David - steluta mea de mare
Raspunsuri - Pagina 8
alexandrina spune:
Asa am si banuit. Tu ai nevoie de medic la usa alaturata, nu la 5 judete departare.
Mai intreaba, poate gasesti un medic care sa te ajute cumva neoficial si sa-ti fie alaturi si unul oficial pentru documente. Poate se gaseste o portita cumva.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
Leditia spune:
Am luat pulmozyme-ul pt o luna..off,am scapat de stresul asta luna asta..mi-am luat o grija de pe suflet.
Acum pot sa-i iau si laptic.
Va pupam si va multumim.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
madyrizi spune:
felicitari!
poate gasiti si laptic sa-i placa stelutei de mare...
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
Leditia spune:
Buna fetelor.
Au venit si analizele,cred eu ca-s toate..sunt bune,adica in limite normale mai putin una,un IgM,care nu stiu pt ce este.
Astept lamuriri de la drita sa vad ce e cu aia.
In rest David e bine,e zgariat pe obraz de matza lui bunica-sa,e innebunit dupa animalute numai ca nu stie sa se joace cu ele si se infige efectiv cu mainile in spatele lor,in ochii lor si si-o cam ia,sa zic asa..De obicei nu-l las si iese scandal,dar ieri nici nu mi-am dat seama cand l-a zgarait.Apoi imi faceam procese de constiinta ca daca il zgaraia in ochi..Si matza nu mai stia unde sa se bage,iar David evident ca incerca sa se bage sub canapea dupa ea si urla ca nu o ajunge
In parc e iar scandal ca nu-l las la catei,nu stiu cum reactioneaza si nu vreau sa-l muste,si in plus are o boala sa-i pupe in bot si eu sunt tare stresata cu bolile si microbii.Iar referitor la animalute doar am citit pe un site din SUA,nu am intrebat aici un dr care sunt riscurile avand FC.
In rest e bine,incepuse el cu o haraiala,dar am vazut k ieri si azi n-a mai avut haraiala aia,bea mai putin laptic,dar macar bea..si mananca mai putin,insa important e ca mananca totusi ceva,chiar daca ar trebui sa manance mai mult decat restul copiilor.
Eu sunt obosita rau,ma simt si rau,trebuie sa ajung la dr..de la inceputul anului numai prin dr o tin..off.
Vreau sa merg sa ma interesez ce trebuie sa fac sa-mi prelungesc CIC-ul pana la 3 ani ca in dec ar trebui sa ma intorc la munca si nu pot si sa-i fac si certificat de handicap..
O saptamana frumoasa tuturor.
POZE CU NOI
de David Christian
Bazar general
ana l spune:
Leditia, mai poti prelungi in medicale pentu boala: iti iei pentru David pentru boala obisnuita. Vorbeste insa cu medicul si vezi daca pentru FC poti lua medical de durata, adica mai mult de 45 zile/ an cit e limita pentru copil, pentru boala. Exceptie de la astea 45 zile fac operatiile, si alte boli .Si ce e peste 45 zile ai nevoie de comisie oricum.
Dar poti intrecala cu medical pentru tine si copil. Dar nu prea mut timp.
copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)
Katya spune:
Draga Leditia,sanatate puiului in pr rind,multa putere tie sa duci lupta si credinta in Dumnezeu!
Pe urma te rog sa pui si adresa ta(pe privat daca nu pe prima pagina,desi poate mai foloseste cuiva)sa-ti pot trimite si eu ceva prin cineva din Ro care nu utilizeaza decit mandatul postal.
Va imbratisez!
Leditia spune:
katya,multumesc pt urari.Scuze pt intarzirea raspunsului,am probleme de sanatate si am fost mai mult pe la dr.
David e bine,cam tuseste,dar sper sa nu fie nimic..Eu cu probleme de sanatate,care sper sa se rezolve.Momentan sunt pe tratament,mai am niste markeri tumorali de facut sapt viitoare si gata cu analizele si drii,sper eu.
Numai bine tuturor.
POZE CU NOI
de David Christian
Bazar general
Katya spune:
Leditia,sanatate!Dar sa stii ca tot n-am adresa ta,m-am uitat pe pm si nu e..o pui cind ai timp,bine?
anna-mama spune:
Ledi, sanatate multa, draga mea, sa te faci repede bine
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei!