**LMA Iarina si Bogdan**Iulie-august 2009**(42)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Am luat rez la sange si coprocitograma..maine la parazitolocic si joi la coprocultura. Maine sa fac si analiza de candida, sa vedem.

Rezulatatele la sange bune, nimic nu indica nici o infectie. Coprocitograma la fel, totul negativ.
A vazut si dr rezultatele si nu ne cheama la spital, deci nu internare...ce bine ca eu m-am apucat de bagajele de concediu (deja!).

Eva a facut si un kk dupaamiaza si era bun, fara mucus..sa il vedem si pe urmatorul..traiesc acum din kk in kk....of Doamne sa treaca odata.

Oare se poate intoleranta la lactoza la laptele de mama? se poate face o analiza speciala pentru intoleranta asta?

Oricum parca m-am mai linistit (pana la urm kk)...daca nu iese nimic la analize inseamna ca e nimic..nu?..asa trebuie sa fie..sa vedem si de candida si sper sa o rezolvam.

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Blanca doamne ajuta tot asa sa fie rezultatele la urmatoarele analize.

cine e iulie.aug09 ? care pune sarbatoritii zilnic?
e super ideea, dar cum facem cand sunt mai multi intr-o zi

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Io sunt ..pai ma gandeam sa scriem un singur nume al copilului si sa prescurtam Iulie-august..sper sa incapa.

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungaras spune:

Buna seara,
La Multi Ani !Rares si Vladimir, sa cresteti mari si sanatosi si fericiti!
Elenada, multumim pentru cantecele. Asa e , cel cu fluturasul e... eu nu am inteles ce mesaj vrea sa trimita cantecul asta
Noce, eu am luat carutul mai mult pentru cuburi. Ii plac mult de tot si norocul nostru ii place sa si impinga la el.
Giova, am citit ca ai fost bolnava si ca ti-a trecut. Bravo. Asa e , tu nu stii ca mamele nu au voie sa se imbolnaveasca? Cand ai intrebat, M-C nu mergea in picioare. Azi am fost la plaja si a facut cativa pasi prin nisip. Asa ca maine mergem iar. Acasa nu vrea sa incerce.
Am vazut-o pe Laura dansand si pe mami facand galerie
Dienuta, ce-i dai lui Albert sa manance de doarme pana la 9?
Am vazut poze cu baietel frumos foc.
Eu aseara i-am dat formula M-c sa vad daca papa. Nici macar nu a rasuflat. super. I-am zis sotului'sa vezi ca acum doarme si pana la 10". De unde, s-a trezit la 5. Oricum ma bucur ca papa.Cand venim in rom, eu am iar o gramada de treaba asa ca poate fata sa se duca cu tati la tara si sa pape formula 2,3 zile.
sa va zic ce am patit sau ce nu am patit
Se juca cu un tel mobil de jucarie care are o antena mica dar nu atasata. E PARTE DIN TELEFON. o SINGURA BUCATA. e, rodea la antena aia. La un moment dat a inceput sa tipe, sa tuseasca urat de tot, sa planga... am luat-o in brate repede si m-am uitat la telefon. Antena nu-i. I-am bagat degetul in gurita, nimic. fuga la geanta sa iau telefonul, nu-i, cheile de la casa nu-s, nu mi-am mai adus aminte nici numarul sotului. Pur si simplu creierul meu nu a mai functionat. Apoi nu stiu cum am luat iar telefonul ala in mana si m-am mai uitat odata, normal ca antena era la locul ei, doar ca eu m-am uitat la celalalt capat. Nu stiu ce a avut, s-o fi lovit, habar nu am.
Concluzia- eu nu-s pregatita pentru urgente, e cazul sa ma organizez un pic. Nu zic ca si telefonul meu era in geanta si cheile atarnau in cui dar eu nu le-am vazut.
Asta e, poate a fost asa,un sut, sa imi bage mintile in cap.
Va pup, o noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

La multi ani, Vladimir! Cornelia, sa-ti traiasca fericiti toti iedutii!

La multi ani Beatrice, de siacob! I love numele tau!

La multi ani, Rares!

unguras, felicitari pt ca merge MC. Si ma bucur ca nu a fost nimic si ai timp sa te aduni. Am patit si io una cand era de vreo 6 luni, sa vezi ce teme mi-am facut, si curs de cpr de la fiu-miu am luat.

Vineri, venind din parc acasa, pe langa locul de joaca m-am intalnit cu un... coyote. Ce pacat ca n-au astia un emoticon de-ala cu o spariata cu gura deschisa larg asa, tipand fara voce. Aia as fi fost eu! Nu stiu cum se traduce numele animalului, un fel de corcitura de vulpe cu lup, brrrr. Ne-am uitat unul in ochii celuilalt, eu n-am miscat. Asta mic, in carucior, incantat nevoie mare ca uite catzelul (bine macar ca una din putinele dati cand nu l-am luat si pe caine). Dupa ce m-a studiat s-a intors tacticos si calm s-a dus la locul de joaca pentru copii. Mi-o fost cam frica, drept sa spui. Si de maine o iau iar la plimbare, dar sper sa nu-mi mai iasa in fata nimic mai mult decat fauna obisnuita, ca merg sa-mi iau pusca.

pepit
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

LA MULTI ANI, VLADIMIR! PUPICI PENTRU MAMICA LUI, sa te bucuri de cei 3 minunati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani fericiti Beatrice!

La multi ani fericiti Rares!

Va multumesc pentru urarile de ziua lui Vladimir. Mi-au mers la suflet .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivanoiuadela9 spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Cu intarziere vreau sa urez si eu LA MULTI ANISORI zmeuricilor ce au implinit un anisor:Ingrid Cristiana ,Tudor Mihai ,Evelina Maria ,
Roan,Dinu Maximilian ,Teodor ,Ania Ruxandra , Ioana ,Robert Constantin ,Rares ,Vladimir si sarbatoritei de astazi Beatrice.Sa cresteti mari,sa fiti sanatosi si fericiti sa ascultati de parintii minunati!LA MULTI ANISORI zmeurici scumpe!

Minunea noastra mult asteptata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Buna fetelor

La multi ani Ioana, Robert, Rares, Vladimir, Beatrice! sa cresteti mari si sanatosi si sa va bucurati parintii.

Ma bucur ca v-au placut cantecele. Ignorati si voi cantecelul cu fluturasul.

Piticii sunt bine. Refuza orice fel de mancare gatita. mananca cu pofta fructe cu branzica si iaurtel. Ma intreb cat or sa traiasca cu atat.
Au venit parintii mei la mine si mai respir si eu putin. Acum negociez cu ei sa ii i-a pe pitici o saptamana la ei. Desi nu stiu daca pot sta fara pitici simt nevoia de o mica pauza. Chiar ma simt foarte obosita. Sunt o mama denaturata ca ma gandesc sa stau fara copii dar am obosit rau.

Va pup fetelor

elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput