David - steluta mea de mare
Raspunsuri - Pagina 7
kariguld spune:
Ledi, condoleante si multa putere!
Andata, soro, datele de pe linkul ala sunt din 2006.
am vorbit la farmacii, la mai multe am intrebat. se cumpara numai pe comanda, nu-l au in farmacii. si costa....cel mai putin 52 de euro o cutie.
cand se poate astept detalii ce sa fac mai departe.
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
andata spune:
Kari, asa-mi trebuie daca nu stiu germana. Vad cai verzi cu stea in frunte
Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara
Poze cu noi
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita
Eseea spune:
Leditia, offffffff...prietenul tau era dintre cei 12 militari cumva?
multa sanatate lui David!
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
crisspy spune:
Of Ledi condoleante...si eu care ma plangeam la tine...iarta-ma nu am stiut
O imbratisare calda
Crisspy, fericita de Razvi
Leditia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Eseea Leditia, offffffff...prietenul tau era dintre cei 12 militari cumva? multa sanatate lui David! Mami de fetita si de baietel Noi, 2 minuni: www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg Everything is hard before becoming easy... |
Da,avea o sotie minunata,prietena buna si colega de munca cu mine si un bb mic de numai 3luni..off si parca ieri a fost la mine in casa,bucuros ca are un baietel..
Kari,l-am gasit si eu pe net de cumparat,am folosit google-ul sa-mi traduca caci nu intelegeam nimic,insa eu astept sa vad ce fac cu pulmozyme-ul,caci asta e mai important pt noi decat lapticul.Si tot dau mailuri si intreb si eu ce se intampla si n-am nici un raspuns momentan.Sunt cam evitata din ce vad eu....
Oricum nu pot gandi in momentele astea,m-a afectat tare mult ziua de azi,am plans mult..tare greu..
o seara buna tuturor.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
andata spune:
Offff, Ledi, ma rog sa se rezolve cu Pulmozyme-ul. Putere multa iti doresc si sa dea DD sa se rezolve totul dupa dorinta ta
Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara
Poze cu noi
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Leditia ....insa eu astept sa vad ce fac cu pulmozyme-ul,caci asta e mai important pt noi decat lapticul.Si tot dau mailuri si intreb si eu ce se intampla si n-am nici un raspuns momentan.Sunt cam evitata din ce vad eu.... |
te pot ajuta in acest sens? sa caut la farmacie?
am vazut si eu la stiri de acei militari care au murit, foarte dureros. Dumnezeu sa-i odihneasca si sa mangaie familiile.
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
Leditia spune:
Kari,nu poti sa ma ajuti in sensul ala,adica cu pulmozyme-ul,caci e enorm de scump si nu are un inlocuitor mai ieftin,fiind un produs special conceput pt cei cu FC prin inginerie genetica.Eu,in mod normal il ridic din spital,David facand parte din programul national de mucoviscidoza.(asta fiind sit din Cta,caci in alte orase,fondurile merg si catre farmacii si poti merge cu reteta sa-l ridici gratuit,daca e sa-l cumperi e enorm de scump,ajung la 35mil lunar)
Teoretic e singurul medicament compensat,practic..am stat luni de zile fara el,pt ca nu erau fonduri,iar starea lui David s-a inrautatit..cu ce i-am luat eu,cu ce am obtinut pt o luna de la o farmacie si-a revenit,insa suntem iar in pauza de vreo 10 zile.
Fondurile pt acesti copii(exista un program national,caci fac parte din bolile rare si grave)..merg la spital si de aici se fac comenzi si apoi parintii merg sa ridice lunar,desi in bolile cronice se dau retete pe 3 luni,insa nu si in Cta,noi suntem mai ''altfel''.Dar..fondurile pe 2010 s-au aprobat tarziu,apoi au venit tarziu si practic acesti copii au suferit.
Medicamentul asta e pt plamani,pt exacerbari,se da mai ales pt evitarea exacerbarilor care afecteaza mult functia respiratorie,plamanul..si se face zilnic si neintrerupt,insotit de fizioterapie..dar,teoria e una,practica e alta..din moment ce el nu a avut parte de medicament//iar eu efectiv sunt satula de scandaluri si certuri,caci lunar,daca nu mai des,ma certam cu toata lumea pt acest drept al copilului meu.
Si la Tm au zis clar k are nevoie de el,in urma radiografiei care a evidentiat ca plamanii au fost afectati deja...off
Asa,revenind,a venit o parte din analize,una singura e marita,restul bune,dar nu inteleg nimic..Aici ploua cu galeata de ieri si nu pot iesi sa merg la spital sa mi se explice rezultatele si pt ce sunt..
Vestea buna este ca am fost anuntata dupa 3 zile de asteptari ca pot merge sa ridic pulmozyme-ul.Acum pana nu-l vad,nu cred..off,asa am ajuns zau..
O zi insorita tuturor.
POZE CU NOI
de David Christian
Bazar general
alexandrina spune:
Ledi nu te poti muta fictiv in alt judet unde stii tu ca e mai simplu cu birocratia?
Presupun ca e mare incurcatura apoi cu medic de familie, voi avand nevoie atat de des de unul.
Ma gandeam ca iti alegi judetul, noi te ajutam cu adresa de flotant si un medic de familie, dar va fi greu sa-ti ajunga la timp scriptele de la medic, cand ai nevoie de ele. De la tine cum se vede o astfel de ipoteza?
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
Leditia spune:
Ideea asta mi-a venit de mult in cap si-am meditat mult la ea..pt ca implica si dezavantaje..prea multe as zice.
El are nevoie de medic si dk pateste ceva nu pot merge mereu la Buc,acolo voiam sa-mi fac eu mutatie pe CI si sa pot sa-l mut pe Bucuresti.Dar..medic de fam,medic pt FC..asta e o problema mare.
Eu cu medicul de fam nu prea am treaba,vine doar la vaccinuri,insa ar fi prea costisitor si complicat sa merg la Buc pt orice chestie.
Dar m-am gandit mult la asta si am zis ca daca nu se rezolva situatia din Cta,voi mai medita si eventual chiar voi actiona..dar,cum spuneam,dk se intampla ceva eu nu pot merge la Buc asa in 2 secunde si am nevoie de medic aici si nah..complicat rau..Dar pe bune k la asta m-am tot gandit in ultima vreme si chiar am intrebat pe cineva mai cunoscator asa daca as putea sa fac asta fara sa patesc ceva,ma refer la legalitate si nu la repercursiuni sau alte probleme care ar putea aparea.E complicat insa si cu riscuri prea mari,nu din punct de vedere legal,caci e ok,daca mi-as face mutatie acolo,as figura ca stand in Buc,dar pt David nu ar fi bine din alte puncte de vedere,explicate mai sus.
POZE CU NOI
de David Christian
Bazar general