**LMA Iarina si Bogdan**Iulie-august 2009**(42)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Sanatate multa puiutilor bolnaviori!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Pe mine chiar m-a apucat melancolia.....citesc odiseea de anul trecut,fix 17 iuniePooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Azi a facut 2 kk tari si frumoase iar acum pe seara mi-a tras un mucus de toata frumusetea ...am sunat pediatra pe care doar ce o sunasem de dimineata sa ii zic ca totul e ok...ma intrebat de firicel de sange si am vazut ieri ceva acolo azi nu..dar kk de azi (cel cu mucus) prea era gelatinos asa ca ea mi-a recomandat antibiotic Sumetrolim sirop..ii dau desi sunt eu reticenta la antibiotic..insa nici asa nu o las..doctora a zis enteroviroza

..insa vad ca nu a facut febra, varsaturi..insa kk asta e tare ciudat..gel nu alta

si azi in total 4 kk...ieri 5

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungaras spune:

Buna seara!,
Mai intru si eu asa, sa va salut
M-C are 10 lunitze si asa sunt de fericita ca nu a avut nici o problema de sanatate pana acum. Sper sa trecem anul tot asa.Are 8600g dar arata f bine. Nu imi vine sa cred ca inca mai poate sta in scoica. Incearca si ea sa stea in picoare fara sa se tina si merge tinuta de manuta.
Am citit ca vorbeati de kk moale, Eva parca. M-C a facut kk moale de 3-4 ori pe zi doua zile la rand, fara altele. Eu nu m-am gandit nici o clipa ca ar fi bolnava. Cum sa nu faca daca mananca capsuni, pere, piersici si bea lapte batut? e innebunita. Eu beau lapte batut in fiecare zi si cand ma vede tipa, plescaie si zice 'ata',' mama ata'(Asta). Si bea cu o viteza, ii e frica ca ii iau cana.
Saptamana trecuta am cunoscut o fata din bucuresti care locuieste aproape de noi si e gravidutza in 5 luni. Asa de bine mi-a facut sa stau de vorba cu ea... Mi-am adus aminte de acum un an si ea are atatea intrebari si e atata de speriata. Sper sa-i fiu de ajutor.
Daca ne intelegem bine ma gandesc sa ii botez.
Am pus aici un filmulet cu zmeurica mea cand mananca zmeurica
http://picasaweb.google.nl/mcatalinasp/LunitzaAZecea#5479536733372731250
Va
Mi-am amintit ca la biroul de consultatii vorbeau ca toate problemele de kk la bebei vin de la ce mananca in special de la carne. Toate bacteriile astea care fac atata rau se afla in carne. Acuma da-i carne ca-i buna, nu-i da carne ca nu-i buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuisaTL spune:

Citat:
citat din mesajul lui blanca000

Azi a facut 2 kk tari si frumoase iar acum pe seara mi-a tras un mucus de toata frumusetea ...am sunat pediatra pe care doar ce o sunasem de dimineata sa ii zic ca totul e ok...ma intrebat de firicel de sange si am vazut ieri ceva acolo azi nu..dar kk de azi (cel cu mucus) prea era gelatinos asa ca ea mi-a recomandat antibiotic Sumetrolim sirop..ii dau desi sunt eu reticenta la antibiotic..insa nici asa nu o las..doctora a zis enteroviroza

..insa vad ca nu a facut febra, varsaturi..insa kk asta e tare ciudat..gel nu alta

si azi in total 4 kk...ieri 5

"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

My precious baby girl...

Blanca, am trecut si eu prin asa ceva. Eu te-as sfatui sa-i faci pentru linistea ta o coprocultura! Daca e ceva cu siguranta va aparea la analiza si sa-ti dea si antibiograma pentru a vedea exact la ce e rezistent. Abia apoi daca este cazul, se intervine cu antibioticul!
Sanatate multa Evei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Sanatate bolnaveilor, sa treaca repede toate!

V-am trimis un meci de fotbal fresh de ieri pe contul comun, luati-va cate o bere. edit: si link la poza cu scutecul smecher.

Inutsa, vazut Bia frumoasa! Oamenii aia statui tot pe strazi sunt prin italia? :))

unguras, am ras de m-am inecat cum infunda MC la zmeura.

Si pepitul se diversifica de zor, baga bine, acu si are cu ce ca m-a apucat pe mine gradinaritul (vai de mama lor, plante). Asa ca azi a servit asa: o mana de pamant, o mana de mancare de-a cainelui (pfuah si respiratia ii mirosea a boabe de-alea), a lins vreo juma de metru de furtun de stropit iarba si i-a ros capatul, iar ca desert, capatul de la lesa cainelui pe post de bombonica la supt. Si am uitat, ceva portocaliu, habar n-avem ce o fi fost, a disparut repede de pe limba. Ce ma faaac??? Macar se imunizeaza omuletzu' cu toate astea? Eu nu-mi amintesc asa ceva de la ceilalti... Cosmar! Nu mai stiu pe unde sa-l tin, in casa 3 porti de protectie am instalat deja si tot gaseste cate o usa deschisa sa explore. E indeosebi atras de bai, de tomberoane, de ghivece si bolul cainelui si pandeste. Acu' serios, daca nu se imbolnaveste de la aventurile de azi, dau de baut...

Pupaturi la tufa!

pepit
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Luisa Mda...i-am dat scutecul acum lui J sa se duca sa duca analiza pentru coprocultura..insa aseara si acum tot i-am dat doza de antibiotic...

de dimineata mi-a facut un caca de consistenta normala dar cu mucus prin el.

Ungaras eu ma plang de kk Evei dar nu pentru ca e moale (gen diaree) ci pentru ca are mucus prin el sau e numai mucus.

Ufff

Mq sa dea Domnul sa nu ia nimic pepitu'.

My precious baby girl...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani fericiti Teodor!

mQQm, si Vladimir mananca tot ce prinde. pana si copiii s-au specializat in a ii scoate din gura diverse...doar ca nu reusim mereu, plus ca isi foloseste foarte bine cei doi dinti pe care ii are. SI dupa cum v-am, spus mananca nisip, dar incanttati serioase. Stau si ma gandesc daca nu are totusi legatura febra cu asta, plus ca a avut si el doua scaune mai proaste.

Multa sanatate tuturor zmeurelelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Teodor copil frumos! numai bucurie sa aduci parintilor si multa multa sanatate!

Ne-am trezit de dim., l-am dus pe Marco la gradi si pe urma am plecat la vaccin...a 3-a fiola. Poate apar si la noi reactiile alea, dr. zice ca nu e obligatoriu...vom vedea. sper sa nu-l fi intepat degeaba, ca de asta imi pare cel mai rau.

Ieri mi-am pus si eu cei 2 dinti pe implanturi. azi mai merg sa vedem pt. partea cealalata, unde mi-a dat jos lucrarea.
sper sa termin odata ca eu m-am saturat de cati bani am bagat deja, si sotul s-a saturat de nemuncit si stat cu copilul.

Mi-am luat si cateva kg de capsuni sa fac gem, sper sa apuc. tare bun a fost cel de anul trecut.

Denis Stefan, Sara, Bryce Mihai si Ioana Teodora
sa cresteti mari si sanatosi, puilor!

Maria Luiza printesa de Adela! sa cresti mare si sanantoasa!

Blanca si eu as zice sa nu-i dai antibiotic, o fi sumetrolinul mai slab dar tot este. asteapta rezultatul de la coprocultura, daca tot l-a dus J.
Ungaras tare haioasa e MC. ii plac zmeurelele, ar trebui sa incerc si eu sa-i dau. ma bucur ca nu ai avut probleme de sananate cu ea, foarte bine, tot asa sa o tineti.
mQQm si Edi baga in guritza tot ce prinde. daca gaseste o firimitura pe jos, s epune pe burta si o ia cu limba. nu mai zic cat ascund jucariile mici ale lui Marco, si tot le gaseste. Pamant si noi am mancat.
tare dulce mai este in scutecul de jeans si cum doarme in carucior.
Si eu am mingi dintr-alea, sa i le scot sa se joace baiatul. noroc cu tine.
Ce bine seamana pepitzel cu domnisoara surioara.

fug sa-i fac pranzul, caci imediat plec la dentist.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

buna fetele,

nu am recuperat tot, din uma, am intrat doar la ultima pagina...
Blanca, si noi inca mai aveem mucus in caca de la ultima viroza, dar mi-a spus medicul ca dureaza o perioada pana se elimina tot dupa intestin si sa am rabdare si sa am grija cu mancarea, sa nu introduc tot ce manca inainte odata....sa o iau treptat . plus ca trebuie sa am grija cu laptele ,daca vad ca e mai moale sa mai astept. oricum Alex nu mai vrea nici laptele fara lactoza ,i-amdat de 2 ori lapte mili ca nu mai stiu ce sa-i dau si vad ca l-a baut.

parca nu mai terminam cu imbolnavirile... acum tuseste urat rau

mai revin

http://picasaweb.google.ro/meleea9

http://picasaweb.google.ro/alexandruzmeurel/56luni#

Mergi la inceput