**LMA Iarina si Bogdan**Iulie-august 2009**(42)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ivanoiuadela9 spune:

Buna dimineata ,
La noi astazi a rasarit soarele Doamne ajuta ca m am saturat sa tot stau cu copiii in casa .Lui stefan cred ca ii mai da un dintisor ( avem deja 4 sus si 2 jos ) ca de vreo cateva zile e tot marait ... nu i mai convine nimik .
Luiza nu mai are somn ... acum in vacanta ar trebui sa doarma cel putin pana la ora 9 si azi dimineata la 6 cand m am dus sa fac laptele lu Stefi ea avea becul aprins in camera si citea ... cica nu avea somn
Copilasii vostri mai marisori pana la ce ora dorm ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Robert Constantin! sa cresti mare si sanatos si numai bucurie sa aduci parintilor!
Rallu te inteleg, stiu cum este....ai baiat mare deja, ce-ti pasa!

dragelor!
eu sunt mai bine....dupa ce am trecut pe antibiotic aseara...am tot stat...am crezut ca nu mai fac febra sa nu-l iau, dar la ora 22 ardeam.
Edi nu stiu ce are...plange noaptea, se trezeste, se intoarce....azi noapte a dormit cu sotul in alta camera si Marco cu mine.
Tot nu scap de vizita socrellei, a chemat-o azi fiul ei sa ne mai ajute cu curatenia, calcat, cu copiii prin parc....

Adela Marco al meu ar dormi mult si bine dim. De abia il trezesc sa-l trimit la gradi. Edi e mai matinal, se trezeste la 7...spre disperarea noastra.
Moniland concediu placut. hai ca totul va fii bine, nu te mai stresa atat.
Blanca greu mai e...nu stiu ce sa-ti zic de scaunele astea moi... Daca nu i-a iesit nimic....
mQQm felicitari pt. progresele Pepitzelului.
Monitza felicitari pt. primii pasi. e mortala puiuta mica. si pozele de la padure sunt faine.

s-a trezit edilinul. asa ca revin mai tarziu.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Giova
Blanca greu mai e...nu stiu ce sa-ti zic de scaunele astea moi... Daca nu i-a iesit nimic....

www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Nu sunt moi..au consiatenta normala dar au mucus....sau e caun numai de mucus...si sunt vreo 4-5..ufff

Azi mi-a facut unul normal, frumos, inchegat..cu mucus putin..

Papam orez in orice...

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Inca o data, multumim tuturor pentru urari (atat bebe cat si mami).

Giva, m-ai amuzat cu "am baiat mare" ... pai tu cum il ai? Pardon...cum ii ai?
Inca putin si ii uram si lui Edi "la multi ani!", mai conteaza cateva zile in plus sau in minus?

Blanca, multa sanatate Evei.

Aaaa...am uitat sa va spun ca am avut si motul...si nu-l mai avem, ca l-a taiat nasa.
De pe tava a luat un biscuit (ii era foame asa ca l-a dus imediat la gurita si l-a rontait), cheile masinii si o surubelnita (m-a sabotat ta-su ca a ales o surubelnita cu un maner mare, galben, intens). Nici nu s-a uitat la seringa mea.

Am dedus din toate astea ca o avem un inginer auto in devenire...si fomist pe deasupra.
Sa vedem daca-i asa sau nu.

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Sufletelul meu
Am inceput de la 70,4 kg ... acum am 61 kg ... pana la 55 kg mai sunt numai 6 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura.s spune:

Salutare!
N-am mai intrat de un car de luni, asa ca nu m-ar mira sa nu ne mai stiti. Si am avut si calc. stricat, sotul ocupat (nu m-am bagat eu sa reinstalez sistemul, ca-mi prindeam urechile), Bibicu' calare pe mine... stiti cum e.

Ce ati mai facut? Am de recuperat cateva capitole, ca sigur am pierdut chestii importante. Daca ma lasa Bibicu', fac cont pe picassa, sa ne vedeti si la ochisori.

Imi adun ideile si mai intru, ca nu stiu unde sa ma uit mai intai, parca am stat sub pamant fara net.

Am vazut pe blog ca Filip s-a mutat in Qatar.

p.s. am pus pe contul comun o carte cu retete pt bebelusi, in caz ca ramaneti in pana de idei.

pupici

"Viata nu se masoara in numarul de respiratii pe care le ai, ci in momente care iti taie rasuflarea."

Laura, de Sara-Ruxandra (13.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

La multi anisori sanatosi si fericiti, Robert Constantin!

Multi ani frumosi Rares, bucurie de Alynakiss! Sa cresti mare, sa te bucuri de toata iubirea parintilor tai!

La multi anisori, Ania! Aniela, sa-ti vezi floricica inflorind an de an ca acum!

La multi ani, Ioana, fetita mare! Euphoria, cand ai timp, mai da pe la noi, ca nu ne-am mai auzit demult!

(scuzati urarile tarzii)

Giova, multa sanatate, sper sa-ti revii repede!

