David - steluta mea de mare

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Nushulica
Miere,i-am pus si in canuta lui lapte..rezultatul,nu mai bea apa,de frica ca-l pacalesc si ii dau lapte in ea.Am mai multe biberoane in casa,firme diferite,unele sunt noi,altele le-am dat..nu vrea si pace.Dimineata il mai pacalesc uneori,dar e singura data din zi cand il mai pot pacali,in rest impinge biberonul si se pune pe urlat si plans..Pur si simplu nu mai vrea lapte de 2-3 saptamani si nu stiu ce sa-i fac.Inainte manca lapte de rupea,acum nu mai vrea sa-l vada.I-am dat si la lingurita,chinul naibii,numai sa-l bea,doar k mai mult ajunge pe el si evident il refuza.I-am dat si normal de vaca,UHT,in ideea k poate ii place ala,nu vrea..
Daca insa mananc eu lapte cu cereale vine si cerseste de la mine,pt ca ala e dulce,de la cerealele cu miere.:))Daca i-am pus lui miere in laptele din bibe,iar nu l-a vrut.Deci..nu mai stiu nici eu cum s-o dau.
Are 4 mese pe zi,sincer nici nu stiu uneori ce sa-i dau seara de mancare si cum sa fac sa compensez cei 600ml de lapte bauti inainte.Am intrebat si drita cum sa fac si ce sa fac,nu prea m-a lamurit,deci inca sunt in ceata.
Mergem pe 4 mese pe zi si dim laptic cand il vrea si poate ii trece.
Acum nu mai vrea nici apa..si el trebuie sa bea multa apa,ca transpira,elimina multa sare din corp..ar trebui sa bea apa cu pastile cu sare,dar cine le ia?ca el nu vrea..
offf..incerc si eu toate variantele,numai sa-i fie bine,ca asa ma stresez din toate..
Multumesc pt sustinere si vorbele bune.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Bazar general

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikaeela spune:

Leditia,imi pare tare de situatia prin care treci cu David ....imi dau seama cat de greu iti este ,crede-ma mi-au dat lacrimile cand am citit ,chiar si acum plang .Nu stiu ce sa zic...oricum cuvintele sunt de prisos.
Oricum vreau sa stii ca sunt alaturi de voi si va imbratisez,tare,tare

Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Va trimit si eu raze de soare (de la 35 de grade cate sunt acum la noi) si sa-i vina pofta de mancare frumosului David

Stiu ca toti copiii au o perioada in care refuza laptele, apoi isi revin. Sper sa nu dureze mult aceasta perioada la voi

(la noi cand s-a intamplat, am inceput sa-i pun Giuliei in laptele de dimineata juma` de lingurita de Nesquick atat cat sa-i schimbe o idee gustul si culoarea, insa ea era mai maricica.
Alteori ii blenduiam o bucata de fruct tot asa sa aiba alt gust si culoare )
Apa i-a placut sa bea din sticlele de suc care au capacelul cu supapa si care si fluiera separat , Figo parca se cheama.

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Am aflat ca exista un lapte de la Milupa care este facut special pt copii cu CF.Culmea e ca am aflat de la o mamica si nu de la dri..si am tot fost la dri si la Cta si la Buc si la Tm si nimeni nu mi-a zis de el.
Ei bine,exista..se numeste Milupa Cystilac,dar nu cred k exista la noi in tara datorita si pretului exorbitant...bine la noi in tara nu prea e nimic pt acesti copii..:(
Scriu aceasta informatie aici pt parintii care au copilasi cu FC si care nu vor sa scrie sau sa vorbeasca despre boala copilului cu altcineva..

Maine trebuie sa merg la drita de fam sa platesc vaccinul de luna asta si astept sa vad cum ies analizele.Sper sa fie ok si sa nu mai fie nevoie de altele,ca am mare,mare nevoie si de liniste,caci din cauza stresului continuu sanatatea mea s-a dus pe apa sambetei,ceea ce nu e bine deloc..
we placut tuturor,ce a mai ramas din el.

POZE CU NOI
de David Christian

Bazar general

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Sa scapati cu bine de vaccinul urmator
Cum e David cu pofta de mancare ?

TU cum esti cu nodulul la san ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Leditia, de la spital nu primesti lapte special?
Eu am o amica a carui copil are intoleranta la proteina laptelui de vaca si lunar face analize la spital si primeste lapte gratis. Ma asteptam sa primiti si voi ca sunteti caz special si Ct e centru pentru FC.

copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Sa scapati cu bine de vaccinul urmator
Cum e David cu pofta de mancare ?

