Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***218***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Daca tot am apucat sa scriu din Jurnalul intarcarii sa va zic cum a inceput (desi nu stiu cand se va termina)...Cred ca de vreo 2 luni, poate mai bine, Rares sugea seara doar dintr-un san (dreptul) mai cu sarg si foame, din celalalt doar il pupa si adormea. Ei, in timp, desi si stangul producea lapte, nu mai era tzeapan ca cel drept. Dimineata, la fel, erau dimineti in care ii dadeam din ambii, dimineati cand sugea doar dintr-unul (dreptul). Astfel, stangul era de rezerva dar in timp a intrat pe linia moarta. Produce dar doar cu numele. Sapt trecuta i-am dat intr-o dimienata din el (stangul, ala statut) a supt, dupa care a vomitat. Aceeasi faza s-a intamplat si sambata. Mi s-a parut ciudat si am pus EU pe seama ca laptele din stangul "a expirat". Si de aceea am decis sa nu ii mai dau din sanul stang.
Dar la dus ma mai mulg din el cateva picaturi sa nu se intample ceva. Desi asta stangul nu m-a durut niciodata. Tot dreptul imi face figuri. Nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi canf nu ii vpi mai da. Daca acum ca suge din dreptul ma doar si peste zi, aproape de ora de supt, ma doare, dar cand nu ii voi mai da...In fine, vom vedea.

Intrebare de copil de clasa a 4...Dupa intarcare, laptele ramsa pe canale ce se intampla cu el? Ma gandesc ca nu e ca la chiuveta, inchizi robinetul si gata apa...

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uali spune:

Floric,
dar de ce te intorci la serviciu inainte de 2 ani?
...intreaba una care s-a intors deja
daca iti convine cu noul plafon CIC io zic sa mai stai, daca nu atunci incearca sa i-o iei inainte fetei...
btw...voi ati vorbit asa, ca intre prietene, "tufata ce facem, amandoua vrem acelasi lucru, hai sa ne hotaram, vii tu, vin io, hai sa nu ne certam..." adica mai concret transata problema la sursa.
eu zic ca din dialog si comportament iti poti da seama daca fata e bine intentionata sau vrea sa ti-o traga ea tie.

pe de alta parte...eu am exemple cand am lasat liberul arbitru sa hotarasca pt mine si le-a aranjat mai bine decat puteam eu sa aranjez vreodata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Fetele, va invit la o felie de tort de inghetata si un pahar de shampanie!
Astazi implinim 3 ani de colaborare in interiorul celulei de baza a societatii!!!! (dupa o indelungata colaborare anterioara, v-am mai povestit eu )
Nici nu-mi vine sa cred cate s-au intamplat in acesti 3 ani si cat de mult s-a skimbat viata noastra, si cat de mult ne-am skimbat noi...

Felicitarile, masa si dansul, diseara, cand vine motanul de la job... Sper sa nu intarzie iar prea tare... ca au release...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric
Fetele, is mahnita rau si nervoasa la maxim. Stiu ca pot sa imi descarc sufletul la voi. Ori ma calmati ori ma huiduiti...
Am decis reintoarcea la serviciu. Din 2 august. Ok. Eu lucrez la Galati si ar trebui sa fac naveta Br-Gl. Stiu ca e un post vacant la Serviciul di Br si am gandit ca daca ma reintorc fac si cerere de transfer si asa rezolv toate dintr-o lovitura. Dar........ Aici vin toate frustarile mele legate de reusita mea in viata. SI de aceea sunt nervoasa...Am o colega care si este in crestere, tot din Braila, tot la Galati cu mine lucreaza si care evident vrea sa se transfere la Braila pe acelasi loc/post care il vreau eu. Si asa ma apuca niste nervi de numai pot. Eu cu fata asta ne cunoasteam de mult,sunt prietene, am lucrat la anteriorul loc de munca, am dat amandoua examen la actualul loc de munca, am petrecut impreuna atatea...de ce trebuie acum sa ne luptam pentru un transfer si sa ne vanam intentiile una alteia. Eu i-am spus ca ma intorc de 2 aug. Ea a decis sa se intoarca mai devreme...tocmai pt a depune cerea de transfer. Acum...eu pot sa depun cererea de revenire si mai devreme decat mi-am propus, important sa fei 15 zile lucratoare intre momentul depunerii cererii si revenirea la serviciu. Deci...daca vreau revin inaintea ei (stiu sigur ca cel putin o luna va sta acasa ca are niste probleme cu fetita). Asa ca...CE POT FACE????
SA fiu bunul samaritean si sa las destinul sa imi faca viata (sa ma intorc cum am zis pe 2 aug si sa depun cerere de trasnfer...daca mai am loc) sau sa joc urat si sa ma intorc mai devreme si atunci sunt prima la trasnfer (desi tot ea ar fi prima ca a depus cererea inainte de a intra in concediu pt cresterea copilului).
Of, asa ma enerveaza situatia asta neclara, ambugua si de joc murdar.
In orice caz noi colege vom fi in continuarea fie ambele la acelsi loc de munca fie una colo un colo deci de intalnit de vom mai intalni. Eu NU joc murdar si nu imi place sa insel. Daca as schimba planul m-as simti vinovata ca i-am luat-o inainte.
Dar iar stau si ma gandesc ca si eu vreau sa am cam 200 lei in buzunar cat ar costa naveta pe luna si o ora in plus pe zi langa copilul meu cat ar fi timpul necesar transportului Br=Gl, Gl=BR.
NU va spun ce e in capul meu.
Cred ca se vede din mesaj.

Daca are cineva chef sa il citeasca si sa imi zica ceva...macar ceva...e indeajuns.
Oricum nu stiu ce voi face.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

fiindca esti in dileme si te framinta, sa pun si io aici parerea mea. Daca zici ca sinteti prietene si ca nu va fentati, atunci prima care a vazut postu liber la voi, la GL, si care s-a si pozitionat (banuiesc ca e colega ta, caci zici ca e deja inscrisa)- are intiietate.
Mai ales daca zici ca are si pb cu copilul...

Dar daca ideea a fost a ta si apoi ea a preluat-o, bagindu-se deja cu cerere pe post, ea a aruncat atunci manusa la concurs intre voi.

E pacat ca nu ati vorbit intre voi, sincer: fato, pe mine ma intereseaza postul ala si ma inscriu, tu ce faci, te bagi si tu sau nu?

Si nu uita, de multe ori, cind doi se cearta, al treilea cistiga. Poate ca mai sint persoane inscrise pt acest post.

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

uali

activeaza-ti PM.

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Fetele, va invit la o felie de tort de inghetata si un pahar de shampanie!
Astazi implinim 3 ani de colaborare in interiorul celulei de baza a societatii!!!! (dupa o indelungata colaborare anterioara, v-am mai povestit eu )
Nici nu-mi vine sa cred cate s-au intamplat in acesti 3 ani si cat de mult s-a skimbat viata noastra, si cat de mult ne-am skimbat noi...

Felicitarile, masa si dansul, diseara, cand vine motanul de la job... Sper sa nu intarzie iar prea tare... ca au release...

denisamada , casa de piatra si sa ne auzim tot asa vesele si la nunta de aur :)

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Monn, acum intelesei care e treaba cu cipurile, ma gandeam io ca-i ceva ce-mi scapa.

Bianca, succes sa gasesti calea de a rezolva cat mai repede problemele de comunicare.

La multi ani, Pisigri!

La multi ani, Cocufan!

Ilinca, felicitari pt victoria cu schinii.

Mergi la inceput

Chato... back to you

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

"Imprashtiatul" de ieri al lui Adelake a dat roade! Ne-a transferat tac'su mare bani de renovarea apartamentului pe care urmeaza sa il luam!

asta e o veste superbuna!!

Citat:
Despre anestezie: din cate inteleg, Chato s-a hotarat deja, dar... sa zic si io. Sigur ca esential este daca se poate face operatia si cu rahi sau trebuie neaparat AG. Apoi: din punct de vedere al "comoditatii", ar putea fi preferat de catre unii sa adoarma si sa se trezeasca operat (nu e cazul meu, dar accept ca ar putea fi persoane care sa prefere asa)

da, fara doar si poate asa prefer... rahi se poate face, dar daca nu am contraindicatii pt AG, e preferabil pt confortul meu, mai ales ca sint speriata ca de bombe cind e vb sa ajung pe miinile medicilor.
Citat:

DAR complicatiile care pot sa apara dupa o AG sunt incomparabile cu cele care apar dupa rahi, kiar daca ambele sunt rare... Eu as pastra anestezia generala pt momentele in care este strict necesara.

sper sa nu fie complicatii, ca si asa ma comport de parca au intrat zilele-n sac, fac tot ce nu am facut de doi ani incoace, inclusiv declarat masina la noua adresa (cica amenda era de 800 de euroi daca ma prindeau circulind asa si io o fac de doi ani aproape, fara sa ma sinchisesc ), miine merg sa declar bijuurile la valoarea adevarata la asigurare etc etc

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

am activat PM-ul...sper sa functioneze..

Mergi la inceput