Unguras, frumos cadou ati primit! Ma bucur pt voi. Eu am tot amanat, ca nu ma hotaram la model si a luat-o copilul din loc. Acum cred ca ar fi inutil, dar nu stiu ce jucarie sa-i iau.
Am ratat filmuletul cu zmeurica si nu stiu cum sa dau de el. Ma mai uit diseara poate-l gasesc.

mqqm, ati trecut la artileria grea, mingea de travaliu!

nu mai stiu ce vroiam sa scriu. Am scris ieri ditamai mesajul si a picat netul, asa ca l-am pierdut. Noi suntem in weekend, am fost dimineata la liturghie, iar acum iesim in oras.

Va pup! Weekend frumos sa aveti cu vreme buna!

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Rallu al meu e inca bebelush...pana pe 2 iulie. marco e mare, nici nu se pune la socoteala...of ca de abia astept sa-l vad si pe Edi de varsta lui Marco...altfel te poti intelege cu ei.
Poze de la motz cand vedem? asadar aveti un inginer in casa...te cred si eu ca nu a rezistat la culoarea galbena, smecher tati.
Merge singurel?
Ungaras super caruciorul ala din lemn. MC merge singurica?
Ayda ce burtica tzuguiata de baiat ai.
Dienutza, Ylla ce faceti bun pt. party? Noi tinem ziua in 10 iulie, in Alba, la piscina cumnata-mi. ma tot gandesc ce sa pregatim...ca vom fi tare multi. nasii lui au o nunta in 3 iunie si nu pot. Dar in 3 o tinem si aici in Tm cu 2 familii....
Inutsa am inteles acum unde e poiata, parca imi si amintesc ca am vazut odata. Mirtillo? naiba stie...coacaze, afine...oricum e ceva negru....dar nu mai stiu exact. si dictionarele sunt la sot la birou, ca ma uitam in ele.
Anielas cum mai esti? nasol ca nu poti lua nimic din cauza alergiilor. felicitari pt. primii pasi ai zmeuricii.
Vad ca tot mai multi merg...noi vom fi codasii tufei.
Blanca ce a zis dr? a vazut rezultattele?
mQQm vrei cantecele pt. copii? am o groaza primite, cutiute muzicale. sa-mi zici ca le trimit in contul comun daca vrei.
Noce mersi.

Edi a mancat tare putin, pe urma a mai luat niste linguri de supa de la mine si cereale de la frate-su'.

de luni incep reducerile la magazinul Z.

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

giova- ma bucur ca te simti mai bine..tare aiurea e sa fi imobilizat si aiba nevoie de tine..am simtit-o pe pielea mea zilele trecute. Acum sunt mai bine...reusesc sa merg..am dureri mai usoare..noroc ca am ajuns la mama si mi-a facut un diprophos injectabil si deja se vad rezultatele.

Tare bine este aici..nu am mai mers la valcea la bloc..ci ne-am instalat la Budesti, la 5 km de valcea..in casa bunicilor mei. De dimineata am mers in gradina si am cules zmeurica proaspata pentru pitic..a papat cu mare pofta..apoi ne-ammai delectat cu coacaze (ii plac mai mult cele rosii decat negre) si cateva cirese. Dupa asa masa am alergat prin toata curtea..inca nu e foarte increzatoare in propriile forte..dar accepta hamul si deja are momente cand merge singura..altfel..tot de'a busilea e mai usor.

Tare greu merge netul aici...este unul mobil de la digi si e slab tare semnalul...pupic ca vrea iar afara..nu ne mai intelegem

Aniela & Irina Georgiana (23 oct 2004) si Ania Ruxandra(22 iun 2009)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat
Ania-o papusica perfecta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura.s spune:

Am pus catva pozici cu Bibicu' pe contul comun.
Ma bag sa mai citesc, cat mai doarme... sau altadata, ca tocmai s-a trezit.

"Viata nu se masoara in numarul de respiratii pe care le ai, ci in momente care iti taie rasuflarea."

Laura, de Sara-Ruxandra (13.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylla2009 spune:

Buna
noi suntem ok , Luca e un smecher mic ,poate sa mearga dar e foarte lenes si e mai usor de-a busilea, dar mami e insistenta si nu se lasa asa ca il atrag cu diferite jucarii ,aparatul foto sau telefonul mobil si vine la mine pret de 5-6 pasi..si asa cu bucurie si viteza vine ca daca plec din locul acela aproape cade ..ca el stie ca il astept si se arunca spre mine..in rest papa de toate ..preferatul lui este pepenele galben,rosiile si la mancarica , cam tot ce gatesc ,ca eu nu fac prajeala la mancare si folosesc carne de pui sau vita si ficatelul de pasare ii place.
GIOVA noi petrecerea o facem vineri pe 2 ..incep pe la ora 6 sa putem taia tortul aproape de ora nasterii .Ca meniu..nu vor fi decat max 20 de pers si facem la noi in apartament asa ca fac doar o salata de boeuf si friptura cu ciuperci umplute si salata de varza cu rosi ..acum nusht ce papere averti..dar nu vreau sa ma complic prea tare ca e vara si cal si nu prea se mananca multa mancare.
Tortul of course il voi face eu ...cross your fingers for me ..sper sa imi iasa asa cum mi-l imaginez eu .Mare ,dreptunghiular ,cu crema de ciocolata si imbracat in frisca!!
WEEKEND PLACUT TUTUROR, PUPICI VOUA SI ZMEURICILOR!!

Mergi la inceput