TU cum esti cu nodulul la san ?

A inceput sa manance ceva mai bine,desi lapte mananca doar dim la trezire,in rest nu vrea.
Nodulul e momentan benign,trebuie urmarit sa vedem daca creste,ca de cand l-am descoperit eu si pana acum cand m-a durut groaznic,a mai crescut.In rest nu mi-a dat nici un tratament de facut.
Mi=a zis doar sa am grija sa nu ma lovesc si sa fac la 3 luni ecografii.
Mersi de intrebari.Te imbratisez cu drag.

POZE CU NOI
de David Christian

Bazar general

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana l

Leditia, de la spital nu primesti lapte special?
Eu am o amica a carui copil are intoleranta la proteina laptelui de vaca si lunar face analize la spital si primeste lapte gratis. Ma asteptam sa primiti si voi ca sunteti caz special si Ct e centru pentru FC.

Ana,ma bucur ca prietena ta ia lapte praf gratuit pt problema copilului.Laptele asta nici nu se gaseste in tara si nici un dr nu mi-a zis de el.Din moment ce el nu-si primeste singurul medicament compensat,ii fac analize pe banii mei,ii iau totul pe banii mei,ce sa mai cer?In Cta exista urne unde se strang bani pt spital caci sunt in colaps financiar.Eu m-as multumi sa i se dea pulmozyme-ul macar si sa nu mai stau cu scandaluri luna de luna si sa nu obtin nimic si sa-mi pun si drii in cap,ca deh,unele chestii se iau personal,desi n-ar trebui.Eu lupt doar pt dreptul copilului meu.
Ca o paranteza,cunosc pe cineva care are un copil cu ceva intoleranta ,dar mai complicat,ei tipa respectiva ii da un lapte praf copilului de sute de euro.Eu nici nu auzisem ca exista lapte asa de scump.Nu mai retin pretul exact,dar m-a socat suma
Si da,mi-as dori ca acesti copii sa beneficieze de mai multe chestii gratuite/compensate,astfel incat parintii sa nu mai aiba si grija asta,caci e destul de dureros sa traiesti cu ideea ca copilul tau e condamnat la moarte din start!Si ca la noi in tara se fac extrem de putine lucruri pt acesti copii(cam nimic de fapt),ca nu exista aparatura,ca nu exista sectie propriu-zisa pt acesti copii,ca nu exista medicamente,ca fondurile se aproba la jumatatea anului si le pun sanatatea in pericol luni de zile,ca iau pumni de medicamente si au o viata vai de ea..dar nah,traim in Romania si asta spune totul.In lumea mea ideala,mi-as dori alte lucruri pt el si mi-as dori normalitate si o copilarie frumoasa si linistita,asa cum au si alti copii,caci e al meu si merita tot ce e mai bun si merita sa fie sanatos..offff,no,k iar ma ia plansul..
Pup si o zi faina.

POZE CU NOI
de David Christian

Bazar general

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Of, Ledi, ai dreptate, traim in Rominia! No coment la toate.
Intradevar laptele ala pt intoleranta e foarte scump, citeva sute de euro, asa am auzit si eu. Inseamna ca la noi e cumva mai bine la spitale, mai sunt niste fonduri. Cit timp, ramine de vazut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

ledi, nu cred ca te putem consola altfel decat cu cuvinte. eu as vrea sa pot face mai mult, dar nu pot. pot doar sa citesc ce scrii tu si sa-mi imaginez durerea prin care treci tu. nici macar nu stiu ce as putea spune. n-am trecut niciodata prin situatia ta, nu stiu ce inseamna. as fi ipocrita sa ma plang sau sa-ti dau de inteles ca fiecare are greutati. voi, mamicile speciale, aveti mai multe greutati decat mamicile cu piticii sanatosi. cateodata ma enervez pe bebe al meu (mic) si dau sa ma rastesc la el. apoi ma gandesc la mamicile care au grija de copiii speciali si imi dau seama ca sunt norocoasa ca pot sa ma rastesc la el. voi nu aveti nici acest privilegiu. durerea de a-ti vedea copilul bolnav, de a nu putea sa-l ajuti mai mult, cred ca e coplesitoare.
eu va vad ca niste fiinte fantastice, cu puteri supranaturale. eu sunt o mamica (virgula) care nu are foarte multa rabdare cu copiii ei. incerc, dar nu-mi iese tot timpul. predau stafeta la sot cand simt ca ma depaseste situatia. de aceea eu va vad pe voi ca pe niste persoane magice. nu stiu daca as putea face atatea lucruri ca voi.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai

Mergi la inceput