**LMA Iarina si Bogdan**Iulie-august 2009**(42)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Pana la urma am fost la Med Life..am dat de o dr draguta..a zis ca nu e ok kk asa insa sa vedem rez la analize..am dat iar proba de kk si astept pana diseara rezulatele pe site (asa DA!)..mancarica de regim... protectis si hidrasec..sa vedem..nu ne aruncam iar la antibiotice si alte cele, mai ales ca Eva nu prezinta nici un alt simptom..cica e posibil sa fie si urmare a virozei prin care am trecut (mmm ma cam indoiesc)...uufff ce greu e...

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Mergi la inceput

LA MULTI ANI ROBERT CONSTANTIN sa cresti mare, sanatos si sa iti bucuri mereu parintii

"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

My precious baby girl...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

LA MULTI ANI!!! puiuti de 1 an!!!

Diseara plecam la bulgari. Sper sa ne descurcam bine. Ufff am niste emotii...drum, cazare, mancare, ..... Ne intoarcem peste o saptamana.

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Lasa Moni ca o sa fie bine...printesele vor dormii pe drum, cu mancarica te descurci ca BG au o mancare delicioasa si sigur le combini ceva..cu cazarea?..unde mergeti pana la urma?

My precious baby girl...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

eu sunt mai mult moarta decat vie...cu febra, frisoane...taote au inceput aseara. cred ca de la gat, ma ustura de numa.
Febra scade dupa paracetamol, urca la 5-6 ore. Am sunat dr. de fam. cica sa iau zinnat, macar 2 pastile, pana maine cand merg sa iau reteta, ca nu-ti da altfel. Ea zice ca pot alapta, acum nu stiu...dar trebuie sa ma pun pe picioare ca sunt varza.

Edi tuseste, stranuta, curge nasul...sper sa fie simptomele de la injectie. Maine sper sa ajung sa-i recoltez exudatul, caci azi nu m-am miscat de pat.

si revin eu cu vesti maine, daca sunt mai bine.
p.s. Clau vrea sa o cheme pe soacra aici si eu nu...el are de predat ceva si azi a stat cu Edi.
sper sa fiu mai bine maine, nu am chef de ea.
Mama e la Ocna Mures, inundatii pe acolo pe la bunica.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylla2009 spune:

LA MULTI AN ROBERT CONSTANTIN. SA CRESI MARE SANATOS SI SA AI NOROC IN VIATA PUI FRUMOS!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivanoiuadela9 spune:

LA MULTI ANI ROBERT CONSTANTIN la implinirea unui Anisor sa cresti mare si cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

LA MULTI ANI ROBERT_CONSTANTIN SA FII SANATOS,DESTEPT SI FRUMOS SA ADUCI NUMAI BUCURII LUI MAMI SI TATI

monica mamica fericita de denis stefan 8.07.2009
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/

Mergi la inceput

Am rezultatele :

giardia = negativ
adenovirus+rotavirus = absent
coproparazitologic = negativ
coprocitograma = rare pmn, absente hematii, prezent mucus (stiu!!), flora polimorfa abundenta, absente levuri

deci e ok...

sa ii fac si urocultura insa am uitat sa iau punga de recoltare si recipientul steril..maine..

mda! deci sunt in ceata...azi a avut 5 kk iarasi..

de mancat a mancat, de baut apa si ceai de menta a baut...

de maine regim desi si azi a avut orez cu legume...

puh! ce nasol e....

Giova sanatate stiu cum e!

My precious baby girl...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

La multi ani, Robert Constantin!

Giova, sanatate! Auzii ca numai oamenii destepti racesc vara. Daca iti e de vreo consolare...

Felicitari la umblatori, am vazut si citit de cativa!

Al meu a progresat frumos, deja joaca fotbal cu "tidm" aia uriasa, adica cu mingea de travaliu slash exercitii. E mare si grea, nu-l vezi in spatele ei nici sa se ridice in picioare, uneori ii vine inapoi in fata de-i da capul pe spate, nu se lasa, hehe. In ritmul asta nu mai e mult si-i trage suturi la... luna.

Elena, foarte multumim de cantecele, le pun maine pe-un cd si eu (in afara de aia cu fluturasul... e tare depresanta.), ca si-asta danseaza din toata fibra, sa auda si de-astea de-ale noastre. Am mai primit un rand de la altcineva, dar nu am dubluri.

pepit
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput