**LMA Iarina si Bogdan**Iulie-august 2009**(42)
Raspunsuri - Pagina 3
pooh spune:
Neata!!!!!Cu intarziere,La multi ani,Dinu Maximilian!!!!Anielas,te inteleg perfect,exact aceleasi sentimente am si eu.....si cu cat se apropie ziua lui de nastere,cu atat devin mai puterniceZilele trecute am sarbatorit-o si pe Timea,si ma gandeam cat de norocoasa sunt cu 2 copilasi minunatiMi se pare ca zboara timpul foarte repede,parca cresc prea repede....as sta numai cu ei sa savurez fiecare secundaInutsa,am vazut-o pe Ina-frumusica,m-a cucerit din nouBlanca,cum mai e Eva?A mai facut kk?E perioada enterocolitelor,mie mi-e groza....Timea abia a implinit 1 anisor si am stat cu ea in spital 2 zile....a fost groaznicEa deshidratata,cu perfuzii,noi speriati si ff. tristi......Dar am scapat relativ usor si repede,sper sa nu mai repetam experienta......Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
pooh spune:
In rest noi suntem bine,cu tot mai putin timp pt. calculator.....Misuna peste tot,deschide si scoate din dulapuri,sertare,incepe sa se catere pe pat,cutia de jucarii,sunt tot timpul cu ochii pe elMa mag la vizionat poze,daca ma lasaPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
Cornelia spune:
La multi ani fericiti Dinu Maximilian!
La multi ani fericiti Timeea!
La multi ani fericiti Monica2008!
Vladimir a avut cea mai proasta noapte de cand s-a nascut. Nu a dormit pana la 5. Face febra de aseara, maraie, plange. Cred ca a luat virusul de la Stefan, plus ca il chinuie un dintisor. M-am saturat de virusii astia urati . Ne chinuie pe toti de asta toamna intr-una.
Giova spune:
Neatza!
am avut o noapte...horror....dintisorul ala ne chinuie...la Alba a spart gingia, dar nu a iesit. acum incepe sa-si faca loc...se pare ca l-a durut aseara, dupa Orajel s-a calmat.
Timeea printesa de Pooh! sa cresti maresi sanatoasa si numai bucurii sa aduci parintilor!
la cat mai multe lunitze:Denis Stefan, Sara, Octavian si David Andrei
Anielas, Pooh cat te inteleg....si eu ma gandesc si depan amintiri...traiesc fiecare moment...si plang ca o proasta. nu credeam sa mai am asa emotii la bb2, dar uite....ma gandesc ce faceam anul trecut pe vremea asta...la gine cand am fost imi aminteam cu dr. ca acum 1 an eram cam la ultimerle controale. el ma intreba unde a fost de nu am nascut cu el,. doamne ce trece timpul....incredibil!
Inutsa sa scapati repede de roseola asta.ma bucur ca-i place mozarella, edi nu se omoara dupa ea.
Monica suyper cadouri!
Blanca of...cum e Eva? sper sa-si fi revenit. Marco in fiecare vara face un episod de entero.
Nasol cu CM, al meu s-a reglat dupa nasteri, in sensul ca nu mai am dureri asa mari de burta, cu greturi si alte cele. dar tot cam 5-6 zile ma tine.
o zi faina sa aveti.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
blanca000 spune:
buna fete,
deocamdata nici un kk..il astept ca pe painea calda..ieri pana la ora asta avea 4 facute. Sa vedem cum se prezinta...sper sa nu fie entero ca ..sa vad azi..
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
blanca000 spune:
aaaa..Eva zis azi "carii" la jucarii
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
ayda_m spune:
Buna fetele!
Si eu m-am speriat ieri ca a facut Andreea pana la ora 2 de 3 ori kk ff moale...a venit dr s-a uitat si a zis ca nu ar fi entero...nu a avut varsaturi nimic..e vioaie..doar ca de 3 zile nu vrea decat lapte...a zis ca cel mai probabil e de la dinti. Pt linistea mea am sa-i fac si o coprocultura...azi vad ca a facut kk bine doar o singura data.Ii fac si eu orez cu morcovel azi la meniu.
Ayda24 + si Andreea Teodora (9 iulie 2009)
poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici
Dienuta79 spune:
Buna la mamicutze!!!!
LA MULTI ANI!!!!! cu intarziere pentru:Timeea,Dinu Maximilian,Monica 2008 si Alesia Clara
Doresc multa sanatate zmeuricilor bolnavioare
Aseara a cazut Albert din pat,direct in cap,are un cucui in frunte,asta e a 3 cazatura,dar asta a fost cea mai naspa.
La noi de vreo saptamana e frig rau,ploua aproape in fiecare zi,trebuie sa mai scot din hainutele mai groase,care deja le stransesem.
Albert e din ce in ce mai pofticios,nu poti sa mananci deloc de fata cu el,ca daca nu-i dai si lui plange
Am descarcat si eu vreo cateva poze,daca vreti sa ne mai vedeti :
http://family.webshots.com/myphotos?action=refreshPhotos&albumID=577961032&security=KLaohD
uliiasi spune:
Buna, mamici si zmeurici!
N-am mai intrat de multisor si nici mult nu pot sta, ca trebuie sa se trezeasca David.
Noi suntem la Piatra, am ajuns un weekend si la Durau, voi pune poze cand voi avea timp.
Suntem bolnaviori, cu febra de 4 zile, am avut 2 nopti grele, cu febra peste 39, azi noapte pe pe 3 faceam impachetari. Am vorbit cu dr si mi-a zis sa mai astept pana dupa-amiaza si daca revine iar febra sa incep antibioticul. M-a tot sfatuit sa astept sa se faca macar 3 zile cu febra si sa vedem cum progrseaza. Uite ca are febra in continuare, amigdalele mari si rosii si nu mananca si uite-asa.
La multi ani zmeureilor care au implinit anisorul intre timp, sa cresteti mari, sanatosi, norocosi si fericiti!
Revin cand mai gasesc timp, am reusit sa recuperez ce-ati scris. Puup!
Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Giova spune:
Edi a papat 5 capsuni, jumate de peirsica si o para + cereale.
Mai tarziu ii voi da ciorbitza de fasole verde. Am facut pt. noi si tare i-a placut ieri. asa ca azi inauguram asta.
Blanca sunt convinsa ca va fii bine Eva. asta nu e entero. ar mai fii facut kk moale, sau macar varsa. cine stie de la ce a facut...or fi dintisorii.
Ayda si voi in aceeasi oala cu kk moale. sper sa nu fie nici la voi nimic, doar dintii.
Dienutza am vazut pozele. tare dulce este Albert. parca in unele poze aduce bine cu Edi.
Cornelia of...sananate lui Vladimir, sa scape repede de virusul asta pacatos. tare naspa e cu fratiori mai mari. in veci nu isi mai revin astia micii.
Uliias mai asteapta putin sa nu regreti. o fi ceva viral, nu e musai sa fie bacterian daca e gatul rosu. poate scapati de antibiotic. stiu ca e greu sa-l vezi cu febra, dar mai astepata putin.
tin pumnii sa fie bine si sa se refaca repede David.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi