David - steluta mea de mare
Raspunsuri - Pagina 13
mery_anna spune:
Buna dimineata Leditia,buna dimineata tuturor celor care te sprijina si iti sunt alaturi!
Eu am fost pe aici,dar nu am scris pana acum,de multe ori nu-mi gaseam cuvintele.Stiu cat e de greu...si eu o tin din necaz in necaz,parca nu mai scapam...Soarele nu mai rasare si pe strada noastra...
M-a impresionat tare povestea lui David,admir puterea cu care lupti...Dumnezeu sa va dea putere!
Cat despre alimentatia prin tub...baietelul meu asa a fost alimentat 2 ani,dar am tinut butonul pana acum cateva luni pentru siguranta...noi chiar nu am avut de ales.Aceasta operatie,gastrostoma,se face si in Constanta,noi aici am facut-o,dar totusi cred ca Marie Currie ar fi cea mai buna alegere.In filmulet era prezentat un butonas foarte finut si extrem de lejer pentru copil,buton pe care spitalele noastre nu il folosesc,dar sunt distribuitori care il aduc la pretul de 300-350 euro.Vreau doar sa-ti impartasesc din trista noastra experienta,David trebuie sa revina la alimentatia normala,sa manance si sa creasca mare!
Sunt si eu extrem de furioasa de situatia spitalului din Constanta si mai trag un semnal de alarma pe aceasta cale.Eu m-am tot plans si la subiectul lui Ionut ca se incalca dreptul la viata,daca nu ai bani nu ai cum sa supravietuiesti!Se cumpara tot in spital,se plateste taxa de insotitor,iar daca nu ai bani...se moare!
Sunt multe de spus,stiu ca si tu te-ai lovit de multe,dar solidaritatea si sprijinul celor din jur e tot ce avem deocamdata!Trebuie sa cerem ajutor,sigur cineva ne va ajuta!Iti doresc sa ai putere si credinta,iar micutului David sanatate!
Minoiu Mariana
-------------------
Aici il puteti vedea pe Ionut!
mery_anna spune:
Buna dimineata Leditia,buna dimineata tuturor celor care te sprijina si iti sunt alaturi!
Eu am fost pe aici,dar nu am scris pana acum,de multe ori nu-mi gaseam cuvintele.Stiu cat e de greu...si eu o tin din necaz in necaz,parca nu mai scapam...Soarele nu mai rasare si pe strada noastra...
M-a impresionat tare povestea lui David,admir puterea cu care lupti...Dumnezeu sa va dea putere!
Cat despre alimentatia prin tub...baietelul meu asa a fost alimentat 2 ani,dar am tinut butonul pana acum cateva luni pentru siguranta...noi chiar nu am avut de ales.Aceasta operatie,gastrostoma,se face si in Constanta,noi aici am facut-o,dar totusi cred ca Marie Currie ar fi cea mai buna alegere.In filmulet era prezentat un butonas foarte finut si extrem de lejer pentru copil,buton pe care spitalele noastre nu il folosesc,dar sunt distribuitori care il aduc la pretul de 300-350 euro.Vreau doar sa-ti impartasesc din trista noastra experienta,David trebuie sa revina la alimentatia normala,sa manance si sa creasca mare!
Sunt si eu extrem de furioasa de situatia spitalului din Constanta si mai trag un semnal de alarma pe aceasta cale.Eu m-am tot plans si la subiectul lui Ionut ca se incalca dreptul la viata,daca nu ai bani nu ai cum sa supravietuiesti!Se cumpara tot in spital,se plateste taxa de insotitor,iar daca nu ai bani...se moare!
Sunt multe de spus,stiu ca si tu te-ai lovit de multe,dar solidaritatea si sprijinul celor din jur e tot ce avem deocamdata!Trebuie sa cerem ajutor,sigur cineva ne va ajuta!Iti doresc sa ai putere si credinta,iar micutului David sanatate!
Minoiu Mariana
-------------------
mery_anna spune:
Minoiu Mariana
-------------------
mery_anna spune:
Acum vad ca measjul meu apare de multe ori!Imi pare tare rau!...n-am vrut,din greseala...conxiunea mea la internet e cea mai proasta posibile si am tot apasat ca aveam impresia ca nu se trimite mesajul...imi cer scuze,poate a dat impresia de insistenta...voi fi mai atenta...
Leditia ce faceti,cum sunteti astazi?Ce mai face David?
Minoiu Mariana
-------------------
Leditia spune:
mery ai un buton,ultimul buton,de unde poti sa-ti stergi mesajele in plus.
Multumesc tuturor pt sprijin.
ieri am plans toata ziua,o zi de cosmar ce sa zic..a mancat de dim 40ml de lapte,apoi am incercat sa-i dau fructe,le-a varsat,apoi i-am dat un iaurt cu fructe a fost ok..La pranz i-am dat supa goala cu un pic de zdrente de la o galusca si niste supa crema de morcov..daca ii dadeam doar supa era ok,dar de la supa de morcov a varsat..in rest nu a vrut nimic..i-am facut intr-una mancaruri,ma tineam dupa el cu cana de apa,cu saruri..Apoi efectiv l-am lasat in pace...si pe la 6 i-a dat soacra-mea niste supa pe care a reusit s-o retina in stomacel si un pic de zeama de la compot facut in casa..si aseara la 9 iar un pic de supa..Apa la greu,apa cu saruri de rehidratare fortat,,cu seringa de la nurofen,ca nu voia,desi am cutii intregi cu toate gusturile posibile si imposibile,de la firme diferite..Cred ca sapt asta am fost mai des la farmacie decat la toaleta..Efectiv nu mai stiam ce sa-i iau,ce sa-i dau si cum sa mai fac..Am sunat dri,am vbit,eram disperata si plansa si alergam intr-una la farmacie dupa una si alta..
Azi a mancat de dim 80ml de lapte,apoi un shake dintr-o banana,50ml de lapte si 4 biscuiti hipp care se topesc,a mai lasat in castronel cam 15-20ml..iar la pranz un fel de piure din 70ml de lapte si 7 biscuiti hipp,asta a papat tot si cateva linguri de supa, pe care slava Domnului le-a pastrat in stomacel..Insa ieri a vomat cu tot cu metoclopramidul ala si nu mai stiam ce sa fac sa-i opresc voma,ca saracu el ar fi vrut sa pape..si nu mai stiam ce sa-i dau sa pape..Am cautat tot centrul Ctei dupa sucul hiratant de la hipp,ca ala are saruri cu gandul ca poate i-o placea ala..si n-am gasit..
Nu kreon,nu vitamine,nu nimic din trat lui...mai putin aerosolii pe care i-am facut..
Azi am reusit sa-i dau un pic de kreon la mese,dar restul medicamentelor nu...
M-am tot gandit la enterocolita,dar nu face diaree,nu face febra..asa ca de ieri de laa 12 cand mi-a varsat si masa de pranz am facut pauza digestiva si l-am trecut pe regim..Azi dim urla de foame,efectiv urla de foame,i se vedeau coastele..plangea sufletul in mine de durere cand ma uitam la el cum a ajuns,din ce fusese el cu obrajori bucalati si cu picioruse grasune,in ciuda FC.
Azi sa zic ca a mancat mai bine,mai ales k nu a mai varsat,sper eu sa nici nu se mai intample si sa fie bine si sa revenim incet,incet la alimentatia lui si la tratamentul lui complet pt FC.
Eu am uitat sa mananc,sa-mi iau trat,n-am dormit..am plans intr-una.Si in general nu ma pierd asa usor,insa s-au adunat mult prea multe si am clacat.. ma consum enorm,ca si acum,toata munca mea de luni de zile s-a dus in cateva zile..David e slab rau si nu stiu cand om mai ajunge iar la greutatea din iunie..
Va pup si ma multumesc pt toate gandurile bune.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
madyrizi spune:
ledi, daca vrei sa caut ceva: medicamente sau sucuri sau orice altceva in alt oras, sa imi spui. eu ma ofer sa caut si sa-ti trimit in cel mai scurt timp (plus ca mai am ceva cunostinte pe la una din farmaciile din cartier si-mi aduc la comanda). apeleaza cu toata increderea.
imi pare rau de necazurile tale. daca nu iti raspund sa stii ca nu o fac pentru ca nu stiu ce sa-ti zic de incurajare, dar citesc absolut tot ce scrii.
si curaj sa lupti mai departe.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
http://bazar.desprecopii.com
szivarvany spune:
LEDITIA
Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate, numai bucurii de acum incolo in tot ceea ce-l priveste pe David - lumina ochilor tai si sa aveti parte de tot ce poate fi mai bun pe lume
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam
madyrizi spune:
LEDI, N-AM STIUT, CA-TI ZICEAM DE IERI
multa sanatate, putere si dragoste .
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
http://bazar.desprecopii.com
Leditia spune:
Multumesc fetelor.
Daria,la multi ani si tie.Te imbratisez si te pup cu drag.
O zi infecta,ce sa zic..nu mai zic nimic,ca nu mai am putere pt nimic..David a inceput de azi sa tuseasca productiv si e si ragusit..
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
kariguld spune:
Leditia, eu doar ma rog in tacere ptr voi.
spune-mi ce mai ai nevoie, suc sau orice altceva, ca pun in pachet. laptele il astept sa vina zilele astea si indata trimit pachetul.
multa putere iti doresc si te imbratisez
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!