc ca ar avea.
Vi s-a intamplat vreodata asa ceva sau ati auzit? Sincer...parca prefer sa aiba febra si sa-i pun un antitermic, decat sa aiba temperatura sub 36...nu stiu de ce se intampla asta.
Acum inca transpira, acum trebuie sa-l schimb, dar a patrulat toata casa, ma gandesc ca o fi transpirat de la asta, temperatura a oscilat intre 36 si ceva si 37.7, ceea ce e bine. Da Doamne sa nu mai scada sub 36.
Cam asta pe la noi. Intre timp am admirat-o pe M-C cum balota la zmeurele, supeeeer! Ar fi bagat draga de ea toate zmeurele alea in gurita daca nu-i lua mami cutiuta de sub nas. Dulce rau!
Acum sa ma bag si-n contul comun sa vad noutatile.
Pupici la toata lumea!

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungaras spune:

Uliiasi, multa sanatate lui David, imi imaginez cat de urat poate sa fie sa il vezi bolnavior. Cum spuneam, eu nu m-am lovit de deastea,habar nu am cum as reactiona, ce as face.
Blanca, sanatate Evei, sa fie bine. Dureaza incredibil de mult pana primesti rezultatul,mai ales ca e weekend.
bolnaviorii si sa aveti un sfarsit de saptamana linistit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungaras spune:

Blanca dar daca i-ai dat antibiotic, sunt sanse mari sa nu iasa nimic la copro. Normal analiza se face prima si apoi se da tratamentul. Dupa antibiotic ce a fost a murit nu? Zic si eu

Mergi la inceput

Uliiasi nu am mai auzit de temperatura asa mica...bine ca si-a revenit piticul. sananate si sa scape repede.
Ungaras, Blanca nu i-a dat antibiotic cand a dus analiza la laborator. cel putin asa am inteles eu.
de ce nu ai lasat fata sa pape toate zmeurelele?

Edi nu a papat la pranz...am facut o tocana dde pui cu cartofi inauntru, din care am mancat si noi. am cam sarat-o pt. gustul puiului...dare a fost fara intentie. poate din cauza asta nu a vrut.
a baut laptic si seara a mancat iaurt.
Poate maine o hali mai bine.

La noi a fost ploaie, furtuna, grindina...tot ce vrei si ce nu vrei.
o seara placuta sa aveti.

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

ma laud si eu ca Biuta a baut un pic de lapte uht, integral. ii e sete si se intinde dupa canita, in care e lapte, bineinteles . bea cu sete, apoi da de gustul laptelui si ia canita de la gura. apoi mai bea un pic . cand refuza, cand accepta... poate o sa accepte macar lapte uht. adevarul ca laptele de bebe, fie el praf sau gata preparat, nici mie nu imi place la gust defel.
in schimb are 2 nopti de cand ma termina. se trezeste si plange, o pun la san, nu vrea sa suga, pe picioare leganata-nu , adoarme apoi cu chiu cu vai si peste 30 min o luam de la capat . si plange dormind, nu oricum, cand o trezesc se mai pototleste, da'greu de tot.... i-am dat ieri niste nurofen, ziceam ca o fi de la dinti da tot a mai plans

multumim de aprecieri la adresa gazei

mqqm da, sunt destui mimi. si isi schimba locul unde sunt evenimente si aflux mai mare de oameni.
ce meniu variat are pepitzel

uliiasi te inteleg f bine caci si Bia mi-a facut febra, chiar si peste 39 vreo 4 zile si doar ii scadea la antitermice apoi iar urca. dar uite ca era de la roseola infantum si bine ca nu i-am dat antibiotice. tre sa ai nervi de fier cu bebeii, sa poti rabda, dar greu mai e... sanatate!
nu am auzit de temp mica...

blanca, meleea sanatate puilor!

ungaras cum papa ea zmeura . sunt dulci zmeurele la voi? aici mai toate fructele sunt niste acrituri de ti se face gura punga, brrrr.....
sa o tineti tot asa fara boala! ce fain ca ai gasit un conational
eu mor cand vad cum alti bebei stau in scaunul de masa. a mea se foieste pe toate partile, se invarte, se ridica in picioare, tre sa ma invart in jurul scaunului cu lingurita. cand ii dau sa apuce ea cu manuta mancare, o face pireu, o arunca , e jale, in gura duce putin si apoi scoate limba afara si da totul jos ca i se par a fi prea mari bucatile . e tot mai capoasa asta mica

giova aici a fsost ploaie, chiar furtuna, ieri

Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

mqqqqqqqqmmmmmmmm fii-mea a izbucnit in ras cand l-a vazut pe pepit in ... "piscina" lui transparenta. adica, nu ii e rusine in pielea goala in fata unei don'soare ? e bestial pepitul, dom derector

Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

MQQM,vizionat filmuletele si pozele.....Pepitzel e dulce cu ochisorii lui expresivi,sunteti frumosi toti-toti....tu fotomodelPoze cu picatura de apa in varful nasucului e atat de frumoasaaaaaPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput