**LMA Iarina si Bogdan**Iulie-august 2009**(42)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Eu sunt crizata iarasi...tot cu kk...

Daca ieri am avut 5 cu cunsistenta normala, azi aveam deja 2 la fel dar cu mucus si amandoua pana in ora 9...ma dau cu capul de pereti...am sunat la pediatra dar nu raspunde..m-as duce la Grigore Alexandrescu dar am inteles ca in caz de inernare au doar saloane cu patuturi si mama sta ope scaun..asa e internata prietena noastra de parc.

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

ROBERT CONSTANTIN! Sanatate, noroc si bucurii!

Blanca, pe noi ne-au tinut scaunele moi 10 zile, a avut intai 10, apoi 7, apoi 5, apoi s-a stabilizat undeva la 4, unele cu mucus. Nu i-am dat altceva decat probiotice, lapte fara lactoza, orez cu morcovi si in ultimele 2 nopti am reusit sa-i bag in ceaiul de nopate cate un pliculet de hidrasec. Si dupa 10 zile a trecut. Fara febra, fara varsaturi, doar scaunele alea nesuferite.
Probioticul da-l pe tot, te tine doar vreo 3 spatamani, iar el are valabilitate o luna. Vezi ca se tine la frigider.
Sanatate Evei! Si poate nu e cazul de internare.

------------------------------
Corina, mami de Maria Alexandra (07.08.09)
Botezul Mariei (18.10.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONITZA86 spune:

!!!

Vrem sa iesim si noi afara ca asa o zi frumoasa se arata!Profitam k nu stim cand vin ploile si iar stam in casa.A invatam gogosica mea sa scoata limbuta la tati cand o intreaba unde-i limba,o figura ca o scoate doar putin apoi se rusineaza,si mai nou batem din picior.

Giova sa iasa bine exudatul

Ayda ce burtica albastrica,cum e bebe activ?
Unguras superba M-C

Pooh felicitari pt plimbaret

Blanca imi pare rau ca va chinuiti asa,insanatosire !!!

Avem si poze noi la semnatura daca vreti sa ne vedeti si un filmulet www.youtube.com/watch?v=qfvV0fDFyy0" target="_blank">AICI

14+ SI MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Robert,la multi anisori!!!!!!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungaras spune:

Neata
Inutsa, aluneca daca e in ciorapei pe parchet. Eu o las cu picioarele goale (ai vazut in filmulet)si atunci e super sau cu ciorapei cu piele intoarsa pe talpa care nu aluneca. Ar fi fost bine daca aveam covor in toata casa. Pe covor nu e nici o problema.Trebuie sa impinga sa se miste. Rotile au pe mijloc o linie de cauciuc. Singura problema e ca nu poate sa intoarca dar ma gandesc ca e prea mica. Invata ea.
Clara, eu am citit ca de la doi ani invata sa separe limbile si pana atunci nu trebuie sa ne lasam deloc. Tare sunt curioasa ce o sa iasa.
Blanca, imi pare rau sa aud ca au revenit scaunele cu mucus.
Poate ar trebui sa-i faci si un coproparazitologic. Pentru asta trebuie sa duci trei probe in trei zile.Poate ca nu are infectie bacteriana dar ma gandesc ca poate mucusul poate sa apara de la paraziti. Intreaba si tu pediatra vezi ce zice. Sanatate si pupam Eva frumusica

Mergi la inceput

Ungaras,ce frumoasa e jucaria....Si ce-i place domnisoareiAyda,ti-am admirat burticaesti o graviduta tare frumoasa,radieziAnielas,felicitari pt. primii pasi....urmeaza si restul,sa te tiiBalazs merge deja ff. bine,e atat de dulce,isi ridica manutele deasupra capului sa-si pastreze echilibrul....si e cu gura pana la urechi,tare bucuros e ca mergePooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

Monitza, ai pus-o pe Stefi pe Duracel?

Ungaras, super tare premergatorul ala! Haioasa tare MC.

Ayda, ai o burtica fff frumoasa!

------------------------------
Corina, mami de Maria Alexandra (07.08.09)
Botezul Mariei (18.10.09)

Mergi la inceput

Blanca,off,off,saracuta....Si noi avem problemute cu kk,de 3 zile.....Dar eu nu sunt fff. panicata,oare ar trebui?Face kk des,de 4-5 ori pe zi,consistenta e mai moale si ici-colo cu mucozitatiOare poate fi si de la dintisori?Cred ca o sa-i iasa ceva prin gurita.....Deocamdata ii dau doar baby biotics(altceva n-am gasit),si mancam mai de regim....mult orez,branza de vaci,banana,mere,biscuiti sarati......Laptele ii prepar cu mucilagiu,si ma gandesc sa trec cateva zile pe o formula fara lactozaPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Multumim mult tuturor pentru urari.

Mi-au dat lacrimile cand am deschis dimineata pagina si am vazut urarea.

Eu azi sunt nostalgica.
Nu pot sa nu ma gandesc intruna la anul trecut, la ziua asta, la viitor...la...la...la...
Ce mai, zumzaie gandurile in capul meu, parca-s albine.

Scuze daca nu-s prea coerenta. Incerc sa ma adun.

Inca o data, multumim.

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Sufletelul meu
Am inceput de la 70,4 kg ... acum am 61 kg ... pana la 55 kg mai sunt numai 6 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

La multi anisori,Robert,sa cresti mare,sanatos si sa ai mult noroc in viata!

Ayda: ma bucur ca Andreea e mult mai bine...si tie tare bine-ti sta ,graviduto,iar rochita e tare frumoasa,s-o porti sanatoasa!

Ungaras: frumos antemergatorul,iar MC se descurca foarte bine cu el...avem si noi unul de la Simba,dar mi-e cam teama cand merge cu el,ca-si ia viteza si aproape cade in nas...asta al vostru e mai stabil,dupa cum observ.

Monitza: vazut poze si filmulet...e simpatica tare Stefi cum se ambitioneaza sa stea in picioare..cade si iar se ridica..si iar si iar..neobosita

Giova,Pooh: mersic,a fost super la dentist...am dat de unul foarte ca lumea!!mai am de mers de doua ori,pentru o albire de dinte si un periaj profesional+detartraj si gata,am scapat!

Mergi la inceput