Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***218***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Neatza!

Chatonel, superb filmuletul, l-am vazut de cateva ori. Bebeii din Mongolia si Namibia sunt bestiali!

Mergi la inceput

Bianca, sa-ti povestesc experienta mea cu intarcatul: am inceput cu ceai de salvie, vreo 5 zile la rand. Beam cam doua cani, caci si lichide trebuie sa bei cat mai putine in perioada aceasta. Desi scrie ca are efect in diminuarea lactatiei, eu n-am vazut nici un rezultat, si deja ma urcam pe pereti de cat de tare ma dureau sanii asa ca am luat dostinex, 2 tablete, cate 1/2 de tableta la 12 ore. Efectul e destul de rapid, adica am simtit ca nu se mai produce lapte, dar inca vreo 5 zile sanii au ramas tensionati si durerosi. Apoi, cam in doua saptamani s-a restras tot. Si ce am constatat ca e foarte important: sa stai legata. Eu nu prea am stat la inceput decat vreo cateva ore apoi stateam libera alte cateva, apoi iar legata si tot asa...Desi dureroasa procedura a avut rezultat numai cand am folosit-o neintrerupt.
Sper sa se rezolve repede si fara probleme intarcatul in cazul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

PISIGRI
COCUFAN

sa fiti fericite si iubite de cine va doriti voi si sa va bucurati toata viata de minunile voastre mici

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Ohooo, azi da Pisigri de baut

La multi ani,Pisigri!
Sa fii la fel de "pe faza" mereu, sa va bucurati de ce-a mai ramas frumos in viata asta si sa fiti o familie frumoasa, armonioasa!

La multi ani, Cocufan!
Sa fiti sanatosi cu totii si sa va bucurati de minunea voastra. Si mai baga un raport.

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Chatonel, eu as vrea sa vad tot filmul! Cum as putea?

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

neata tufete!

Ilinca, filmul iese azi la cinema, peste citeva saptamini (e foarte probabil) se va gasi la incarcat pe peer to peer...sau astepti sa iasa in DVD.

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Ohooo, azi da Pisigri de baut

La multi ani,Pisigri!
Sa fii la fel de "pe faza" mereu, sa va bucurati de ce-a mai ramas frumos in viata asta si sa fiti o familie frumoasa, armonioasa!

La multi ani, Cocufan!
Sa fiti sanatosi cu totii si sa va bucurati de minunea voastra. Si mai baga un raport.

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

La multi ani si de la noi Pisiciigrix et lui Cocufan

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

PISIGRI, laaaamuuultzaaani cu saaaanaaaatate, sa fii mereu pe baricade si aci la club, si oriunde pe forum si in "real life", sa-ti traiasca Pisilinca zulufata si Motanu' (parca-s urari manelistice, am dat-o pe "fara numar"...
Iti dedic si-o pesa!!!
http://www.youtube.com/watch?v=nlZAn44C3S8

1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

La multi Ani, COCUFAN!
Mai hai din cand in cand pe la noi! Macar sa dai de baut pentru frumoasa varsta rotunda

1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

La multi ani, Pisigri
La multi ani, Cocufan

Sa fiti sanatoase, fericite si inconjurate doar de dragoste!

Mergi la inceput

Trebe musai sa va zic ceva, altfel si explodez daca n-am suficient auditoriu sa ma laud
Aveam io niste jeansi "skinny" pe care nu i-am purtat decat de 2 ori, fiindca erau mult prea "tzapeni" pe mine si ca sa-i port 1 data trebuia sa ma lihnesc de foame o saptamana inainte (deci prea mare efortul; adevarul e ca imi erau cam mici, dar nu stiu de ce nu m-am rabdat sa-i cumpar). Maica-mea i-a urat de la inceput si 3 ani de zile m-a tot batut la cap sa-i dau naibii la saraci, ca aia-s blugi de mine, nu vad ca-s de fatutze de liceu, femeie serioasa-s io? Dupa ce am nascut a venit intr-o zi victorioasa, fluturandu-i:"no, acum sper ca pot sa-i pun la gunoi! Doar nu-ti inchipui c-o sa mai intri-n ei!"
Da' n-am lasat-o, desigur, ce naiba, omul cat traieste spera. No, pe scurt, i-am probat azi: mi-s buni, la marele fix! M-am dus imbracata cu ei la maman s-o intreb ce parere are, dar habar n-avea ce jeansi is aia, nu si-a dat seama ca-s "schinii" mei
Ma simt foarte mandra si bucuroasa, mai ales cand imi amintesc cum anul trecut pe vremea asta umblam cu o fustoaca mare, cu elastic in talie si mi se frecaaaau picioarele, fraaateee...eram de-a dreptu' oparita...mi-a fost jena sa va zic atunci, dar va zic acum!:)))

1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput