**LMA Iarina si Bogdan**Iulie-august 2009**(42)
Raspunsuri - Pagina 17
andreea_1979 spune:
Va rugam si nou un vot:http://romtelecom.desprecopii.com/index.php/voteazat/validare/22581206
Dienuta79 spune:
LA MULTI ANI VLADIMIR!!!!!!!
Andreea v-am votat
http://family.webshots.com/album/577961032KLaohD
Corinna1982 spune:
RARES!
VLADIMIR!
Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si voiosi si sa-i bucurati mereu pe parinti!
ElenaAL!
Giova, ma bucur ca esti mai bine ! Noi nu avem voie sa ne imbolnavim .
Noi azi am fost la sfintirea bisericii din cartier, a fost frumos, lume multicica si foarte draguta biserica, micuta si cocheta. Am fost foarte mandra de fratele meu care a fost si el decorat de IPS, fiind ing sef de santier care s-a ocupat de cartier si de biserica. Mi-au dat lacrimile si imi tremura mana pe aparatul foto. O sa descarc poze mai tarziu si pun pe picassa.
O duminica frumoasa!
------------------------------
Corina, mami de Maria Alexandra (07.08.09)
Botezul Mariei (18.10.09)
Corinna1982 spune:
Vreau sa vin cu Maria in Bucuresti la un dermatolog. Fetelor care ati fost sau ati auzit, va rog sa-mi recomandati un dermatolog bun pt copii.
------------------------------
Corina, mami de Maria Alexandra (07.08.09)
Botezul Mariei (18.10.09)
Dienuta79 spune:
Acum cat doarme zmeurelul am mai descarcat niste poz, sa ne mai vedeti la ochi:http://family.webshots.com/album/578020737NheCRh
blanca000 spune:
Noi umblam dupa analize...pentru ca ieri iar mi-a tras un kk cu mucus am hotarat sa mergem la Spitalul gr. Alexandrescu unde am dat pest eo doctorita rezidenta foarte meticuloasa care ne-a trmisis la analize de sange, kk, urina(dar nu pot sa ii recoltez urina asta, pungutele sunt imposibile).
Am fost azi la sange, Eva nu a zis nimic..si iau hemoleucograma azi dupa amiaza..maine kk repetat si in cateva zile iar coprocultura...urina sa vedem cum si cand..i-am luat olita sa incercam si asa, ca cu punguta e chiar imposibil la fetite .
Doctorita astama sunat chiar ea, a vorbit si cu un doctor mai mare (ca ea era rezidenta) mi-au zis poate intoleranta la lactoza (dar la laptele de mama!!!!! chiar sa opresc pt 24 ore macar alaptarea!!!!!) dar eu nu pot..
Imi vine sa urlu...analize bune, ea manaca de regim saraca dar mananca, se joaca, rade..nu are nimic..doar kk ala cu mucus (cand mult cand putin).
Motana asa facea si Daris? multumesc, voi intreba.
Acum i-am dat jumatate de capsula la Ercefuryl si repet la 12 ore cate 4 zile..e tot un antibiotic cred, plus Hidrasec si Protectis.
Ma seaca si ca vineri plecam in concediu..iar dr asta de la spital imi zicea si sa ne internam pentru mai multe analize..dar nu vreau in spital...
Uff ufff ufff....
Dr de fam/pediatru a Evei imi zice "ca ce m-am apucat s ama duc peste tot" ca de aia ma panichez..si imi recomanda prin telNizoral pentru candida ca ea asa crede ..am ales sa merg pe mana dr de la spital..
Ce porcarie.....
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
blanca000 spune:
La multi ani VLADIMIR sa cresti mare, sanatos si sa te bucuri de familia ta frumoasa!
Si scuze ca apuc sa intru la jumatatea zilei sa modific sarbatoritul in titlu...sper sa ma linistesc odata
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
My precious baby girl...
blanca000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Corinna1982 Vreau sa vin cu Maria in Bucuresti la un dermatolog. Fetelor care ati fost sau ati auzit, va rog sa-mi recomandati un dermatolog bun pt copii. ------------------------------ Corina, mami de Maria Alexandra (07.08.09) Botezul Mariei (18.10.09) |
Corina eu am fost cu Eva la Medsana la dl. dr. conf. Popescu Catalin, am fost si pentru mine nu doar pentru ea...nu e dermatolog pentru copii dar consulta si copii (mai ales ca are si dansul o fetita)...eu zic ca e unul din cei mai buni dermatologi...noua ne-a facut o impresie foarte buna.
My precious baby girl...
Giova spune:
Vladimir, pui frumos! sa cresti mare si sanatos alaturi de cei 2 frati ai tai si numai bucurii sa aduci parintilor!
Cornelia sa va traiasca baiatul si sa aveti numai bucurii de pe urma frumosilor!
dragelor!
La noi e tot frig si urat, ma dispera vremea asta.
Eu sunt mult mai bine, Edi a inceput de azi sa pape mai ca lumea.
Maine ii voi da ciorba de perisoare cu piept de pui, sper sa-i placa.
Aseara am iesit si noi, tare bine ne-a prins...Edi a plans putin, dar Marco nu a dormit pana am venit noi la 2 acasa.
acum sunt putin afara la o tura cu bici-trici si eu ma relaxez.
Andreea nu ai trimis linkul bun.
Dienutza e un mortal Albert. tare drag imi este.ete ca i-ai prins parul...si eu vreau, dar nu ma lasa sotul. cica nu e fetitza.
Corinna felicitari pt. fratele tau. cred ca a fost frumos la sf. bisericii.
Blanca sper sa-i dati de capat, ma gandesc ce stresata esti.
si o seara faina sa aveti.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi