**LMA Iarina si Bogdan**Iulie-august 2009**(42)
Raspunsuri - Pagina 19
Giova spune:
Beatrice zmeurica dulce si frumoasa! sa fi sanatoasa, norocoasa si numai bucurii sa aduci parintilor!
Am trimis copilul cu bunica in parc...si eu lenevesc...pana se intorc ei. pe urma merg la dentist....brrrr.
Marco e la gradi. diseara pleaca socrella la arad la neamuri si gata...am scapat de ajutor....
Blanca eu ma gandeam sa trecem LMA si numele la toti copii(doar unul dintre ele), fara iulie-aug.09....cu siguranta stiu mamicile unde sa intre. vad ca nu sunt mai multi de 3 nascuti in aceeasi zi. ba sunt...6 in 14 august.
mQQm am trimis in contul comun cantecele. mai incarc azi si cutiutele muzicale, le am cam pe toate.
BBbbbbrrrrrrr....nasol! bine ca si-a vazut de drum si nu va atacat....te cred ca te-ai speriat, eu as fi luat-o la sanatoasa....ca asa fac si cu cateii si nu e bine.
Ungaras felicitari pt. primii pasi in nisip! tare gagica ta daca numai pe nisip merge. e mai greu asa.
Bine ca nu s-a intamplat nimic, s-a lovit cred ca in antena aia, cine stie.
Elenada de ce sa fii o mama denaturata ca ii trimiti la bunici. mai respiri si tu, te mai odihnesti, ca ai nevoie.
si eu l-as trimite pe Edi, dar nu vreau sa-l intarc numai ca sa ma relaxez...EU as fi o mama denaturata, daca as proceda asa.
Cornelia cum ati petrecut? poze? hai nu mai fi asa de scurta in mesaje.
O zi frumoasa sa aveti, fug la .
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
Corinna1982 spune:
BEATRICE! Sa fii sanatoasa, frumoasa, desteapta, sa ai noroc si fericire!
Blanca, multumesc, sper sa ajung pana pe 7 cand plecam in concediu.
Am reusit sa incarc poze:
http://picasaweb.google.com/CorinnaRadulescu/Maria#5487730264018974002
------------------------------
Corina, mami de Maria Alexandra (07.08.09)
Botezul Mariei (18.10.09)
Corinna1982 spune:
Am descarcat cantecelele. Multumesc fetelor!
------------------------------
Corina, mami de Maria Alexandra (07.08.09)
Botezul Mariei (18.10.09)
ylla2009 spune:
LA MULTI ANI RARES!!
LA MULTI ANI VLADIMIR BAIAT FRUMOS!!
LA MULTI ANI BEATRICE FETITA SCUMPA !!!
IMI CER SCUZE DE INTARZIERE DAR SUNT LA AI MEI.
Luca a inceput sa prinda curaj si sa plece singurel pret de cativa pasi,nu o sa insist cu ham ca nu ii place,se aseaza in fund.
CORNELIA asteptam pozici mami!!
BLANCA sper sa fie bine EVA si sa plecati linistiti in vacanta.
MQQM curajos PEPITUL la intalnirea nefericita
DIENUTZA frumos foc ALBERT.
Maine seara plecam acasa ,si miercuri si joi le am rezervate pt pregatiri..o sa mai intram sa vedem ce faceti..pupici tuturor!!!
Cornelia spune:
De poze nu mai am timp deloc. Acasa abia ma mai apropii de calculator, iar la birou nu ma pot intinde cu asa ceva.
Nu va spun ce stare am, ca de ieri imi vine sa bocesc intr-una. As vrea sa pot da timpul inapoi sa mai traiesc clipele cu Vladimir nou nascut. Cred ca nasterea lui Vladimir si perioada de nou nascut au fost cele mai fericite momente din viata. Stiam ca o sa tanjesc dupa ele si am incercat sa sorb fiecare moment ...dar acum mi se par asa de departe.
Ieri l-am si dezmotat , dupa care l-am si tuns scurt, pentru ca era foarte caraghios cu parul lipsa si cu celelalte cateva fire lungi . Este asa de dulce acum, ii ies in evidenta ochisorii asa de expresivi, dar ... nu mai este bebe , e baietel.
Edit: de pe tava la mot a ales o lingurita (un mic "polonic" de la Ness ), pe care a trebuit sa i-o iau cu forta din manuta, ca nu mai vroia sa aleaga altceva, apoi o minge de baseball (mare sportiv ) si in cele din urma creionul. Lingurita i-am pus-o in ultimul moment si Stefan a comentat ca sigur o va alege . E un mic bucataras baiatul meu . Seara, i-am mai pus o data tava in fata, de curiozitate si bineinteles ca tot polonicul l-a ales .
blanca000 spune:
BEATRICE sa cresti mare si sanatoasa, si sa ii faci mamei numai bucurii frumusete mica LA MULTI ANI!
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
pooh spune:
In sfarsit am si eu un pic de respiroBalazs doarme,Timea se joaca singurica,draga de ea,eu savurez un ceai si stau la forumeala.Dienutza,ce dulce e Albert.....Ne Am vizionat pozele impreuna cu sotul meu,intotdeauna ii arat bebelusul care semana atat de bine cu Balazs la cateva luni.....Blanca,cum mai e Eva?Spor la impachetat...Ungaras,brrr,ce patanie,imi dau seama ca te-ai panicat si te-ai speriat ff. tare.....Cand era Timea bb de cateva luni,s-a innecat de la un siropel,administrat cu seringa.....M-am speriat enorm,nu mai primea aer,s-a invinetit toata,era horror.......MQQM,phiiiii,dar cum a ajuns animalul la voi?sau voi la animal?Wow,ce sperietura.....Elenada,sapt. trecuta si Balazs a stat 2 zile la socrii.....ok,la noi in casa era mare balamuc,tocmai ne instalasem clima,dar parca tot m-am relaxat un pic....asa ca nu te simti vinovataCornelia,pune urgent poze,tare curioasa m-ai facut......Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
pooh spune:
Corinna,ai o printesa tare zambareata....si ce frumos sta ea pe olita.....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
Giova spune:
am trimis in mail vreo 6 mesaje cu cantece din Cutiutele muzicale.
nu stiu care din ce cutiuta face parte, nu cred ca e important asta.
mai am de trimis, dupa ce culc copilul.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi