David - steluta mea de mare
Raspunsuri - Pagina 4
Leditia spune:
Multumim de aprecieri si complimente.
Laura,el saracu' s-a invatat cu medicamentele,mai protesteaza uneori,dar daca de mic a tot luat,s-a invatat..deschide singur gurita,se stramba ca unele au gust nasol,mai fuge prin casa si-l alerg sa-i mai dau cate o gura si tot asa.
Anna nu a facut febra mare de la vaccin,Doamne ajuta!..pana acum.Sper sa nici nu faca.A fost subfebril si nu a vrut sa pape laptele.El e in greva foamei vizavi de lapte,a fost in greva foamei si la restul meselor,ieri a mancat mai bine,azi a mancat la fel mai bine,exceptand laptele pe care nu-l mai vrea...Eu ii fac mereu lapte in ideea ca poate vrea de data aia,dar il arunc de cele mai multe ori,din pacate.
Asa ca i-am bagat 4 mese solide pe zi,il las sa manance cat vrea el la fiecare masa,nu-l fortez ca mi-e frica sa nu capete vreo anorexie, ceva si mai bine il las sa manance cat vrea,dar ii dau mai des,daca tot nu mai papa laptele.Inainte el papa 600ml de lapte pe zi,iar eu nu-i pot suplini prin iaurt cantitatea aia mare de lapte pe care o manca inainte.
Daca nu mananca imi slabeste f repede..in poze pare ok,mai ales ca are si burtica aia marisoara de la FC de care se minuneaza toata lumea,dar aia nu e de la grasime ci e meteorizata de la FC :(Asa a avut el burtica de cand s-a nascut si mereu ne intrebam si noi si drii ce-i cu burtica aia mare..
Si cand ma gandesc ca drii de la Tm imi ziceau sa-i dau mai multa mancare....O trece si perioada asta si si-o reveni.
we placut tuturor.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
ada_coman spune:
Ce frumos e David, imi place tare mult de el.
O sa-si revina cu mancarea. Am avut si noi o perioada, poate de la dinti, poate de la altceva...Karina mea mananca ff putin in ultima perioada, cateva linguri de ceva si fuge. In schimb laptic bea.
Lapticul il refuza fara sa-l guste? Poate ii place mai rece. Sa dea DD sa-i treaca si sa-l pape din nou. Multa sanatate!
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
nushulica spune:
ledi david e asa frumusel si are o fata de nazdravan cred ca face multe shotiimi-e tare drag
e f bine sa nu-l fortezi cu mancarea ca pe urma n-o sa-ti mai manance nici macar atat
cu laptele nu te stresa ca a avut si david perioada lui de refuz la laptic dupa care si-a revenit
o idee ar fi sa i-l dai un pic mai rece pe caldurile astea sau sa i-l schimi(eu stiu,zic si eu) eu am mai bine de o luna de cand ii dau laptele lui david direct din frigider altfel nu-l accepta,iaurtul la fel si cel de baut...dupa ce bea un iaurt cu paiul face "aaaaaaa" si face fata aia de arata ca s-a racorit
ma bucur ca nu ati avut reactii nici la vaccin
de David si 26+
Leditia spune:
Buna fetelor.
Am scris ieri un mesaj,dar nu stiu ce mi-a facut David la calculator ca mi s-a sters,mi-a sters si ceva iconite de pe ecran..Are treaba multa la tastatura.
Ada,el abia are 6 dinti,nu am vazut sa-i iasa dintisori pe undeva.Abia i-am facut analizele la Tm,deci am exclus anemia,ca i-au iesit bine.
Insa refuza laptele,de fapt biberonul,nici nu gusta..il vede si-l impinge.Iar eu ii fac de fiecare data cand ar trebui sa manance laptic in speranta ca de data aia va manca.De cele mai multe ori biberoanele intregi ajung in chiuveta...cu tot cu kreonul ce ar trebui sa-l ia.
Mai nasol e cand imi ia bibele,imi da impresia ca va manca si cand i-l scot sa-i dau kreonul nu-l mai vrea apoi.Si raman cu kreonul dat degeaba,fara aliment de fapt..Cercul slabiciunilor zau..
Nushulica,i-as schimba laptele.In mod normal noua ni s-a recomandat Topfer,ca e hipercaloric,dar este ff scump si sa-l arunc si pe ala parca nu-mi vine.Plus ca am inteles ca ar fi mai rau la gust.El trebuie sa pape lapte praf mai mult,ca e mai complet decat cel de vaca din comert.
Nazbatii face o gramada,nu sta locului deloc.De ceva vreme e in greva foamei in special la lapte,la medicamente,la aerosoli,la fizio..la nani.
Sambata noaptea a urlat 2 ore de nu mai stiam ce sa-i facem.La 3 dim barbata-miu l-a scos afara la scara numai sa-l potoleasca si sa taca.Am zis ca nu e adevarat.Eu tot ziceam ca sigur il doare ceva,dar afara nu-l mai durea nimic sau la geam sau daca il lasai sa zburde.Ieri am fost extrem de obositi amandoi,el nu..desi ne-am culcat toti 3 la 5 dim.
O fi o faza,nu stiu ce sa zic..ca a inceput sa doarma si ff putin ziua.
Sper sa treaca repede si sa-si revina si cu mancatul si cu tot, ca-s foarte obosita si fizic si psihic.
Maine mergem la dr la consult,sa vedem cum mai stam.In iulie avem multe analize si mi-e groaza de ele,ba ale lui normale,pt FC,ba pt boala celiaca..ba are alt vaccin.Mi-e si mila de el,ca sufera si are de luat atatea chestii si de facut analize,vaccinuri,fizio,aerosoli etc etc,mai ceva ca un om mare.:(
Va pupam si va multumim ca ne sunteti alaturi.
POZE CU NOI
de David Christian
Bazar general
szivarvany spune:
Sa veniti cu vesti bune, Leditia.
Multa sanatate lui David si multa pofta de mancare
Si succes cu doctorita si cu pulmozymul :(
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
ana l spune:
Sanatate multa si tinem pumnii sa iasa bine analizele!
copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)
nushulica spune:
ledi tinem pumnii la analize!
faza cu nedormitul nu poate fi de la dinti?poate ii iese vreun canin,mie david imi plange noaptea doar din cauza dintilor,in rest doarme tun
de David si 26+
Leditia spune:
Am avut o saptamana grea si azi a fost o zi nu grea,ci horror.
Am facut analize,nu intru in detalii,caci nu mai pot sa-mi reamintesc inca data,mai ales k inca mi-s plansa si am o stare oribila.
Am facut analize,maine mai avem de dus urina k nu am reusit azi sa-i recoltez si asteptam rezultatele de la astea de azi.Unele s-au dus in Germania,altele in Bucuresti si altele aici.In functie de ce iese la analizele astea facute azi,mai avem de facut altele,mai complexe..Insa sper sa iasa bine si sa nu mai fie nevoie ca deja nu mai pot.
Nu am mai luat nici secretie din bronhii k deja mi l-au chinuit mult prea mult si a ramas sa mergem sapt viitoare sa-i facem.Era prea plans si stors de puteri ca sa le mai las sa-i bage si furtunele alea pe nas si pe gura si sa-i traga secretii cu seringa..iar eu sunt prastie cu nervii.
De fiecare data cand mergem,ajungem acasa vai de noi..azi patati peste tot de sange..plansi(io am plans in parc de ciuda si nervi si suparare k tre sa treaca mereu si mereu si luna de luna prin asa ceva si nu mai suport)
El numai cand vede usa spitalului incepe sa tremure si sa planga cu spasme si suspine..
offf..si nici nu s-a terminat..si mai sunt atat de multe de facut..si parca nu mai am putere pt nimic..
Vestea buna era ca s-a achizitionat pulmozyme si trebuia sa ajunga azi.Nu suficient din cate am inteles,desi nu inteleg,din moment ce fondurile pe 2010 au venit la jumatatea anului..si ar fi trebuit sa fie macar pana la sfarsitul acestui an..daca nu chiar pana la jumatatea anului viitor,ca doar fondurile sunt pt un an intreg,nu pe jumate..In fine,veste rea e ca inca nu a venit si sper sa vina cat mai curand.
Cam astea sunt vestile despre noi..In continuare refuza laptele si eu tot arunc lapte,ba de ieri nu mai vrea nici apa desi el inainte bea multa apa..si taman acum cand s-a facut cald el nu mai vrea apa..probleme peste probleme..
O zi frumoasa va doresc.
POZE CU NOI
de David Christian
Bazar general
nushulica spune:
ledi stiu ca nu te ajuta tare mult ca suntem langa tine cu o vorba buna,si ca asta nu schimba cu nimic chinul la care e supus mititelul,dar eu totusi iti zic sa fii tare pt david,stiu ca e greu si e normal sa plangi cand iti vezi puiul ca suferaof doamne,o singura secunda m-am pus in locul vostru si mi-a fost de ajuns!!!eu refuz inca sa-i fac analize lui david,nu i-am facut niciodata,tocmai ca sa nu-l chinui,il mai las sa creasca(bine nici nu a fost musai nevoie din moment ce el se dezvolta bine si nu are nimic altceva,iar sa0i fac asa analize informativ zic pas)
pupici micutului nazdravan
de David si 26+
miereamara spune:
Ledi imi pare rau pentru vestile proaste.Ma gandesc la voi si sper sa va fie mai bine, mai ales daca a venit medicamentul de care are atata nevoie David!
In privinta lapticului, incearca sa schimbi biberonul, da-i in canuta din aceea cu cioc, sau canuta cu pai, schimba tetina...merita incercat.
Va pup!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator