Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***218***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

PISIGRI, foarte documentat raspunsul tau, ca deobicei

MONNVAS, o si tie pentru raspuns si un mare ginerelui meu, sa nu mai faca febra.

BIANCA, io nu ma pricep la tatze, dar daca esti tu convinsa ca nu mai e interesat baga o pastila de aia de oprire a lactatiei, ca pe urma am inteles ca e naspa. Merge si cu comprese, cred, pana maine, dar eu zic ca neaparat sa iei din alea, ca stiu ca indiferent daca sunt sau nu semne evidente se poate lasa cu urmari. Am o colega pe care nu o dureau sanii, nu se umflasera, nimic, dar i-a dat dr. neaparat sa ia pastile.

Noi am fost asta seara sa semnam condica la socrii. Nu a fost chiar groaznic, desi m-a enervat teribil ideea ca orice clipa libera pe care o avem trebuie sa o petrecem acolo. Doar ca am culcat-o tarziu pe Ana.

Ana e plina de bubite de la caldura. Am dat-o cu mixtura mentolata de la farmacie (a mea e alba, nu roz) si a plans tarem sotul m-a certat ca am dat-o prea rau si ca o arde, de imi venea sa o bag in cada inapoi dar mi-e ca mai rau faceam. S-a linistit repede. Maine o sa ii dau totusi cu pudra, mai stiti si alte remedii? Cu apa termala oricum o fasai mai mereu, dar ca acum nu a fost niciodata. Are la fundulet la marginea pampersului, pe gat, pe manute si cateva pe spate. Sunt clar bubite de caldura, nu arata a altceva.

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Monica, eu citisem la un alt topic ca NU se recomanda pudra pe bubitele astea, ca in combinatie cu transpiratia devine abraziva si mai rau irita, mai ales pe zonele care se freaca mereu (interiorul pulpelor, sau margine pampers). Noi inca nu avem problema asta ca nu avem chiscute bine reprezentate, a facut citeva bubite razlete dar dispar in 15 minute dupa ce o sterg de transpiratie cu o cirpa umeda (sau dupa dus, ofcorz).
Mixtura aia mentolata nu arde, racoreste..

Bianca, si eu zic sa dai de baut. Genul asta de intarcare ar fi fost visul meu. Mulge in seara asta sa detensionezi sinii si sa ai timp sa te lamuresti la noapte daca printu mai vrea sau nu sa suga. Miine poti sa iei si pastila, daca decizia lui e ferma

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui denisamada
La noi pragul celor 10kg e... de-a dreptul parapsihologic!

Cool! De acord, si la noi.

Poate de pe la vreo 2 ani, incolo.

_
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa

nici noi nu am trecut pragul acesta (are 9kile 700)... da nici nu cred ca e vreo sansa, de-acuma cica o sa slabeasca, fiind mergatoare. Las' ca o face mama manechina, balerina, prezentatoare tv, centura neagra la karate etc

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Noi suntem la 9.900 deci intram in gasca manechinelor !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Seara buna fetele!

Eu sunt zombi, azi noapte, Stefan a facut diaree de vre-o 3 ori, nu am vazut in viata mea asa ceva, pur si simplu apa cu orez (ce mancase el seara)... parca ii facusem clisma. Pe la 3 dimi. faceam ceai de menta , mucilagiu si citeam pe net diverse despre diaree...
Dimi. m-am dus la dr.si mi-a zis ca are enterocolita, am cumparat lapte special si alte prafuri,suntem pe tratament cateva zile . Saracutu`, nu a plans la cat il durea burtica si se auzeau zgomote, doar scancea cand facea cacutza si isi cauta suzeta sa stranga tare din ea ca ii iese un dinte si o masea .
Ma duc la somn ca nu mai pot.
Va pup !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

abia la 11 am reusit sa-l culc pe mutzu ... habar nu am ce a avut, niciodata nu mi-a facut asa rau, maxim la 10 adormea; plangea in hohote daca incercam sa-l culc, nici vorba de titi sau altceva..... a stat in leagan cu pisoiul lui in brate (de fapt cu caputul pe el) o ora si ceva pana am reusit sa-l adorm; o fi de la vremea de afar, o simti copilul presiunea asta idioata; evident ca suspectez si minunata cafea pe care am baut-o cam tarzior (si eu nu beau cafea decat foarte rar, ca e mult mai simplu sa fac nesul repede decat sa stau dupa ibirice aiurea.... dar azi mi-a facut surioara); sper sa nu continuam noaptea asa
ramona e posibil sa fie pur si simplu de la maselute; si mutzu a facut absolut la fel; orice reuseam sa-i dau, asta insemnand 1-2 lingurite de mancare ieseau dupa o ora intregi , complet nedigerate; si am facut si analize de kk, sa fiu sigura ca nu e nimic... si n-a fost; si ne-a tinut vreo 5-6 zile asa; ca sa te linistesti fa-i o coprocultura si un examen de rotavirus.. si lamuresti problema; si mare grija la temperatura, ca de obicei chestiile astea la burtica se asociaza cu pusee de febra maaaaaare
bianca ce tare ar fi sa se intarce singur ranjitul tau; nu vreau sa te scot din starea asta de euforie, dar si mutzu a avut o zi in care n-a vrut sa suga absolut deloc.... cand se pregateau maselele sa iasa la interval; si eu atunci voiam sa incerc intarcarea... dar si-a revenit noaptea si si-a luat si revansa din ora-n ora; oricum eu iti tin pumnii sa fie rost de intarcare din proprie initiativa... ca tare bine ar fi asa, fara stres, fara urlete si tras de tricou...; si nu i-o oferi tu, lasa-l pe el sa o ceara; aaaaaa... pai tu crezi ca daca-i fluturi "dusmanul" de multe ori prin fata ochilor nu o sa se repeada la el pana la urma????

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Pisik, si noi avem multe bubite de la caldura care vad ca au trecut cu pudra, acu' nu stiu ce sa zic, au aparut in alte zone !

Cat despre situatia expusa de tine, ce sa zic : clar depinde de temperamentul copilului si de felul cum receptioneaza mesajele transmise de cei din afara , uite la noi de exemplu pana acum a functionat vorba buna poate uneori mai dura si cam atat, cand nu o mai da roade o sa vad ce ''prinde'' la ea.

Si Alexandra avea obiceiul sa muste de ex, mi-am dat seama ca noi greseam pt ca nu ii interziceam acest lucru ba chiar ne distram pe seama lui asa ca ea considera ceva nostim faptul ca ne musca pana la carne uneori ! Pana am spus stop joc adica nu am mai lasat-o sa ne muste si acum mai incearca ea cateodata dar cand ne vede seriosi ca ii spunem ca nu e voie, renunta .

Cu bataia, v-am povestit ca sambata fetita prietenilor nostri tot o lovea pe Alexandra, pana cand i-a dat si Alexandra o palma si de atunci nu s-a mai apropiat de ea ba chiar ii era frica fetitei ! Na ce sa zic, Alexandra in capsorul ei vad ca s-a gandit sa raspunda cu aceeasi moneda ceea ce nu m-a prea incantat pe de o parte, pe de alta parte nici sa vina plangand la mine nu mi-ar fi placut iar fetita cealalta brusc a incetat sa o loveasca chiar daca pana atunci parintii erau tot cu gura pe ea, lectia si-a invatat-o singura .

Na, sper ca se intelege ceva din cearceaful meu

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Bianca,asa intarcare zau ca mi-as dori si eu ! Totusi mulge-te in seara asta si daca maine tot nu revine la vechea dragoste ia o pastila minune si scoate berea din frigider !!

Aris, l-am admirat pe cataratorul sef care bine zic fetele o sa invarta pe deget sexul frumos (asta cand nu e Adelake cu ochii pe el )

Ramona, sanatate multa piciului !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Abia acum l-am adormit pe Vldimir.

Eu cred ca mi-a expirat laptele. Cum pune gura pe tzatza cum o ia. In schiimb a baut milli de 1.5, ceea ce el niciodata nu presta.

Anyway, nu stiu ce sa ma fac la noapte. Ca daca se trezeste si ma tot refuza chiar ca nu stiu cum scot camesa.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

Despre Apocalipsa si pilda lui ISAAC (sau Brancoveanu, ca e autohton...si fara happy end): Pe mine niciodata nu m-au atins "prevestirile" si "semnele", si consider ca in viata asta "banala" suntem supusi cu totii testelor, ispitelor, si avem ocazia sa dovedim la orice pas de ce suntem in stare si de cat de tare ne e credinta. E suficienta o nenorocire "mare in inima mea" si mica in ochii altora pentru a ma zgudui din temelii, nu e necesar sa se termine viata pe pamant pentru asta. Cu alte cuvinte, e mereu chestie de interpretare religia asta!

PISIK, nu-ti iei nici o rosie de la mine! Si eu consider ca o "atentionare" e uneori muuult mai eficienta decat o dascaleala plictisitoare unde "l-ai pierdut" pe copil in primele 5 secunde sau o "pedeapsa" lungita pe o saptamana intreaga unde morala pentru copil e "n-am voie ca nu vrea mami"...Eu nu mi-am interzis asta nici pe viitor, nici in prezent...dar pana acum n-am simtit inca "nevoia" si mi-e frica sa-mi pierd cumpatul si sa "actionez" la nervi, fara control. A, si urasc din tot sufletul pedeapsa corporala "organizata" gen 5 curele la fund cand vine tati deseara.

http://www.lucamic.blogspot.com/

La ambele probleme tare imi place cum zisasi si sunt de acord cu tine si te

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Abia acum l-am adormit pe Vldimir.

Eu cred ca mi-a expirat laptele. Cum pune gura pe tzatza cum o ia. In schiimb a baut milli de 1.5, ceea ce el niciodata nu presta.

Anyway, nu stiu ce sa ma fac la noapte. Ca daca se trezeste si ma tot refuza chiar ca nu stiu cum scot camesa.

Nu il poti trimite la farmacie pe Robert sa iti ia pastile din acelea ca sa te stii de-o grija ? eu zic ca daca a baut si lapte e super ok si nu mai e cale de intoarcere

Mergi la inceput