David - steluta mea de mare

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leditia

Am aflat ca exista un lapte de la Milupa care este facut special pt copii cu CF.Culmea e ca am aflat de la o mamica si nu de la dri..si am tot fost la dri si la Cta si la Buc si la Tm si nimeni nu mi-a zis de el.
Ei bine,exista..se numeste Milupa Cystilac,dar nu cred k exista la noi in tara datorita si pretului exorbitant...bine la noi in tara nu prea e nimic pt acesti copii..:(
Scriu aceasta informatie aici pt parintii care au copilasi cu FC si care nu vor sa scrie sau sa vorbeasca despre boala copilului cu altcineva..

Maine trebuie sa merg la drita de fam sa platesc vaccinul de luna asta si astept sa vad cum ies analizele.Sper sa fie ok si sa nu mai fie nevoie de altele,ca am mare,mare nevoie si de liniste,caci din cauza stresului continuu sanatatea mea s-a dus pe apa sambetei,ceea ce nu e bine deloc..
we placut tuturor,ce a mai ramas din el.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Bazar general
Buna,cuvinte clar nu am pt a spune ce simt atunci cand aud de copii bolnaviori,am sa ma uit aici in Uk dupa acel lapte special de la Milupa si revin .........

Simona,mamicuta de 2 iminimioare(sotior si printesica Ariana Sabrina)

Vesnic indragostita de voi doi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

Ledi am vazut ca avem copii cat de cat apropiati de varsta asa ca ma gandeam sa incerci cu lapticul pus in cana normala de adult si sa ii dai si al meu a inceput sa evite cana cu pai sau cea cu cioc dar cand vede ca noi bem din alea normale vrea si el,este o idee nu stiu ce sa zic imi pare asa de rau ca aveti atatea problemute si cu analizele si intepatul incearca sa il faci sa nu ii mai fie frica eu de ex i-am facut analizele alea de la 1 an acum sapt asta la Sinevo si ma puneau alea sa ii tin picioarele si capul sa nu se poata misca si s-a speriat copilul e normal dar apoi l-am lasat sa vada ce ii fac alea si i-a trecut imediat nu stiu gandeste-te cu ce ai putea sa il destinzi in acele momente si poate va tine.Va pupam

Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybehappy spune:

Leditia, sanatate lui David si sa reusiti sa-i dati sa pape si sa fie bine !
Ti-am scris un PM
Mary

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

simplicity,lapticul l-am gasit pe net,dar doar in Germania.N-am inteles nimic,caci nu cunosc limba.M-a ajutat calc,sa-mi traduca ici colo,dar nu toti trimit in Ro.

Diana,nu ai cum sa-l linistesti.Ii cantam 2 femei la synevo asta,ca in spital e alta treaba:( si degeaba,cand iti cauta vena cu acu deja in mana si vezi k umbla cu acul ala intr-o parte si-n alta,ti se ridica parul in cap..cand vii plina de sange pe fata si haine si copilul la fel,zau daca-ti mai arde de ceva...si cand stai sa-i ia o ditai eprubeta de sange la picatura de simti ca imbatranesti si trebuie sa-l si tii,sa-i tii si mana nemiscata,sa-i si canti,offf..Astea sunt clipele noastre de groaza luna de luna,ce sa facem..
Si mai e o analiza pe care o facem,cand il aspira..si el se sufoca si se invineteste tot si apoi nu mai respira cateva sec,efectiv simt k mor acolo de durere si spaima..Urasc analiza aia...si David la fel..

Mary,multumesc pt sfaturi si pt tot.

Dupa analize,bani de vaccin,kreonul mi l-au cumparat parintii si fratele meu pt luna trecuta ca au venit intr-o scurta vizita la noi,pulmozyme am avut de la o farmacie(sponsorizare) si din restul mai aveam, am mai ramas cu 9 mil si voiam sa-i iau laptic,dar vad ca nu mai vine pulmozyme-ul si deja a trecut destul de cand zicea k vine pe 1...si mai stau putin caci dk nu vine,mai bine ii iau decat sa ajunga iar la haraieli si exacerbari.

