Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***218***
Raspunsuri - Pagina 14

chatonel spune:
bravo ilinca, felicitari pentru noua garderoba de skinny!
io nu ma pot lauda, ar trebui sa mai slabesc vreo 3-5 kile, dar nu am vointa :) si, drept sa spun, imi si place cum arat asa, voluptuasa :)) (cica is modesta io ).
Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose

dyana27 spune:
a depasit mutzu 2 ore de cand doarme; adevarul e ca a dormit foarte putin azinoapte, si ala cu intreruperi... are de recuperat; nu stiu ce e cu el de nu-si mai revine cu somnicul noaptea; adoarme foarte greu si dupa o repriza de plans, e super agitat, se ridica tot timpul in fundulet si vrea sa plece din pat....
; el care papa si-l puneam in patut, ii dadeam 200 de pupici si aia era, adormea singurel in gangureli
... acuma e jale; stiu ca-l deranjeaza inca "ceva" prin gurita ca-mi arata si se vaita
... dar chiar nu stiu ce; adica mai are o maseluta de iesit si 2 canini umflati... dar eu tot sper sa ne lase caninii in pace o perioada
; diseara o s aincerc sa-i dau un nurofen daca face la fel, macar sa ma edific daca e de durere sau a prins spaima de somn din cauza iesitului de masele
azi am reusit sa facem si piata dimineatza la 7.30; si era asa de racoare si bineeeeee
... a fost excelent; am venit cu carutul plin pana la refuz
, abia l-am urcat in lift, eram de coma, incercam sa-l rdic cu mainile si-l impingeam cu burta
; asa ca la 9 jumate mutzu sforaia linistit dupa un titi bun
(eu pe asta micu nu-l vad intarcandu-se singur never-ever!!!!!!!!!!, o sa fie jale mare) si eu cica sa manac cirese ....... nu am gasit nici macar 2-3 cirese bune
; vina mea, ca nu m-am uitat la ele bine, adica am cumparat legume si tanti cica are cirese pietroase de curte, buneeee.... am zis ok, baga un kil si la mine... si abia acasa am vazut ca am cumparat o crescatorie de viermi de fapt, si inca una fermentata bine
; imi vine sa ma duc sa i le bag pe gat... dar ce, e vina ei ca sunt eu talamba??!!!????
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009MINUNEA MEA
cum am venit pe lume

Bianca2503 spune:
Din jurmal:
S-a trezit pe la 10 si culmea m-a cautat pe sub tricou. Ok, hai sa vad ce face. Si s-a apucat sa traga la tzatza dar foarte timid, adica nu cu pofta nu cu sete. Acum ca am vazut ca ieri a adormit si fara sunt hotarata sa il intarc. Daca el a facut primul pas trebuie sa fiu de acord si sa merg mai departe. Sper sa progrresam in ale intarcarii.

Floric spune:
Buna fetele. VAd ca inca ne inmultim. Uali.
Am admirat frumusete de fata.
Am citit din 3 in 5 ca vad ca ati avut chef de scris si palavrageala pe marea torida.
Fetele, is mahnita rau si nervoasa la maxim. Stiu ca pot sa imi descarc sufletul la voi. Ori ma calmati ori ma huiduiti...
Am decis reintoarcea la serviciu. Din 2 august. Ok. Eu lucrez la Galati si ar trebui sa fac naveta Br-Gl. Stiu ca e un post vacant la Serviciul di Br si am gandit ca daca ma reintorc fac si cerere de transfer si asa rezolv toate dintr-o lovitura. Dar........ Aici vin toate frustarile mele legate de reusita mea in viata. SI de aceea sunt nervoasa...Am o colega care si este in crestere, tot din Braila, tot la Galati cu mine lucreaza si care evident vrea sa se transfere la Braila pe acelasi loc/post care il vreau eu. Si asa ma apuca niste nervi de numai pot. Eu cu fata asta ne cunoasteam de mult,sunt prietene, am lucrat la anteriorul loc de munca, am dat amandoua examen la actualul loc de munca, am petrecut impreuna atatea...de ce trebuie acum sa ne luptam pentru un transfer si sa ne vanam intentiile una alteia. Eu i-am spus ca ma intorc de 2 aug. Ea a decis sa se intoarca mai devreme...tocmai pt a depune cerea de transfer. Acum...eu pot sa depun cererea de revenire si mai devreme decat mi-am propus, important sa fei 15 zile lucratoare intre momentul depunerii cererii si revenirea la serviciu. Deci...daca vreau revin inaintea ei (stiu sigur ca cel putin o luna va sta acasa ca are niste probleme cu fetita). Asa ca...CE POT FACE????
SA fiu bunul samaritean si sa las destinul sa imi faca viata (sa ma intorc cum am zis pe 2 aug si sa depun cerere de trasnfer...daca mai am loc) sau sa joc urat si sa ma intorc mai devreme si atunci sunt prima la trasnfer (desi tot ea ar fi prima ca a depus cererea inainte de a intra in concediu pt cresterea copilului).
Of, asa ma enerveaza situatia asta neclara, ambugua si de joc murdar.
In orice caz noi colege vom fi in continuarea fie ambele la acelsi loc de munca fie una colo un colo deci de intalnit de vom mai intalni. Eu NU joc murdar si nu imi place sa insel. Daca as schimba planul m-as simti vinovata ca i-am luat-o inainte.
Dar iar stau si ma gandesc ca si eu vreau sa am cam 200 lei in buzunar cat ar costa naveta pe luna si o ora in plus pe zi langa copilul meu cat ar fi timpul necesar transportului Br=Gl, Gl=BR.
NU va spun ce e in capul meu.
Cred ca se vede din mesaj.
Daca are cineva chef sa il citeasca si sa imi zica ceva...macar ceva...e indeajuns.
Oricum nu stiu ce voi face.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel

Floric spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gina2008 Cat despre kilograme... Floric I have news for you... eu cred ca sunt cea mai grea de la aceasta odisee... Din pacate, mare parte din kilogramele acumulate nu am reusit sa le dau jos. Din nesimtire si delasare evident. Si pentru ca e asa reconfortant ca dupa o noapte nedormita sa mananci ceva dulce... ![]() ![]() ![]() Calin, un baietel nazdravan si mamica lui |
Succes garantat...Nimeni nu ma intrece...Nu va dau voie

Poze Raru
Poze noi

Bianca2503 spune:
Floric, eu zic sa actionezi cum crezi tu mai bine. Consulta-te cu familia si decideti impreuna. Ideea e ca nu ai de ce sa te framanti atat si nu e vorba de un joc murdart ca nu o lasi pe fata aia fara job. Interesul poart fesul pana la urma si cel mai important acum este Rares. Si daca intoarcere ta si "jocul murdar" sunt pentru binele lui atunci nu aio de ce sa te simti vinovata.

mireal spune:
Buna,Theo face nani, am iesit dimineata afara era asa de racoare.Ilinca super si eu am slabit dar a ramas burticaFloric, eu zic sa te gandesti la tine si la puiul tau, mai ales daca tu te-ai gandit prima si i-ai spus si ei, practic nu i-ai furat tu ideea ci ea tie.Bianca, referitor la problema de comunicare, viitorul sot al finutei mele alaltaieri i-a spus ca se duce la bere si ea i-a spus sa vina pana la ora 11, a ajuns la 1 si ea nu i-a dat drumul in casa.De dimineata a plecat, i-a luat si cheile de la masina si l-a lasat afara.El a dormit la un prieten.Nu stiu daca s-au impacat, vad diseara.Cred ca ma bag si eu putin in pat, aseara m-am culcat pe la 1.

Floric spune:
Bianca, iti impartasesc si eu din Jurnalul intarcarii...
Va tot spuneam ca Rares dimi sugea doar de control, sa vada daca mai am tzatzele la locul lor...Mi se parea intr-un fel ciudat pentru ca nici nu sugea, nici nu statea, dar totusi vroia...Si intr-o dimi, eu am mai ramas in pat, l-a luat mama, s-au jucat, etc...cand am apurut eu pe portativ ma bagat in seama doar de Buna dimineata nu sa tabare pe mine la tzatze cum ma asteptam. O intreb pe mama daca i-a dat sa manace si imi zice NU, i-am dat doar sa bea. Opa...s-a aprin beculetul. A doau zi dimineata, rept schema si desi era langa mine in pat, se juca, cand s-a intors spre mine i-am dat cana cu compot. A baut, mi-a multumit cu un zambet si s-a intors la ale lui.
Sunt 4 dimineti in care nu il mai tenteaza tzetzele mele.
Dar seara....rupe. Cand il scot din cada deja ma apuca de tzatze. e asa haios.
NU intentionez sa il intarc dar aveam stresul suptului dimineata in eventualitatea in care ma intorc la serv. Acum pot pleca linistita ca s-a rezolvat situatia. Copilului ii era un pic sete si d=aia ma controla.
Poze Raru
Poze noi

denisamada spune:
"Imprashtiatul" de ieri al lui Adelake a dat roade! Ne-a transferat tac'su mare bani de renovarea apartamentului pe care urmeaza sa il luam!
Despre anestezie: din cate inteleg, Chato s-a hotarat deja, dar... sa zic si io. Sigur ca esential este daca se poate face operatia si cu rahi sau trebuie neaparat AG. Apoi: din punct de vedere al "comoditatii", ar putea fi preferat de catre unii sa adoarma si sa se trezeasca operat (nu e cazul meu, dar accept ca ar putea fi persoane care sa prefere asa), DAR complicatiile care pot sa apara dupa o AG sunt incomparabile cu cele care apar dupa rahi, kiar daca ambele sunt rare... Eu as pastra anestezia generala pt momentele in care este strict necesara.
Cu CIP-ul, mi se pare doar o evolutie, fara nici o legatura cu credinta... decat in masura in care biserica e deranjata de evolutionism. Acum... daca tindem spre extrema... sigur ca se poate crea un drum spre o lume "perfecta", ca in filmele SF, aici kiar ca ar fi mult de "brodat".
Adelei i-am facut "pashaport cu CIP".
Bubitele sunt tot asa... adik par de traspiratie si din cate vad nu s-au generalizat de corpushor,ci in grupul ghioceilor. Pufaim apa termala.
injineru'insanatoshit.
Denisa-Madalina fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Floric spune:
Mireal, la faza ca ea mi-a furat ideea reintoarcerii chiar nu m-am gandit. ideea asta ma mai "spala" de pacate. Sunt ca in bancul cu gaina...m-a impiedit. Trebuei sa gasesc ciotul sa ma impiedic.
Poze Raru
Poze noi