David - steluta mea de mare
Raspunsuri - Pagina 14
Leditia spune:
kari,mersi.
Nu mai vreau nimic,sucul ala de la hipp(suc cu morcovi ORS200 parca ii zice mai exact) il voiam atunci sa i-l dau poate il voia pe ala si sa nu mai stau sa ma chinui cu 5ml de apa cu saruri dati fortat...Daca il gasesc pe aici,ii iau sa am in casa..oricum si acum are nevoie,dar eu nu reusesc mereu sa-l tin singura si sa-i si dau apa aia cu sarurile,ca el de buna voie nu vrea si pace..L-au avut la sensiblu aici langa mine,insa a fost o perioada cu enterocolite si enteroviroze si s-a terminat imediat..si la alte farmacii nu l-am gasit.O sa-l mai caut,cine stie..
Sper sa fie bun laptele ala si poate sa-l mai puna pe picioare...ca dupa perioada asta voi avea mult de munca cu el sa-l pun pe picioare cum trebuie..
Mi-e frica acum cu raguseala si cu tusea lui productiva,pt k nu pot sa-i dau antibiotic oral,ca el mananca putin rau si ii fac stomacul varza,care si asa e vai de el de o sapt..
Doamne,ce zi de nastere..infecta zau,infecta..si anul trecut la fel a fost cu David bolnav,slab,nu manca,secretii la greu,nu putea respira,iar eu il pazeam noapte de noapte sa nu cumva sa se innece cu secretiile sau sa pateasca ceva in somn..groaznic,cred k anul viitor imi va fi groaza de perioada asta..
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
Eseea spune:
Leditia la multi ani! imi pare tare tare rau de felul in care ai sarbatorit si anul trecut si acum.....offfffffffff
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
mihaela77O spune:
Ledi,draga mea,la multi ani!si multa putere iti doresc!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
marybehappy spune:
Leditia , LA MULTI ANI !!!
Sa fii sanatoasa, increzatoare, optimista si cu mult noroc !!!
Esti o femeie puternica , frumoasa si o mama excelenta si bucura-te de fiecare clipa de viata !
Numai bine tie si familie tale !!!
Sanatate multa si puiutului David !!!
Mary
Lili_g spune:
Fetele care sunteti din Bucuresti si stiti bine cazul lui David, incercati sa sunati la Bogdan Victor cel care a facut Apisan Forte pe baza de miere de albine si brevetat la Geneva. Din ce citesc eu e foarte benefic in diferite boli grave si el v-ar putea spune daca i-ar fi benefic si micutului David. L-am sunat si eu o data, cu rabdare e relativ usor de gasit...Macar sa aflam daca mierea lui e folositoare...
Bunul Dumnezeu sa fie cu voi!
Am gasit pe net adresa si telefonul lui. Dati si voi un search.
Bogdan Victor - str. Ion Berindei nr. 1, bl. S22, sc. 4, ap. 167, sector 2, Bucuresti, tel. 021/242.67.36, 0723/74.23.98
kariguld spune:
proba de semnatura!
scuzati de off topic!
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
Katya spune:
Draga Leditia,la multi ani,sanatate si nadejde!Imi pare rau ca treceti prin atitea suferinte,citesc si mi-e greu sa scriu,dar ma gindesc la voi.Multa putere si Domnul sa va ajute!
(Edit.ca sa-ti spun sa treci miine pe la posta,bine?)
Leditia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lili_g Fetele care sunteti din Bucuresti si stiti bine cazul lui David, incercati sa sunati la Bogdan Victor cel care a facut Apisan Forte pe baza de miere de albine si brevetat la Geneva. Din ce citesc eu e foarte benefic in diferite boli grave si el v-ar putea spune daca i-ar fi benefic si micutului David. L-am sunat si eu o data, cu rabdare e relativ usor de gasit...Macar sa aflam daca mierea lui e folositoare... Bunul Dumnezeu sa fie cu voi! Am gasit pe net adresa si telefonul lui. Dati si voi un search. Bogdan Victor - str. Ion Berindei nr. 1, bl. S22, sc. 4, ap. 167, sector 2, Bucuresti, tel. 021/242.67.36, 0723/74.23.98 |
am dat eu search..nu am inteles exact ce vindeca sau ce amelioreaza,am inteles doar k e un supliment nutritiv si ca un tratament implica mai multe lucruri de facut nu doar luand acest produs.
Am dat de adresa de e-mail a dlui si ii voi scrie,insa nu-mi fac sperante,caci bolile genetice sunt greu de vindecat sau imposibil si eu imi pun sperante doar in ingineria genetica...tot sper sa se gaseasca un remediu ceva,sa inlocuiasca genele defecte cu unele bune..sau nu stiu.
Momentan ma gandesc ce sa fac sa trecem de perioada cu voma,mancat putin,tuse,etc etc..
Azi slava Domnului nu a mai vomat..a mancat insa extrem de putin.Am ajuns sa ma bucur ca mananca 80ml de lapte si nu vomita,cand el manca 240 dim..sau ca mananca 100-120ml de supa cand el manca piure ff consistent 300gr la masa.
Multumesc tuturor pt gandurile bune si pt urari. Un buchet de pt voi.
POZE CU NOI
de David Christian
Bazar general
madyrizi spune:
ledi, eu deja i-am trimis un mesaj cu putinele informatii pe care le am despre david. sa vedem daca raspunde. poate tu, avand mai multe informatii, poti sa dezvolti mesajul si sa iti dea mai multe informatii. poate nu despre acest supliment, dar despre altceva.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
http://bazar.desprecopii.com
Lili_g spune:
Ai mare dreptate ca bolile genetice tot cu ingineria genetica se vindeca dar ma gandeam la un intaritor nutritiv ca sa-l ajute sa depasasca perioada asta.
Sa ma ierti daca nu a fost o idee buna.
Sa-ti dea Dumnezeu multa rabdare si putrere...hai ca poate a depasit perioada vomitatului...pare ca azi e mai bine.
Am sa va pomenesc in rugaciune.
Lili