Si cum il laudasem pe David pe forum ca fix in ziua aia mancase si el,a doua zi n-a vrut sa manance decat iaurt..legumele erau cah,fructele si lapticul.
De ieri am revenit pe 3 mese principale si 3 de laptic,cum era inainte,sper sa ramana asa o vreme.Incerc sa-l culc si mai devreme,caci se culca la 10 seara si imi pare tarziu pt el,insa am de munca.Inainte sa plec la Tm,il culcam la 8,30 seara si era foarte bine.
De 3-4 saptamani se tot trezeste noaptea si plange,nu vrea nimic,apa,lapte sau mai stiu eu,cred ca viseaza urat sau nu stiu,ca nu am depistat cauza acestor treziri.Merg la el,il linistesc si-l pun iar la nani..Bine mai sunt exceptii cand nu vrea si-l apuca la 3 dim ca vrea pa,de-ti vine sa-ti iei campii ca urla intr-una ca vrea pa la 3 dimineata cand nici nu vezi bine in fata ochilor...(si da,l-am scos odata la 3 dim afara,numai sa taca si sa se calmeze..in noaptea aia ne-am culcat la 5 dim,ca de la 2 la 4 a tinut-o intr-un scandal,apoi l-a apucat vorbaria)
A invatat sa zica cazi..si anume ''chesi sau chezi'':))E comic,ca se urca pe canapea,se pune in picioare si nu mai asteapta sa-i zic eu David,cazi..zice el ''da chezi''
E un scump si-un dulce si-s innebunita dupa el.

Va dorim o zi frumoasa si linistita.

POZE CU NOI
de David Christian

Bazar general

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

Offfffffffffff chiar imi pare rau pt tot chinul cu cautatul venelor dar nu sunt vizibile sau nu stiu nu exista alta metoda decat sa caute cu acul?mi se pare inuman chinul asta,alta parere doar sa te duci cu sotul sa il tina el,ei sunt mai barbatosi. Noi tot ce avem de facut asa mai imp facem cand e tati acasa sau liber ca eu nu am atata tarie in mine deci te admir ca esti asa tare dar ma gandesc la David ce o fi in capul lui cand vede spitalul sau asistentelecat despre faptul ca vorbeste chiar cred ca este scump de tot noi am inceput cu "nu e voie"si de cele mai multe ori asculta dar cand vrea neaparat la calculator de ex imi impinge tastatura dar comenteaza de nu se poate sunt scumpi acum de iti vine sa ii mananci si ma bucur f mult ca ai revenit la laptic este cel mai bun si ca mi-am amintit ca ziceai ca are in jur de 11 kg si e putin eu zic ca nu este si sa stai linistita al meu are 14 luni si 10 kg toata lumea zice ca-i slab dar conform graficelor este in grafic asa ca ii dau sa pape cat vrea nu il indop ca nici nu cred ca as putea asa ca eu zic ca daca te stresezi tu se va stresa si el lasa-l sa pape cat poate nici voi nu sunteti grasi el cu cine sa semene nu?pupici si sa ne mai povestesti de faptele lui marete ca este perioada lor.

Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Ledi, e cumplit prin ce treci cu micutul David. Eu nici nu imi pot imagina cum e sa fii o mama cu puiutul atat de bolnavior, cand eu simt ca o iau razna de la o simpla raceala.
M-am uitat si eu pe net dupa laptele respectiv, am vazut ca au preturi diferite in functie de farmacie. La una dintre ele am vazut ca la modalitate de plata era specificat si paypal. Pt ca la mine la scutece este o mamica ce locuieste acum in Germania si mi-a spus ca pot apela la ea daca am nevoie de ceva, o voi ruga sa imi traduca pagina sau macar punctele de interes (modalitatea de plata etc) la ceea ce ai vazut tu.
Stiu ca un pachet de acolo incoace este 17 euro (asta stiu de la sotul meu), dar nu stiu cum se procedeaza cu farmaciile. Eventual sa vad daca prietena mea ar putea sa ii contacteze pe mail sa ceara lamuriri suplimentare pt trimiterea in Romania.

Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara

Poze cu noi
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Leditia, eu sunt in Germania. (cu mine a vb Mihaela) azi am fost si am cautat la magazinele Muller din oras, dar m-au indrumat spre farmacii.

voi vedea cat costa o cutie. si am si transport asigurat, pana la usa la tine.

revin mai pe seara cu detalii. imbratisari si sanatate multa, tie si puiului tau!

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Imi cer scuze,nu pot spune mai nimic.A murit un prieten si de 2 zile am o stare aiurea rau si nu-mi pot reveni.Azi am fost si la inmormantare si...offff,Doamne..
Multumesc tuturor celor ce se gandesc la noi.

POZE CU NOI
de David Christian

Bazar general

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Ledi, condoleante, din suflet. Dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca

Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara

Poze cu noi
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita