Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***218***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

...si am si tastat aiurea, da nu am timp sa corectez

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

HELP CA NU STIU CUM S-O DAU!

Vladimir nu a mai supt. M-am bucurat insa mi s-au cam umflat tzatzele. Daca el nu cere nu as vrea sa ii bag eu tzatza pe gat.

Sa ma mulg sau sa stau asa? Inca nu e dureros dar ma gandesc ca la noapte s-ar putea sa fie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Repede, ca nush cum va dormi injineru' la noapte.

Pisik, exista alternative. Io as alege varianta ignorarii cand se da cu fundul de pamant. La muscaturi nush, ca mi-e drag cand ma musca, probabil ca la un moment dat, daca nu tzine nimic, o sa-l musc si eu, sa vada cum e Sau mai ai varianta time-out: nu te potolesti, te pun in scaunul de masa/pat/carut pana te linistesti. Uneori e de ajuns si juma' de minut, cu tot cu explicatii.

Acum, ca baiatul parea OK... sunt 2 variante. Ori doar parea OK, si atunci e afectat deep inside, ori chiar e OK si in cazul asta probabil depind de temperament, de taria interioara a copilului. Si cum astea-s chestii pe care n-ai de unde sa le stii, mergi la risc. Adica exista riscul sa provoci o trauma, asa cum exista sansa sa nu. Daca-ti poti asuma acest risc...

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

bianca, mulge-te sub dus cald, ca ai sa faci gogoloaie si sa vezi ce dorrr

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Si-acum raportul.

Nush cum stam.

Pe la 17 i-am dat o portie de Nurofen. La 18 avea 38,6. Am sunat pediatrul, mi-a zis sa-l mai las putin si sa-i pun Novocalmin. Io m-am gandit sa ii pun Novocalminul pe la 20, ca sa-l tina peste noapte. Am bagat piticul in cada, a facut o baie de vreun sfert de ora, dadusem drumul la AC inainte si, inainte de culcare, surpriza, avea sub 38. Asa ca i-am pus un paracetamol preventiv, ca sa nu urce temperatura peste noapte, si sper...

Acum daca dispare febra nu stiu daca dispare si problema. Ca imi dau seama ca inghite mai greu. I-am facut puf cu tantum verde si nu am remarcat nimic. Se vede ca e ceva in zona gura-gat care-l supara. Uneori scoate suzeta - el, care e mare fan - ca si cum ar fi un fir de par pe ea sau ceva care impiedica o "priza" buna. Si bazaie. Deci e ceva care-l supara si nu stiu daca e gatul, caninul sau altceva. Si ce e acel altceva.

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

si v-am adus un link, de destindere :) e vb de 4 bb nascuti in cele patru colturi ale lumii si cum evolueaza fiecare in mediul lui

http://next.liberation.fr/article/baby-cool

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

BIANCA, eu zic sa-l intrebi totusi si pe Vladimir despre tzatele tale. Daca nu-i mai trebuie tzatza, nu-i mai trebuie si gata, poti tu sa te pui in toate pozitiile si sa-l rogi in toate felurile. Doar nu-ti inchipui ca el a uitat pur si simplu, iar tu daca ii aduci aminte el zice "ah, da, chiar asa, fa-te 'ncoa!" si revine la vechile obiceiuri de care uitase ca era ocupat cu niste palmitze pe cocoasa lui tati. La noi intarcarea (la initiativa copilului) a durat 3 saptamani, a scos din mese treptat si nici eu nu am avut cu sanii absolut nici o problema. Ba chiar, la o saptamana de la ultimul supt, simteam sanii plini si cam durerosi (doar o idee) si l-am intrebat pe dumnealui daca ma ajuta: a zis da! a supt, de la amandoi sanii, si nu s-a intors pe urma...pur si simplu asta a fost tot. Acum daca imi vede sanii goi, pune doar manutza, niciodata gura. Parca nici n-ar fi supt vreodata.

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

BIANCA, eu zic sa-l intrebi totusi si pe Vladimir despre tzatele tale. Daca nu-i mai trebuie tzatza, nu-i mai trebuie si gata, poti tu sa te pui in toate pozitiile si sa-l rogi in toate felurile. Doar nu-ti inchipui ca el a uitat pur si simplu, iar tu daca ii aduci aminte el zice "ah, da, chiar asa, fa-te 'ncoa!" si revine la vechile obiceiuri de care uitase ca era ocupat cu niste palmitze pe cocoasa lui tati. La noi intarcarea (la initiativa copilului) a durat 3 saptamani, a scos din mese treptat si nici eu nu am avut cu sanii absolut nici o problema. Ba chiar, la o saptamana de la ultimul supt, simteam sanii plini si cam durerosi (doar o idee) si l-am intrebat pe dumnealui daca ma ajuta: a zis da! a supt, de la amandoi sanii, si nu s-a intors pe urma...pur si simplu asta a fost tot. Acum daca imi vede sanii goi, pune doar manutza, niciodata gura. Parca nici n-ar fi supt vreodata.

http://www.lucamic.blogspot.com/

Pai sunt libere. Are acces la ele. dar nu se mai baga. Astazi de dimineata i-am tot bagat ingura si o tinea asa de parca nici nu stia ce trebuie sa faca cu ea.

Chiar nu cred ca o sa doarma el la noapte asa de neintors incat sa nu ma intrebe de ele.

Mergi la inceput

Mai fete,

M-am dezbracat in fata lui. Pana acum sarea pe mine. Ei bine se uita la tzatzele mele de zici ca le examineaza. Mai mult a pus mana si le-a departat si s-a pus cu capul intre ele.

Deci ce fac?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Mai fete,

M-am dezbracat in fata lui. Pana acum sarea pe mine. Ei bine se uita la tzatzele mele de zici ca le examineaza. Mai mult a pus mana si le-a departat si s-a pus cu capul intre ele.

Deci ce fac?

Pai da o bere

(7.03.2009)

Mergi la inceput