David - steluta mea de mare

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Gandeste-te, i-ai schimbat ceva de curand? ii dai alte vitamine, medicamente, ce e nou?
Offf, ce rau imi pare.
stiu ca pare o solutie disperata dar dc continua asa poate ar tb sa iei in considerare si alte metode de hranire (ma refer la tuburi)e important sa nu piarda in greutate.

Altceva ce mi-a venit in minte. Luind in considerare faptul ca a slabit atat, ati ajustat doza de enzime?
Vitaminele cum i le dai? Poate ii fac greata?

Am inceput si eu sa ii dau lui A. vitamine, eu i le pun in lapte sau in cerealele de dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Nu are nimic nou,aceleasi vit,acelasi kreon,aceleasi medicamente..

Enzimele in general i le ajustez doar la cantitatea de lapte,in functie de cat ii fac,insa nu-mi garanteaza nimeni ca el va manca toata cantitatea si atunci pot ramane cu enzimele date si mancare ioc.Dif intre min si max e f mare si atunci poti jongla daca pot spune asa...
Vitaminele i le dau in ultimele lingurite de mancare,ca alea sunt foarte scarboase,dar el le ia.De ex,azi mi s-a terminat cutia de ADEK;s si cum pipeta nu mai tragea,i-am pus in castronel din sticluta si ochiometric erau cam 2ml,deci doza lui zilnica,asa ca i-am dat toata doza dim,iar la pranz kreonul si cod liver oil-ul...cand nu a vomat.Insa la gustare,la trezire a vomat o parte..Iar asta seara la laptic desi am crezut k-l va manca,a varsat iar.
I-am scris si drului din Tm,ca deja nu mai pot sa rezist psihic fara sa stiu macar ce si cum,,,

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Bazar general

Mergi la inceput

David e bolnav,ma duc cu el la dr..a mai vomat de doua ori in dim asta,e palid,tras la fata si a slabit,Doamne cat a slabit,parca se repeta istoria de anul trecut..si culmea,fix la data asta..

POZE CU NOI
de David Christian

Bazar general

Mergi la inceput

Am fost la dr,i-am luat iar sange,i-am facut exudat,i-am luat saruri de hidratare-nu hidrasec ci unele de la humana,cica alea sunt saruri de hidratare,hidrasecul este pt altceva..antibiotic,metoclopramid si ce Doamne iarta-ma mai e pe acolo.A slabit ca a facut soc caloric,pierde f multe saruri prin transpiratie din cauza caldurii si de aici a slabit..are si faringo-amigdalita(un rosu in gat,dar nu f rau)
E musai sa-i scad temp din casa,caci e grav,foarte grav..iar AC-ul din cam mea nu face fata si taman vara asta s-a stricat telecomanda si nu-i pot seta temperatura si baga aer prea rece..off,ca parca toate vin la mine si mi se intampla numai mie.
Va pup,nu cred ca mai intru zilele astea,trebuie sa-l alerg pe David cu cana de apa si saruri,cica trebuie sa bea 1litru jumate si alea sunt scarboase,el nu vrea..iar eu nu vreau sa ajunga mai rau..S-a mirat si drita de cat de slab e,e piele si os ,i se vad coastele,burtica nu mai e,obrajorii au disparut..totul s-a dus,munca mea de luni de zile..
Sunt efectiv terminata..

POZE CU NOI
de David Christian

Bazar general

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Ledi.. la ce dr mergi tu la ct? eu ma gandesc nu cumva i s-a inchis la copil stomacelul... adica nu ar voma daca i-ar incapea toata mancarea in stomacel... de cat timp mananca asa mici cantitati?

Si eu am probleme cu fata legat de mancare, dar macar e in limite acceptabile cu greutatea, e foarte energica si e sanatoasa... Multumim lui Dumnezeu!

Eu iti tin pumnii!

Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Am citit cateva pagini din urma.. si mi-am amintit ca si mony a avut o perioada deasta de ii venea sa vomite cand vedea mancare... imi dau seama ca implicatiile sunt deosebite la voi, dar daca elimini cauza posibila (rosu in gat)... si tot face asa, eu zic ca o sa-i treaca si perioada asta cum a trecut la noi... nu stiu cum sa te incurajez altfel... trebuie sa fii tare

Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ledi insanatosire grabnica lui David! O sa treaca si asta, sunt sigura
La niste perfuzii nu v-ati gandit? daca situatia e asa grava, poate l-ar ajuta pe termen scurt, nu stiu ..e doar o parere.

Va imbratisez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

da ledi
si eu sunt de parerea lui miere
e nevoie cred de ceva perfuzii totusi
nu il poti lasa asa
ca apoi poate lesina sau mai stiu eu ce
da el cum e?
apatic sau voios?
sanatate multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybehappy spune:

Sanatate multa puiutului David !
Si sa se faca repede bine !

Mary

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Leditia,
citesc de o vreme povestea voastra. Sunteti foarte, foarte incercati. Ii doresc multa, multa sanatate micutului David, si tie multa rabdare si putere sa va dea Dumnezeu.
Te-ai gandit cumva si la tratamente naturiste afara de cele medicamentoase pentru ca David cel mic sa ia in greutate? Sa ma ierti ca indraznesc sa-mi dau cu parerea, tu sti cel mai bine...e doar o idee in caz ca nu te-ai gandit la ea. Mierea, uleiul de catina din ce stiu eu sunt f bune. Iti mai spun ce stiu daca crezi ca e o idee buna.

Domnul sa fie cu voi!

Lili

Mergi la inceput