David - steluta mea de mare

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Am vizionat un filmulet despre hranirea prin tubulet. Nu poti sa afli daca in Rom se face procedura asta? Am sa fac si eu un search.

http://www.childrensmemorial.org/media.aspx?media=152

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Ledi, Hidrasecul este pentru diaree, sa-l stranga la burtica.

Sarurile de rehidratare de la Humana sunt Electrovyt sau lyt, avem si noi, nici Daria nu le-a luat.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Leditia,stiu ca am spus ca revin cu amanunte referitor la Milupa Cystilac,dar nu am gasit aici si in orasele apropiate acest produs....imi pare rau :(....nu stiu ce sa mai zic :(

Simona,mamicuta de 2 iminimioare(sotior si printesica Ariana Sabrina)
Vesnic indragostita de voi doi!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Si Leditia parca spunea ca numai pe site-uri nemtesti a vazut de aceea am si vrut sa vad aici in UK daca gasesc,nici in farmacii,supermarket sau internet nu am vazut(era totusi mai usor,cu engleza.....)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lili_g

Am vizionat un filmulet despre hranirea prin tubulet. Nu poti sa afli daca in Rom se face procedura asta? Am sa fac si eu un search.

http://www.childrensmemorial.org/media.aspx?media=152

Eu sper din suflet sa nu ajunga totusi aici.Nu stiu daca se face la noi si cum se face..totusi,spitalul nostru este in colaps financiar,efectiv nu mai au de niciunele..Azi de la 5 nu a mai mancat nimic,nu a vrut,nu l-am obligat,desi pe mine ma doare sufletul
Analiza de sange nu evidentiaza ceva bacterian...in functie de cum se comporta in urmatoarele zile, voi decide daca ii dau Cedax-ul sau nu.
Ah,ca uitam..legat de mancare,n-am inteles ce anume naturist sa-i dau?
Eu ii pun peste legumele de la pranz,ulei de masline,caci are multe calorii,un pic acolo evident..sau uneori unt,daca am,ca in general nu prea am prin casa.Si ii dau 5ml de ulei de ficat de cod-cod liver oil de la childlife.Miere nu i-am mai dat intr-adevar,incepusem prin ian-febr sa-i pun putin la laptic,dar s-a zaharisit si nu i-am mai pus din aia.
Orice informatie,sfat,ma ajuta.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Bazar general

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Leditia,stiu ca am spus ca revin cu amanunte referitor la Milupa Cystilac,dar nu am gasit aici si in orasele apropiate acest produs....imi pare rau :(....nu stiu ce sa mai zic :(

Multumesc frumos,dar am scris aici la subiect ca ma ajuta Kari cu lapticul,ca ea e in Germania.Am luat si reteta de la dr pt el si i-am trimis-o.
Multumesc din suflet pt tot.

POZE CU NOI
de David Christian

Bazar general

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ledi din ce am citit tb imbogatite piureurile cu smantana, cream cheese, chiar si cereale, da-i paste integrale cu tot felul de sosuri cu smantana. Iaurtul ii place? Daca da, amesteca-l cu smantana.

Mergi la inceput

Miere,da,ii puneam cereale la fiecare masa principala,la fructe ii puneam si mascarpone,la legume unt/ulei de masline si smantana si cereale evident.Cerealele nu lipseau de la nici o masa principala,iaurt ii dau de bivolita cu 7%grasime.Insa acum e alta mancare de peste..ca i le fac extrem de subtiri si ba imi vomita,ba nu vrea sa pape.
El e nemancat de ieri de la ora 5..a mancat aseara 3-4lingurite de iaurt cu fructe,nu se pune zau..iar azi dim nu a vrut lapte,i-am facut apoi milk shake cu banana si nu a vrut,am incercat cu iaurtel si nu a vrut,le-a impins pe toate..a baut doar apa,apa chioara,in rest nu vrea nimic de mancare,desi e nemancat de ieri de la ora 5.
Eu am dormit extrem de prost,mai mult n-am dormit si de dim efectiv m-am trezit plangand,numai la gandul zilei de azi si cosmarul asta cu mancatul/vomitatul/refuzul mancarii,etc etc..Ma tot gandesc ce sa-i fac sa pape,ce are de nu mai mananca..ok ,are rosu in gat,insa sunt lichide si nici laptele nu-l vrea..si de ce vomita totusi,de ce-si face greata asta..Nu cred k e anemic,ca luna trecuta nu era si el a mancat zilnic carne..Analiza de sange nu a indicat nimic bacterian,sa zici ca are o infectie undeva,deci nici eu nu mai stiu ce sa cred..
Exudatul nu stiu cand vine...si eu am o mie de intrebari fara raspuns si ma simt neputincioasa si efectiv ma doare sufletul in mine...
we placut tuturor.

POZE CU NOI
de David Christian

Bazar general

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mery_anna spune:

Buna dimineata Leditia,buna dimineata tuturor celor care te sprijina si iti sunt alaturi!
Eu am fost pe aici,dar nu am scris pana acum,de multe ori nu-mi gaseam cuvintele.Stiu cat e de greu...si eu o tin din necaz in necaz,parca nu mai scapam...Soarele nu mai rasare si pe strada noastra...
M-a impresionat tare povestea lui David,admir puterea cu care lupti...Dumnezeu sa va dea putere!
Cat despre alimentatia prin tub...baietelul meu asa a fost alimentat 2 ani,dar am tinut butonul pana acum cateva luni pentru siguranta...noi chiar nu am avut de ales.Aceasta operatie,gastrostoma,se face si in Constanta,noi aici am facut-o,dar totusi cred ca Marie Currie ar fi cea mai buna alegere.In filmulet era prezentat un butonas foarte finut si extrem de lejer pentru copil,buton pe care spitalele noastre nu il folosesc,dar sunt distribuitori care il aduc la pretul de 300-350 euro.Vreau doar sa-ti impartasesc din trista noastra experienta,David trebuie sa revina la alimentatia normala,sa manance si sa creasca mare!
Sunt si eu extrem de furioasa de situatia spitalului din Constanta si mai trag un semnal de alarma pe aceasta cale.Eu m-am tot plans si la subiectul lui Ionut ca se incalca dreptul la viata,daca nu ai bani nu ai cum sa supravietuiesti!Se cumpara tot in spital,se plateste taxa de insotitor,iar daca nu ai bani...se moare!
Sunt multe de spus,stiu ca si tu te-ai lovit de multe,dar solidaritatea si sprijinul celor din jur e tot ce avem deocamdata!Trebuie sa cerem ajutor,sigur cineva ne va ajuta!Iti doresc sa ai putere si credinta,iar micutului David sanatate!

Minoiu Mariana
-------------------
Aici il puteti vedea pe Ionut!

Mergi la inceput